Aš irgi esu turėjusi 2 cezarius. Pirmą darė su pilna narkoze, o antrą, kadangi buvo planinė operacija, tai su daline... Šiaip kuo puikiausiai randai sugijo ir jokių pašalinių nepatogumų nejaučiu, tik turiu vieną bėdą- likusį nukarusį pilvą virš rando
QUOTE(***zanute*** @ 2008 03 14, 13:16)
Tuoj bus trys menesiai kai nesulaikiu menesiniu, nors jau buvo susitvarkiusios po gimdymo. Nestumo testai neigiami, daraus beveik kas antra diena. Buvau pas ginekologe, nieko blogo nerado, tiesiog sake laukti

Maitinuos gerai, nesilaikau jokiu dietu. Manau, gal cia ytakos turi cezario pjuvis
Mano nuomone, nepriklauso mėnesinės, ar tai buvo cezaris, ar ne. Po pirmojo(nors man buvo komlikacijos) susirgau po 1.5mėn., o po antrojo cezario tik po 7mėn
QUOTE(naitas @ 2008 03 19, 17:17)
O prieš atliekant trečią cezarį, sako, kad visad pasiūlo moteriai tokį dalyką kaip perrišti kiaušintakius - kad daugiau nepastotų, nes ketvirtas nėštumas ir cezaris jau nepageidautinas medicinos prasme.
Po antro Cezario gydytoja sakė, kad gimdyti patariama tik po 5m., arba geriausiai iš vis negimdyti

, o, praėjus kiek laiko, ir man paporino tą patį, kad atliekant trečią pasiūloma perrišimas

.
QUOTE(Pentarda @ 2008 05 21, 13:59)
Tiesa gydytojas sake, kad siais laikais medicina tiek pazengusi, kad galimi net 7 cezariai!!!

, na aš tai jau tiek nenorėčiau jų darytis

.