Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiau, nei vienas Cezario pjūvis

Man darė cezarį, nes neatsidarė kaklelis. Baisiausia buvo kateterio įvedimas į pūslę. Darė ekstra, gavau pilną narkozę - po visko labai sunkiai kvėpuot buvo, negalėjau atsikrenkšt ir nežmoniškai pilvą skaudėjo. Bet viskas sugijo puikiai, randas tik sprindžio ilgio ir nejaučiu. Gydytoja patarė 2 metus pailsėt. Ir pati ankčiau nenoriu, nes tą pačią dieną mano pusseserė neteko antrojo vaikelio - pirmasis gimė po CZ, o pradėjo lauktis antrojo tik po 7 mėn. Gydytojai sakė, kad per anksti, dėl to taip ir atsitiko verysad.gif
Atsakyti
Aš po 2 cezarių... antrą kartą pastojau praėjus 1.4m po pirmo cezario...
po abiejų atsigavau labai greitai 4u.gif
Man tai irgi nemaloniausia turbūt buvo kateterio įvedimas rolleyes.gif ir tas dėguonis man labai nepatinka doh.gif
per antrą operaciją porą kart buvo supykinę unsure.gif

o kas tas perrišimas blink.gif blush2.gif
Atsakyti
smile.gif Man tairgi dare du cezarius, po abieju pojuciai vianidi, tik gal po antro truputi daugiau skaudejo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2008 05 21, 23:08)
na pirmas cezaris jau buvo,bet mane prigasdino,kad jei pastosiu antrakart,butinai baigsis cezariu verysad.gif kazkaip maniau,kad galima ir paciai pagimdyt(be cezario),nesvarbu,kad jau buvo cezaris g.gif

Man pirmą darė Cezarį, bet antro jau ir siūlomo natūraliai negimdyčiau. Jei jau supjaustyta, tai tegu ir vėl pjauna. Nors pirmajį cezarį darė dėl vaikelio blogos padėties, ir sakė, kad antrą galėčiau ir pat gimdyt, bet aš jau nenoriu ax.gif
Atsakyti
O man buvo 3 cezariai, po visų savijauta - gera smile.gif
Atsakyti
sveikos, cezarinukes,
as turejau viena (kolkas) cezari, dare del vaikelio blogos padeties, jau planuojam antra leliuka ir idomu kaip bus rolleyes.gif na, bet rasau ne del to...
QUOTE(Levander @ 2008 07 23, 08:18)
Aš po 2 cezarių... antrą kartą pastojau praėjus 1.4m po pirmo cezario...
po abiejų atsigavau labai greitai  4u.gif
Man tai irgi nemaloniausia turbūt buvo kateterio įvedimas  rolleyes.gif  ir tas dėguonis man labai nepatinka  doh.gif
per antrą operaciją porą kart buvo supykinę  unsure.gif
o kas tas perrišimas  blink.gif  blush2.gif

man keista pasirode, kad jus apie kateterius taip snekate, man kateteri i slapimo pusle kiso jau po padarytos nejautros ir as nieko nejutau, priesingai galiu pasakyti apie jo istraukima unsure.gif vat ta 'malonuma' butent istraukiant pajauciau doh.gif

tiesa, mane laaabai pykinti, tiesiog nezmoniskai, pradejo vandenims nubegus ir laukiant operacijos, taip pat jau atsigulus ant stalo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krevete6: 16 rugsėjo 2008 - 22:25
QUOTE(Vijora @ 2008 05 21, 23:08)
na pirmas cezaris jau buvo,bet mane prigasdino,kad jei pastosiu antrakart,butinai baigsis cezariu verysad.gif kazkaip maniau,kad galima ir paciai pagimdyt(be cezario),nesvarbu,kad jau buvo cezaris g.gif

Mane kaip tik pykdina visi daktarai kurie pasako, kad antra karta tai galesi ir pati, ir vos ne rekomenduoja jie. Pasake, na tu nesutiksi tokio priestaravimo kaip pries pirma cezari, bet jie vis tiek tave ragins naturaliai. mad.gif As cia visaip bandziau tartis, kad tik tureti planini pirma cezari, nes esu ir visada buvau visiska naturaliu gimdymu priesininke. Ir niekas man nepavyko susitarti, nes UK jiems reikia, kad butu medical reason, LT tai jau turejau daktare, kuri buvo pasirengus padeti, supazindint su vedejom kur reikia ir t.t. Tik po to, visgi nugalejo noras tureti vaika UK, ir jau visaip moraliskai lauziausi, kad teks paciai gimdyti, ir po to .... biggrin.gif viskas baigesi cezariu thumbup.gif Gal cia vis tik psichologinis dalykas, bet jauciausi absoliuciai puikiai, kai tik kojas po dalines nejautros vel pajutau, iskart atsistojau vaikscioti ir ten sioks toks skausmelis pjuvyje visai netrukde mirksiukas.gif Nors randas dar iki siol nera sugijes, ta prasme "issivaiksciojes" , is sonu, tai nieko nesimato, bet per pati vidury tai sustorejimai, kaip surambejimai yra ir spalva odos gerai iraudusi, nors jau beveik 2 metai praejo.

QUOTE(Nivea @ 2008 08 02, 18:22)
Man pirmą darė Cezarį, bet antro jau ir siūlomo natūraliai negimdyčiau. Jei jau supjaustyta, tai tegu ir vėl pjauna. Nors pirmajį cezarį darė dėl vaikelio blogos padėties, ir sakė, kad antrą galėčiau ir pat gimdyt, bet aš jau nenoriu  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2008 07 23, 10:18)
o kas tas perrišimas  blink.gif  blush2.gif

Operacijos metu galima perrišti kiaušintakius, jei daugiau nėštumų neplanuojama. Bet dabar neseniai skaičiau, kad tai nėra 100 proc. apsauga.
Atsakyti
as irgi greit atsigavau po cezariu. bet po antro labiau skaudejo/
Atsakyti
Dėl 7 cezarių - kai laukiausi ketvirto, labai daug skaičiau ir ieškojau info, tai viename forume (JAV) aptikau moterį, kuri po 9 cezarių ir išgyvena, kad negalės 10 vaikiuko turėt, nes jau daktarai pasakė, kad nebeišnešiotų lotuliukas.gif

Mano - kaip jau tikriausiai supratot - 4 cezariai.
Tarp pirmo ir antro vaiko skirtumas - 1m10men, tarp antro ir trečio - 2m11men, o tarp trečio ir ketvirto - 2m6mėn. Paskutinė operacija - legviausia... blush2.gif bet iš principo tai man nepatinka ir operacija, ir - ypač - periodas po jos. Fu. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(austulle @ 2008 09 26, 15:39)
Mano - kaip jau tikriausiai supratot - 4 cezariai.

Dėl trečio ir ketvirto cz, tai suprantu - jau kaip ir privalomos operacijos, o kodėl buvo pirmos dvi? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mamyte,

Neseniai sužinojau, kad laukiuosi ketvirto kūdykio. Laukia ketvirta sekcija. Gydytoja, švelniai tariant, optimizmu netrykšta. Na, čia labai švelniai issireškus verysad.gif . Ieškau to paties likimo mamyčių. Labai idomi jūsų patirtis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ėja4: 13 lapkričio 2008 - 15:20