Man darė cezarį, nes neatsidarė kaklelis. Baisiausia buvo kateterio įvedimas į pūslę. Darė ekstra, gavau pilną narkozę - po visko labai sunkiai kvėpuot buvo, negalėjau atsikrenkšt ir nežmoniškai pilvą skaudėjo. Bet viskas sugijo puikiai, randas tik sprindžio ilgio ir nejaučiu. Gydytoja patarė 2 metus pailsėt. Ir pati ankčiau nenoriu, nes tą pačią dieną mano pusseserė neteko antrojo vaikelio - pirmasis gimė po CZ, o pradėjo lauktis antrojo tik po 7 mėn. Gydytojai sakė, kad per anksti, dėl to taip ir atsitiko

Aš po 2 cezarių... antrą kartą pastojau praėjus 1.4m po pirmo cezario...
po abiejų atsigavau labai greitai
Man tai irgi nemaloniausia turbūt buvo kateterio įvedimas
ir tas dėguonis man labai nepatinka
per antrą operaciją porą kart buvo supykinę
o kas tas perrišimas

o kas tas perrišimas

QUOTE(Vijora @ 2008 05 21, 23:08)
na pirmas cezaris jau buvo,bet mane prigasdino,kad jei pastosiu antrakart,butinai baigsis cezariu
kazkaip maniau,kad galima ir paciai pagimdyt(be cezario),nesvarbu,kad jau buvo cezaris 

Man pirmą darė Cezarį, bet antro jau ir siūlomo natūraliai negimdyčiau. Jei jau supjaustyta, tai tegu ir vėl pjauna. Nors pirmajį cezarį darė dėl vaikelio blogos padėties, ir sakė, kad antrą galėčiau ir pat gimdyt, bet aš jau nenoriu

sveikos, cezarinukes,
as turejau viena (kolkas) cezari, dare del vaikelio blogos padeties, jau planuojam antra leliuka ir idomu kaip bus
na, bet rasau ne del to...
man keista pasirode, kad jus apie kateterius taip snekate, man kateteri i slapimo pusle kiso jau po padarytos nejautros ir as nieko nejutau, priesingai galiu pasakyti apie jo istraukima
vat ta 'malonuma' butent istraukiant pajauciau
tiesa, mane laaabai pykinti, tiesiog nezmoniskai, pradejo vandenims nubegus ir laukiant operacijos, taip pat jau atsigulus ant stalo
as turejau viena (kolkas) cezari, dare del vaikelio blogos padeties, jau planuojam antra leliuka ir idomu kaip bus

QUOTE(Levander @ 2008 07 23, 08:18)
Aš po 2 cezarių... antrą kartą pastojau praėjus 1.4m po pirmo cezario...
ir tas dėguonis man labai nepatinka
o kas tas perrišimas

o kas tas perrišimas

man keista pasirode, kad jus apie kateterius taip snekate, man kateteri i slapimo pusle kiso jau po padarytos nejautros ir as nieko nejutau, priesingai galiu pasakyti apie jo istraukima

tiesa, mane laaabai pykinti, tiesiog nezmoniskai, pradejo vandenims nubegus ir laukiant operacijos, taip pat jau atsigulus ant stalo

QUOTE(Vijora @ 2008 05 21, 23:08)
na pirmas cezaris jau buvo,bet mane prigasdino,kad jei pastosiu antrakart,butinai baigsis cezariu
kazkaip maniau,kad galima ir paciai pagimdyt(be cezario),nesvarbu,kad jau buvo cezaris 

Mane kaip tik pykdina visi daktarai kurie pasako, kad antra karta tai galesi ir pati, ir vos ne rekomenduoja jie. Pasake, na tu nesutiksi tokio priestaravimo kaip pries pirma cezari, bet jie vis tiek tave ragins naturaliai.

QUOTE(Nivea @ 2008 08 02, 18:22)
Man pirmą darė Cezarį, bet antro jau ir siūlomo natūraliai negimdyčiau. Jei jau supjaustyta, tai tegu ir vėl pjauna. Nors pirmajį cezarį darė dėl vaikelio blogos padėties, ir sakė, kad antrą galėčiau ir pat gimdyt, bet aš jau nenoriu 

QUOTE(Levander @ 2008 07 23, 10:18)
Operacijos metu galima perrišti kiaušintakius, jei daugiau nėštumų neplanuojama. Bet dabar neseniai skaičiau, kad tai nėra 100 proc. apsauga.
Dėl 7 cezarių - kai laukiausi ketvirto, labai daug skaičiau ir ieškojau info, tai viename forume (JAV) aptikau moterį, kuri po 9 cezarių ir išgyvena, kad negalės 10 vaikiuko turėt, nes jau daktarai pasakė, kad nebeišnešiotų
Mano - kaip jau tikriausiai supratot - 4 cezariai.
Tarp pirmo ir antro vaiko skirtumas - 1m10men, tarp antro ir trečio - 2m11men, o tarp trečio ir ketvirto - 2m6mėn. Paskutinė operacija - legviausia...
bet iš principo tai man nepatinka ir operacija, ir - ypač - periodas po jos. Fu.

Mano - kaip jau tikriausiai supratot - 4 cezariai.
Tarp pirmo ir antro vaiko skirtumas - 1m10men, tarp antro ir trečio - 2m11men, o tarp trečio ir ketvirto - 2m6mėn. Paskutinė operacija - legviausia...

QUOTE(austulle @ 2008 09 26, 15:39)
Dėl trečio ir ketvirto cz, tai suprantu - jau kaip ir privalomos operacijos, o kodėl buvo pirmos dvi?

Sveikos mamyte,
Neseniai sužinojau, kad laukiuosi ketvirto kūdykio. Laukia ketvirta sekcija. Gydytoja, švelniai tariant, optimizmu netrykšta. Na, čia labai švelniai issireškus
. Ieškau to paties likimo mamyčių. Labai idomi jūsų patirtis 
Neseniai sužinojau, kad laukiuosi ketvirto kūdykio. Laukia ketvirta sekcija. Gydytoja, švelniai tariant, optimizmu netrykšta. Na, čia labai švelniai issireškus