Bereikalo nudziugau,maniau liga jau traukias.Ne velnio,tik pasunkejo,vejaraupis i akyte `ìlindo`!Tai dabar daktaras dar papildomu vaistu israse-akytei.
[quote=karavela,2008 12 10, 14:37]
Bereikalo nudziugau,maniau liga jau traukias.Ne velnio,tik pasunkejo,vejaraupis i akyte `ìlindo`!Tai dabar daktaras dar papildomu vaistu israse-akytei.
[/quo
vargsiukai :verysad linkiu kuo greiciau pasveikti.mes jau nuo sekmadienio kankinames.mazajam tai gerai ir greit praejo,o vat dickiams mano sunkokai,vyresnelio jam jau 12 tai ir koju pedutes isbertos
[/quo
vargsiukai :verysad linkiu kuo greiciau pasveikti.mes jau nuo sekmadienio kankinames.mazajam tai gerai ir greit praejo,o vat dickiams mano sunkokai,vyresnelio jam jau 12 tai ir koju pedutes isbertos
girdejau,kad vyresni stipriau serga.Mano atvejis kaip tik toks.
QUOTE(vysniuke1 @ 2008 12 05, 11:26)
va ir susirgo manasis vaikiukas..
nepaisant to kad pernai persirgo lengva forma.. siemet vel vejaraupiai..
pradzioje temperatura 39, pasidare apatiskas.. po paros isbere... bet beda viena nevaiksto.. i burnyte pries pat vejaraupiu pradzia isimete grybelis (baltos apnasos), daktarinas nepadejo,, geriam nistatina.. o dar ir gerkle raudona.. visas komplektas.. sia nakti verke baisiai, kad skauda,, draskos baisiausiai..
o dar vyras neaisku ar sirges
bus man kaledom dovana
o dar vyras neaisku ar sirges
va, cia tai naujiena, neesu girdejusi, kad vejaraupiais sirgtu antra karta. cia geras
tikiuosi, kad maniskiai nebesirgs daugiau, nes sirgo pakankamai sunkiai abu vaikiai ir dar vyras plius
QUOTE(tauskalyte @ 2008 12 10, 20:04)
va, cia tai naujiena, neesu girdejusi, kad vejaraupiais sirgtu antra karta. cia geras
tikiuosi, kad maniskiai nebesirgs daugiau, nes sirgo pakankamai sunkiai abu vaikiai ir dar vyras plius
antrą kartą tikrai nesergama
Mes kaip tik sergam vėjaraupiais, tai gydytojos šito klausėm
QUOTE(karavela @ 2008 12 08, 12:32)
Sveiki,pagaliau pas mus temperatura praejo!Daba tik laukiam kada visi spuogeliai susprogines!
Tiesa mes kaip tik pries tortadieni,bet jis mezojo,o jam jau 2 savaite po ligos.Tik va brolis ji sveikins pasipuoses!
Mes tai kad ne lietuvoj tai pas mus tepaliukas vadinas:Tanno-Hermal Lotio(baltas kreidinis skystis)
ir lasiukai nuo niezulio:Fenistil(l.geri-didysis nei kart nesake kad jam niesti)
Tiesa mes kaip tik pries tortadieni,bet jis mezojo,o jam jau 2 savaite po ligos.Tik va brolis ji sveikins pasipuoses!
Mes tai kad ne lietuvoj tai pas mus tepaliukas vadinas:Tanno-Hermal Lotio(baltas kreidinis skystis)
ir lasiukai nuo niezulio:Fenistil(l.geri-didysis nei kart nesake kad jam niesti)
lietuvoj yra Fenistil tepaliukas - jei neklystu..
o as ne tik ta "zelionke"tepiau.. ir paprastu spiritu.. ir turejau tepaliuka, kuris mazina niezejima..
Papildyta:
[quote=graimonda,2008 12 11, 14:23]
antrą kartą tikrai nesergama
Mes kaip tik sergam vėjaraupiais, tai gydytojos šito klausėm
[/quote
ne viena gydytoja sake, jog yra galimybe susirgti antra karta sia liga.. ypac jei pirma karta lengva forma..
ne as nustaciau ta liga pirma karta.. aukletojo paskambino is darzo-iskviete jog serga mano vaikas.. ir gydytoja ziurejo spuogius...pernai sirgo ne tik mano vaikutis grupeje vejaraupiais, uzsikrete.. taciau visi stebejos, kad tokie mazi vaikai-lopselinukai susirgo.. sirgo ne visi vaikai grupej.. o siais metais serga visi..
internete ziurejau info daug siuo klausimu.
tai retas atvejis. bet buna. ypac jei silpna imunine sistema.
labas,tai buna ,kad serga ir antra ir netgi 3 karta.reti atvejai taciau 2-3% zmoniu serga pakartoninai,nes nesusidaro imunitetas ligai!
QUOTE(Lina R. @ 2008 12 12, 15:13)
labas,tai buna ,kad serga ir antra ir netgi 3 karta.reti atvejai taciau 2-3% zmoniu serga pakartoninai,nes nesusidaro imunitetas ligai!
tai pernai, kai man gydytoja pasake, jog seminaruose jiems aiskina, jog galima ir antra karta susirgt vejaraupiais nusistebejau
bet jau baigiam pasveikt. einam gydytojai pasirodyt siandien
Labai keista, matyt kiek gydytojų tiek ir nuomonių
O kas gali man patarti. Pas vaika darzelyje karantinas del vejaraupiu. Ketvirtadieni jam pakilo temperatura virs 38, penktadieni pastebejau neryskius spuogiukus (juos ir spuogiukais sunku pavadinti, kaip alerginiai). Tiesa ketvirtadieni kai buvo temperatura daviau paracetamoli tabletem, tai vaikas 3 kart veme (as pagalvojau kad nuo tabletes). Siandien tie spuogiukai neryskus, taciau kur jei yra viskas raudona. Temperatura 37.3.
Tai va dabar ir nesuprantu, ar cia vejaraupiai, ar kokia alergija? Jeigu vejaraupiai, kada pradeti tepti zelionke?
Tai va dabar ir nesuprantu, ar cia vejaraupiai, ar kokia alergija? Jeigu vejaraupiai, kada pradeti tepti zelionke?
Vejaraupiai-vandeningos pusleles,kol neradai nei vienos-tai dar nereiskia,kad pas jus vejaraupiai.Gal kita liga.
Mes jau viena laime issikrapstem,ir akyte beveik issigydem.
Svekatos visiems ligoniukams!
Mes jau viena laime issikrapstem,ir akyte beveik issigydem.
Svekatos visiems ligoniukams!
QUOTE(valiar @ 2008 12 13, 12:53)
O kas gali man patarti. Pas vaika darzelyje karantinas del vejaraupiu. Ketvirtadieni jam pakilo temperatura virs 38, penktadieni pastebejau neryskius spuogiukus (juos ir spuogiukais sunku pavadinti, kaip alerginiai). Tiesa ketvirtadieni kai buvo temperatura daviau paracetamoli tabletem, tai vaikas 3 kart veme (as pagalvojau kad nuo tabletes). Siandien tie spuogiukai neryskus, taciau kur jei yra viskas raudona. Temperatura 37.3.
siaip pas mano vaika prasidejo vejaraupiai nuo aukstos temperaturos.. nekti net pakosejo
gal dar kazkoks virusas vaikiuka puola..? mano vaikui dar tuo pat metu stiprus grybelis gerklej pasireiske,,
reiktu su gydytoja pasikonsultuot..