Įkraunama...
Įkraunama...

Vėjaraupiai - 2

Sveikos mamytes ir mes prisijungeme prie jusu gretu. biggrin.gif
Atsakyti
Dukra jau prasirgo, užsikrėtė darželyje. Bėrė nemažai, daugiausia ant nugarytės ir pilvuko. Temperatūros nebuvo, nesikasė. Bet bėda ta, kad trys randeliai ant veiduko tikriausiai liks. Puslytes ir vėliau šašiukus nubraukė besivartydama į pagalvę.
Gal būčiau skiepinusi, jei tik būčiau žinojusi, kad randų išvengsime. Dar klausinėjau gydytojos apie skiepą, bet ji buvo už tai, kad prasirgtų, kitaip sakant, atkalbėjo nuo skiepo.
Atsakyti
QUOTE(memori @ 2009 07 02, 19:51)
Dekui abiem smile.gif ziuresim kaip bus rytoj. Kolkas jokiu kitu pozymiu, kaip tik tie keli spuogai, ir nera. Is vienos puses gal ir gerai - anksciau persirgs, veliau jaudintis nebereiks. O dar vasara, sako kad lengviau gyja del saulutes smile.gif Tik biski jaudinuos, kad anglijos daktarai neduos jokiu vaistuku spuogeliams tepti...

as taip pat ne Lt,gyvenu,bet mamos paprasiau atsiute zelionges ir kalio permanganato,nes mano manimu jie patis veiksmingiausi........kaip vaikuti maudau drukname vandenije(del to ,kad spuoguciaim geraiu drugnas vanduo) ipyldavau kalio permanganato,kad ruzavas vanduo butu,ir du kartus per diena tepdavau zelionke,o jau kaip nurimo berimas,tai tepu dabar po viena karta..............mamytes viskas bus gerai,kuo mazesnis serga tuo vaikuciui geraiu,na ka cia raminu,kaip pati suzinau,kad vejaraupiai,tai apsiverkiau,aip gaila buvo,na o dabar jau gyjam...... biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(martux @ 2009 07 02, 21:51)
Dukra jau prasirgo, užsikrėtė darželyje. Bėrė nemažai, daugiausia ant nugarytės ir pilvuko. Temperatūros nebuvo, nesikasė. Bet bėda ta, kad trys randeliai ant veiduko tikriausiai liks. Puslytes ir vėliau šašiukus nubraukė besivartydama į pagalvę.
Gal būčiau skiepinusi, jei tik būčiau žinojusi, kad randų išvengsime. Dar klausinėjau gydytojos apie skiepą, bet ji buvo už tai, kad prasirgtų, kitaip sakant, atkalbėjo nuo skiepo.

na nesijaudink ir saves negriausk uz tai kad nepaskepijai,demeles gali laikytis dar trys menesiukus,po to preis,juk randeliai lieka ,kaip uzkreti zaizdeles,o ne tada kaip jie patys nukrenta,ar yra pas tavo deimantuke sasiukai ryskiai idube,ar pavirsutiniski?,jei pavirsutinyski sasiukai tai tikrai randeliu nebus,tik reikia biskuti kantrybes,laikykis 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano mzylis 4 men. baigia persigti thumbup.gif .Berimu ne daug ir temp. nebuvo.tai persirgom gana lengvai.Tepiau kelis kartus per diena su menovazinu.Jis dezinfekuoja ir saldo.mums labai jis padejo.vaikas nesikase visai.
Atsakyti
QUOTE(florike @ 2009 07 03, 13:28)
Mano mzylis 4 men. baigia persigti thumbup.gif .Berimu ne daug ir temp. nebuvo.tai persirgom gana lengvai.Tepiau kelis kartus per diena su menovazinu.Jis dezinfekuoja ir saldo.mums labai jis padejo.vaikas nesikase visai.

Menovazinas thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(erjota @ 2009 07 03, 12:39)
na nesijaudink ir saves negriausk uz tai kad nepaskepijai,demeles gali laikytis dar trys menesiukus,po to preis,juk randeliai lieka ,kaip uzkreti zaizdeles,o ne tada kaip jie patys nukrenta,ar yra pas tavo deimantuke sasiukai ryskiai idube,ar pavirsutiniski?,jei pavirsutinyski sasiukai tai tikrai randeliu nebus,tik reikia biskuti kantrybes,laikykis  4u.gif  4u.gif

Dėkui 4u.gif Jau dabar yra kaip yra... Vis tik manau, kad pora randelių liks verysad.gif , o dėl dėmelių tai tikrai nesijaudinu smile.gif .
Atsakyti
Sveikutė jungiamės į jūsų gretas mano pupai 7.5 mėn.

Paskaičiau kad (čia sm) kad kūdikiai sunkiai serga-pediatrė rašė ar tai tiesa?????? verysad.gif unsure.gif

Na viskas prasidėjo tai ant petukų tokių mayčių spuogelių atsirado- galvojau nuo prakaituko, buvo karštos dienos. Bet ne...Kitą dieną pamačiau ant galvytės spuogelį pripildytą skysčio ir ant nugarytės vieną:tokius mažyčius- du ar tris. Na o kitą dieną jų atsirado dar daugiau ir lėkėm šeštadienį pas budinčią gydytoją. Na sakė 98 procentai kad tikrai vėjaraupiai - na va mes ir sergam. Tempa buvo 37,2 šiandien pakilo iki 38. Ji šiaip nesikaso- tik akytes- nes aplink pilna spuogučių ir ant voko. Naktį miega gerai. Bet žiauriai daug spuogelių doh.gif g.gif visur... net ant padukų ir ant felniukų.
QUOTE(LIUKA* @ 2008 02 24, 17:09)
o skalauti dar per maza. Duodu gerti ramuneliu arbata..

Jo maniškė ir bandysiu dar kamistadu patepti nes be to ir dantys dygsta. doh.gif

QUOTE(Rasele_ @ 2009 06 25, 12:26)
Virusu užsikrečiama oro-lašeliniu keliu (kosint, čiaudint, kalbant), per placentą (jei serga nėščioji) ar kontakto su sergančiu (tiek vėjaraupiais, tiek juosiančia pūsleline) asmeniu metu.

mes taip ir užsikrėtėm- na manau mūsų gera draugė- 7ių metų mergaitė- atėjo dar spuogelius ant liemens rodė. Po to jai ta juostinė pūslelinė sukėlė eningitą- vos išsikrapštė... Na va ir mums dabar dovanėlė- vėjaraupiai. Na tikėkimės baigsis gerai. Tik minusas kad mano dukrytė nuo kovo jau 3is kartus sirgus peršalimo ligomis, ir dabar tie vėjaraupiai doh.gif bijau dėl jos.... ( maitinu dar pati)
Atsakyti
Norejau paklausti.Mano kaimynes mergaite persirgo vejarupiais pries menesi,mano mazoji su ja bendravo,ar ji gali susirgti? ax.gif
Siandien pastebejau keleta spuogeliu ant peciu ir kojiciu,bet ne vandeniniai,jai labai niezti,ji labai jos kasa. doh.gif Temperaturos nera,apetitas geras. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tulpe @ 2008 02 24, 14:56)
tevagili gali duoti as daviau kai sirgo maniske gleivine mums nebuvo isberta tai nieko negaliu patarti sekmes
o kiek galima duoti vaikui 1m 9 men Tavegyl ax.gif

o gali buti vejarupiai lengvos formos be temperaturos g.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 06, 21:47)
Norejau paklausti.Mano kaimynes mergaite persirgo vejarupiais pries menesi,mano mazoji su ja bendravo,ar ji gali susirgti? ax.gif
Siandien pastebejau keleta spuogeliu ant peciu ir kojiciu,bet ne vandeniniai,jai labai niezti,ji labai jos kasa. doh.gif Temperaturos nera,apetitas geras. smile.gif

Sveika VI-VA-VI. Taip gali susirgti unsure.gif Temperatūros gali ir nebūti jeigu mažyle sirgs lengvai. O spuogelius stebėkit,jeigu ryte jie bus vandeningi vadinasi vejarupiai.

Papildyta:
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 07 06, 22:53)
o kiek galima duoti vaikui 1m 9 men Tavegyl  ax.gif

o gali buti vejarupiai lengvos formos be temperaturos  g.gif

Tavegylio galit drasiai ketvirtuka prieš naktį duoti. Jau parašiau kad galima sirgti vejarupiais be temperatūros.Mano vyresnėliui apie 39 laikosi temperatūra kai susirgo, o mažiukas susirgo po mėnesio nuo broliuko tai beria nemažai,bet temperatūros visai neturejo,valgė gerai ir buvo linksmas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 06 liepos 2009 - 22:10
QUOTE(Ksėna @ 2009 07 06, 23:08)
Sveika VI-VA-VI. Taip gali susirgti unsure.gif Temperatūros gali ir nebūti jeigu mažyle sirgs lengvai. O spuogelius stebėkit,jeigu ryte jie bus vandeningi  vadinasi vejarupiai.
Tavegylio galit drasiai ketvirtuka prieš naktį duoti. Jau parašiau kad galima sirgti vejarupiais be temperatūros.Mano vyresnėliui apie 39 laikosi temperatūra kai susirgo, o mažiukas susirgo po mėnesio nuo broliuko tai beria nemažai,bet temperatūros visai neturejo,valgė gerai ir buvo linksmas.
Aciu 4u.gif siandien daugiau pasirode tu raudonu demeliu doh.gif ant koju ir rarku ir ant veiduko keleta doh.gif skambinau daktarei, pasake rytoi pasirodytis bet sake panasiau i alergija smile.gif
Atsakyti
Maniškei tai paraudo patino veidukas- oi ir verkė ji- paskambinau daktarei leido tavegyl ketvirtuką. daviau, dar tepiau psilobalsamu ar kaip ten jis. (musm 7 mėn)Palengvėjo jai kažkiek. verysad.gif Kiek mums dar kentėti dabar 3ia diena tik doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti