Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiau, nei vienas Cezario pjūvis

na pirmas cezaris jau buvo,bet mane prigasdino,kad jei pastosiu antrakart,butinai baigsis cezariu verysad.gif kazkaip maniau,kad galima ir paciai pagimdyt(be cezario),nesvarbu,kad jau buvo cezaris g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2008 05 21, 23:08)
na pirmas cezaris jau buvo,bet mane prigasdino,kad jei pastosiu antrakart,butinai baigsis cezariu verysad.gif kazkaip maniau,kad galima ir paciai pagimdyt(be cezario),nesvarbu,kad jau buvo cezaris g.gif

O dėl ko tau darė pirmą cezarį? Žiūrint, kokia tau buvo priežastis, kodėl jį darė. Gal tai priklausė nuo vaikiuko, t.y. bloga jo padėtis, krentantys tonusai ir pan.
Man tai darė todėl, kad ir vienu, ir kitu atveju neatsidarė kaklelis- turiu tokią bėdą. Kai laukiausi antro vaikiuko, mano ginė visąlaik sakė, kad pagimdysi pati, bet nėštumo pab. patvirtino, kad pati niekaip neišgimdysiu. O ir kaklelis prieš operaciją( nors jau skausmai užeidavo apie parą) atsidaręs buvo tik 1cm. ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(KAME @ 2008 05 21, 22:31)
4u.gif  4u.gif  4u.gif saunuole Pentarda 4u.gif
o gal gali pasakyti , koks laiko tarpas tarp visu 3 CP, ir kaip savijauta nestumo laikotarpiais buvo  g.gif  blush2.gif  ar reikejo kaip nors ypatingai saugotis , na tarkim jau 3 nestuma  blush2.gif  g.gif

Aciu aciu... raudonuot pradesiu blush2.gif
Pirmas nestumas buvo tiesiog pasaka thumbup.gif sode gelyne kapsciausi ,kol gimdyt tiesiai isvariau lotuliukas.gif bet buvo virkstele apsisukusi ir operavo, antras cezaris buvo po 2,9m .Cia jau antroje nestumo puseje buvo gresiantis prieslaikinis gimdymas, na paguledavau karts nuo karto ligoninej, lasiniu prilasindavo ir namo isleisdavo. Sake galesi pati gimdyti. Bet atejus laikui paaiskejo,kad teks vel operuoti. Treciasis CP po 13m blush2.gif taip jau gyvenimas susikloste ax.gif Zinodama savo polinki i prieslaikinio gimdymo pojausmius, nedirbau daug prisiziurejau save, nesitasiau sunkiu nesuliu ir siaip sveikai gyvenau thumbup.gif Pries gimdyma buvau paguldyta i lig ,kad nebutu netiketo atvejo,kad buciau vietoje. O operavo del saugumo rizikos, na sako kad gimda netycia neplistu, gyd apsisaugot save norejo. Nors mano drauge po 2CP trecia pati gimde g.gif aisku VILNIUJ. Na ka ,operacijos metu nieks man nesiule jokiu uzsrisimu daryti, nors gal galejo ir pasiulyt g.gif ,o po operacijos tai pasake,kad niekada pati nebuciau ir pagimdziusi, nes mano klubu kaulai kazkaip netaip issideste blink.gif ir dar sako laukiu po 2m doh.gif

Papildyta:
QUOTE(egmilia @ 2008 05 21, 23:05)
Šiaip kuo puikiausiai randai sugijo ir jokių pašalinių nepatogumų nejaučiu, tik turiu vieną bėdą- likusį nukarusį pilvą virš rando verysad.gif

Cia visoms cezarinukems ista problemele yra unsure.gif ir nieko cia nepadarysi...
QUOTE(egmilia @ 2008 05 21, 23:05)
Po antro Cezario gydytoja sakė, kad gimdyti patariama tik po 5m., arba geriausiai iš vis negimdyti doh.gif , o, praėjus kiek laiko, ir man paporino tą patį, kad atliekant trečią pasiūloma perrišimas smile.gif .
blink.gif  blink.gif  blink.gif, na aš tai jau tiek nenorėčiau jų darytis  biggrin.gif .

Geras blink.gif visur gimdyt po CP siulo po 2-3m, bet zinau,kad ir po 1,5 gimdo ir nieko, viskas ok buna mirksiukas.gif

Na as 7 CP ir visai nenoreciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Vijora @ 2008 05 22, 00:08)

Tikrai yra galimybe, kad galesi gimdyti pati, bet jei tai koks mazesnis miestelis, manau gali nesutikti su tokiu variantu, reiktu gal sostine rinktis g.gif
Atsakyti
Visi 3 cezarei. Po pirmo tai visai gerai jauciausi,o po kitu ir pries pjuvi ir po prastai jauciausi. Ypac trecia. Taip pat siule kiausintakiu perisima. Ir as sutikau. Juk vaikiuku daugiau nenorejau turet.
Atsakyti
QUOTE(egmilia @ 2008 05 22, 08:15)
O dėl ko tau darė pirmą cezarį? Žiūrint, kokia tau buvo priežastis, kodėl jį darė. Gal tai priklausė nuo vaikiuko, t.y. bloga jo padėtis, krentantys tonusai ir pan.
Man tai darė todėl, kad ir vienu, ir kitu atveju neatsidarė kaklelis- turiu tokią bėdą. Kai laukiausi antro vaikiuko, mano ginė visąlaik sakė, kad pagimdysi pati, bet nėštumo pab. patvirtino, kad pati niekaip neišgimdysiu. O ir kaklelis prieš operaciją( nors jau skausmai užeidavo apie parą) atsidaręs buvo tik 1cm. ax.gif .

Va ir man tokie klausimai. Kai laukiausi gyd gasdino prieslaikiniu, o atejus laikui dar ir pernesiojau. Turiu taip pat kazkokia kaklelio mistika nes jis visai neatsidarinejo, o nubegus vandenim maze atsisedo ir teko cezaris. Dabar idomu ar su antru ta pati dalia laukia del kaklelio ar nebutinai. Gyd aiskino kad gydant kaklelio zaizdeles kazkas pasidaro jog nenori jis veliau atsidarinet.
Atsakyti
Nežinau kodėl, kai man sakė, kad teks pačiai gimdyti, aš labai paniškai bijojau(gal todėl, kad mano pirmas skausmingas gimdymas buvo) ir džiaugiausi, kad daro Cezario op. ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(egmilia @ 2008 05 21, 22:05)
Po antro Cezario gydytoja sakė, kad gimdyti patariama tik po 5m., arba geriausiai iš vis negimdyti doh.gif

blink.gif blink.gif blink.gif Nu kas čia per briedas doh.gif Aš turiu pametinukes, ir abi cezariukes ax.gif Pastojau po pirmo cezario praėjus tik 7 mėn., ir nei vienas gydytojas manęs negąsdino smile.gif
Atsakyti
g.gif as tai nebijojau gimdyti, o net gi ir norejau pati, bet kazkodel mano kaklelis uzsispyres buvo ir neatsidarinejo doh.gif tai dare CP, po visu bandymu (vandenu nuleidimas, skatinamieji- nu vienu zodziu kankinausi 28val blink.gif doh.gif ). na o dabar tai nuomuone pakeiciau jau- darysiu CP ir antram. blush2.gif mirksiukas.gif
na o man daktaryte sake po 2 metuku bandyt smile.gif manau, cia kiekvienas daktaras turi savo nuomone kada galima kada negalima, bet svrbiausia tai nuo moters fiziologines bukles priklauso- thumbup.gif va kaip pasakiau lotuliukas.gif
uztat ir idomu kaip jums su daugiau CP ir po CP sekesi mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Treja @ 2008 05 23, 13:50)
blink.gif  blink.gif  blink.gif Nu kas čia per briedas doh.gif Aš turiu pametinukes, ir abi cezariukes ax.gif Pastojau po pirmo cezario praėjus tik 7 mėn., ir nei vienas gydytojas manęs negąsdino smile.gif

Man taip sakė, kad po dviejų Cezario operacijų patariama pastoti tik po 5m., o ne po vienos ax.gif . Ir visai negąsdino, o tik patarė biggrin.gif .
Atsakyti
As taip pat turejau 3 cezarius. Priezastis - neatsidare gimdos kaklelis. Pirma karta bandziau pati (kankinausi 18 valandu, nuleido vandenis, leido skatinamuosius).vaikelis pradejo dusti, tai staigiai dare CP. Nepavyko daline narkoze, dare bendra, todel isgyvenau tikra kosmara (tamsa, liezuvio apversti negali, o girdi balsus ir zveriska skausma). Tiesa viskas greit uzsimirso. Antras ir trecias cezariai buvo super. Del antro gydytojai ilgai gavojo, bet nieko man neisejo. O trecias buvo planinis. tiesa anesteziologa as jau perspedavau apie pirmos narkozes siauba. Gal kad viskas buvo daroma skubos tvarka g.gif
Del randu, tai pas mane pilvas kaip retis. dar dare cistos salinimo operacija. Kaip ten viduje, nezinau, bet is isores yra tik vienas randas. jie kazkaip viens ant kito. Jokio nukarusio pilvo taip pat nera. manau cia jau genai biggrin.gif Man visada lasinukai kaupiasi ant slaunu, ne ant pilvo blink.gif O rankas turiu visai sakalius biggrin.gif
Del perrisimo, ar sieneliu isretejimo, nieks man nieko nesake ir nesiule. Tiesa kai buvau pas gydytoja, tai viena tokia moteri sutikau, kuri sekmingai pastojo po perrisimo. tongue.gif As turiu problemeliu su venomis. harmoniniai vaistai sukelia pasalini poveiki, o visu kitu priemoniu efektyvuma jus pacios merginos zinote biggrin.gif tai gydytoja pajuokavo ,, jus pasmerkta visad buti nescia'' bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2008 03 19, 17:17)
O prieš atliekant trečią cezarį, sako, kad visad pasiūlo moteriai tokį dalyką kaip perrišti kiaušintakius - kad daugiau nepastotų, nes ketvirtas nėštumas ir cezaris jau  nepageidautinas medicinos prasme.

Taip budavo seniau, o dabar kiek domejausi mediciniskai leidziama iki 5 cezariu bigsmile.gif Ir as asmeniskai neleisciau perristi kiausintakium net jeiguir neplanuociau vaiku schmoll.gif

QUOTE(Vijora @ 2008 05 21, 23:08)

Nebutinai, viskas priklauso nuo to del ko darytas pirmasis. Pas mane pirmasis cezaris bubvo extra, gimdymo veikla prasidejo, vandenys patys nubego, tasidarinejo kaklelis, leliukas ejo galvyte zemyn, taciau kaktyte i prieky.Per 3h padetis nepasikeite, nusprendem su gydytoja daryti operacija ax.gif Kadangi taip nutiko, gydytoja sake kad pagimdyti antrajy yra tokia pat tikimybe kaip ir pirmajy mirksiukas.gif
Atsakyti
pirmąjį gimdžiau pati, o abu jaunėliai gimė po cezario. Pirmas cezaris buvo neplanuotas, bet po jo visai gerai jaučiausi ir net trečią dieną išsiprašiau namo. 4u.gif (paprastai paleidžia po 5 paros). Bet po antrojo cezario labai ilgai negalėjau atsigauti. Dar ir dabar jaučiu tempimą, o kartais ir gana stiprų. Gal ne pats cezaris kaltas, o tiesiog vienas po kito vaikučiai ir abu po operacijų, tai manau, kad sunku organizmui. smile.gif
Atsakyti