Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiau, nei vienas Cezario pjūvis

O as turejau irgi du cezarius,kai atsiguliau i ligonine ,galvojo kad dar pagimdysiu pati,bet taip nebuvo nes neatsidare kaklelis,o vandenys buvo nubege ir buvo dideli skausmai man,bet sake jai trecio laukciau tai iskart ant stalo guldytu,nieko nebelauktu.Nes abu vaikucius pamaciau visu menesiu anksciau,pirma po 36savaiciu,o antra 36 savaiciu ir 1 dienos. bigsmile.gif.Ir po antro cezario kazkodel atrodo kad randas labiau iverstas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelka: 19 kovo 2008 - 15:49
Kalbėjausi su daktarais. Tai sakė, jog po dviejų cezarių, jeigu laukiamas trečias vaikas, pačiai gimdyt jau nieku gyvu neleidžia, nes per didelė rizika moteriai - supliš gimda ir nukraujuos.

O prieš atliekant trečią cezarį, sako, kad visad pasiūlo moteriai tokį dalyką kaip perrišti kiaušintakius - kad daugiau nepastotų, nes ketvirtas nėštumas ir cezaris jau nepageidautinas medicinos prasme.
Atsakyti
Aš turėjau du. Po pirmojo jaučiausi sunkiau, bet gydytojai sakė dėl to, kad iš pradžių pati bandžiau gimdyti, o paskui teko operuoti. Bet nelengva buvo tik pirmas pora dienų, po savaitės jaučiausi puikiai. Antras cezaris buvo planinis. Sunku buvo tik pirmą dieną, kai reikėjo keltis, o paskui labai gerai jaučiausi, gydytojas net anksčiau namo išleido ir pajuokavo, kad po trečiojo tai tikriausiai jau operacinėje nuo stalo nušoksiu ir sakė lauks manęs nestuke.gif po poros metų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <kristukas>: 20 kovo 2008 - 14:48
Sveikos. Pirmas gimdymas baigesi cezario pjuviu,o antra vaikeli pagimdziau pati. Nors po pirmo operaves gydytojas perspejo,k ad gimdyt tikriausiai neteks.....Bet pasirodo, jei ne del moters fiziologijos (klubu,ar vaikelio netaisiklingos padeties,gimdos kaklelio neatsidarymo), tai antras nestumas greiciausiai baigsis gimdymu. Sekmes!!!
Atsakyti
Esu po 2 cezariu. Po pirmo jauciausi siaubingai, reikejo gero menesio atsigauti, o po antrojo puikiai. Beda ta, kad po antrojo baisiai isitampe pilvas ir uzimete rauksle ant rando, ir nekrenta svoris. Jei noreciau trecio-prasom, bet geriau po kokiu 3 ar 5 metu. Siaip 2-oji opracija vyko sklandziai, nes labai dekingas organizmas. Gydytoja sake, retai taip buna -nei vienos saaugos.Galiu daryti ir darytio pjuvius :::smile.gif)))))). Taciau turiu paskyti, kad 2-asis nestuma buvo problematiskas del rando. Nuolat skaudedavo jo vieta, gimda ir pilvas sunkiai tempesi, todel isaugdavo skausmus ir saremius, buvo mazai vandenu, lelius vos tilpo, nejudejo-nestumo metu nejutau nei vieno rotacinio judesio. Vargselis verysad.gif isoperavo anksciau, baigiantis 38 nestumo savaitei, nes rando vieta buvo isretejusi.Siaip nejauciu jokio diskonforto del pjuviu, tarsi ju niekada ir nebuvo.Kad ir kaip noretusiu mergaites, bet geriau susilaikysime. Isnesioti isnesiociau, bet man labai nepatinka pati opreracijos procedura-vaiko traumavimas.100 kartu geriau gimdyti naturaliai, aisku, jei tai imanoma..... Sekmes.... bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mane pirmas gimdymas užsibaigė cezariu, antras buvo planuotas cezaris. Po operacijų viskas gerai, gerai jaučiausi, greitai užgijo. Tik antra operacija ilgai truko, nes buvo labai dideli surandėjimai viduje, nors iš viršaus atrodė viskas čiki, mažas randžiukas. Po antro pilvas didesnis liko, nors svoris tas pats. Bet, kad pati kalta, nieko nedarau, o reikėtų pasportuoti doh.gif ...
Atsakyti
Turejau du cezarius. Savijauta puiki, pjuviai isoriniai sugijo po savaites. Po dvieju - ten buvo tik plonas baltas siulelis. Laisvai galiu tureti trecia, nors nera noro ir laiko smile.gif
Atsakyti
as ir po dvieju cezariu,man dar jauciais uztirpimas sioks toks,bet neskauda
Atsakyti
Turejau 2 cezarius. Po pirmo labai sunku buvo keltis, visa savaite labai skaudejo. Po antro daug lengviau. Dar noreciau trecio kleckiuko, bet tai ka patyriau guledama ant operacinio stalo niekada nebenoreciau, kad tai pasikartotu.Nesuveikus epidurui, teko daryti pilna narkoze. Kai suleido vaistus i vena po keliu akimirku nebegalejau ikvepti oro, norejau pasakyti, kad negaliu kvepuoti, tai ir zodzio istart negalejau. Toks jausmas, kad burna su nosim uzklijuotos. Atrodo dar kelias sekundes taip istveriau ir pasakiau sau VISKAS... ir uzsimerkiau. Atsibudau reanimacijos palatoj ir pirma mintis - GYVA.
Kai atejo `anestiozologas i palata,jo paklausiau, kodel taip atsitiko,tai jis kazka numyke, kad jie turejo suleisti pirma raumenis atpalaiduojancius vaistus, o tik paskui uzmigdyti, kad nepakenktu vaikeliui. Bet mano nuomone, kad kazkas ne taip suveike ar doze vaistu gal netokia suleido, nezinau. Bet manau, kad taip neturejo buti.
Taip kad nezinau ar rysiuos tureti dar viena vaikeli.
Atsakyti
As turejau 3 cezario pjuviu rolleyes.gif
Na po pirmo buvo komplikaciju ir ilgai negalejau normaliai judeti, po antro buvo geriau, o dabar po trecio is vis pasaka thumbup.gif
Treciasis cezaris buvo geriausias ir kokybiskiausias thumbup.gif
Nieko neskaudejo, greit vaiksciojau, jokiu surandejimu nei po vieno pjuvio nebuvo!!! clap.gif
Gal ,kad pas ta pati gydytoja visi cezariai daryti g.gif
Papildyta:
Tiesa gydytojas sake, kad siais laikais medicina tiek pazengusi, kad galimi net 7 cezariai!!! swoon.gif victory.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2008 05 21, 13:59)
As turejau 3 cezario pjuviu rolleyes.gif
Na po pirmo buvo komplikaciju ir ilgai negalejau normaliai judeti, po antro buvo geriau, o dabar po trecio is vis pasaka  thumbup.gif
Treciasis cezaris buvo geriausias ir kokybiskiausias thumbup.gif
Nieko neskaudejo, greit vaiksciojau, jokiu surandejimu nei po vieno pjuvio nebuvo!!! clap.gif
Gal ,kad pas ta pati gydytoja visi cezariai daryti g.gif
Papildyta:
Tiesa gydytojas sake, kad siais laikais medicina tiek pazengusi, kad galimi net 7 cezariai!!!  swoon.gif  victory.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif saunuole Pentarda 4u.gif
o gal gali pasakyti , koks laiko tarpas tarp visu 3 CP, ir kaip savijauta nestumo laikotarpiais buvo g.gif blush2.gif ar reikejo kaip nors ypatingai saugotis , na tarkim jau 3 nestuma blush2.gif g.gif
as labai noreciau dar vaikiuku, bet kai taip nepasiseke pirmas gimdymas (po 28 val. nepriartejau prie gimdymo net ir su skatinamaisiais doh.gif blink.gif )tai noreciau vien tik CP darytis, nes ir vaikiukas didelis buvo ir bus tikrai rolleyes.gif tai vat ir noreciau suzinoti laikotarpius tarp nestumu ir kaip daktarai reaguoja ax.gif 4u.gif :
Atsakyti
Aš irgi esu turėjusi 2 cezarius. Pirmą darė su pilna narkoze, o antrą, kadangi buvo planinė operacija, tai su daline... Šiaip kuo puikiausiai randai sugijo ir jokių pašalinių nepatogumų nejaučiu, tik turiu vieną bėdą- likusį nukarusį pilvą virš rando verysad.gif
QUOTE(***zanute*** @ 2008 03 14, 13:16)
Tuoj bus trys menesiai kai nesulaikiu menesiniu, nors jau buvo susitvarkiusios po gimdymo. Nestumo testai neigiami, daraus beveik kas antra diena. Buvau pas ginekologe, nieko blogo nerado, tiesiog sake laukti  g.gif Maitinuos gerai, nesilaikau jokiu dietu. Manau, gal cia ytakos turi cezario pjuvis  unsure.gif

Mano nuomone, nepriklauso mėnesinės, ar tai buvo cezaris, ar ne. Po pirmojo(nors man buvo komlikacijos) susirgau po 1.5mėn., o po antrojo cezario tik po 7mėn mirksiukas.gif

QUOTE(naitas @ 2008 03 19, 17:17)
O prieš atliekant trečią cezarį, sako, kad visad pasiūlo moteriai tokį dalyką kaip perrišti kiaušintakius - kad daugiau nepastotų, nes ketvirtas nėštumas ir cezaris jau  nepageidautinas medicinos prasme.

Po antro Cezario gydytoja sakė, kad gimdyti patariama tik po 5m., arba geriausiai iš vis negimdyti doh.gif , o, praėjus kiek laiko, ir man paporino tą patį, kad atliekant trečią pasiūloma perrišimas smile.gif .

QUOTE(Pentarda @ 2008 05 21, 13:59)
Tiesa gydytojas sake, kad siais laikais medicina tiek pazengusi, kad galimi net 7 cezariai!!!  swoon.gif  victory.gif

blink.gif blink.gif blink.gif, na aš tai jau tiek nenorėčiau jų darytis biggrin.gif .
Atsakyti