QUOTE(KAME @ 2008 05 21, 22:31)
Aciu aciu... raudonuot pradesiu
Pirmas nestumas buvo tiesiog pasaka

sode gelyne kapsciausi ,kol gimdyt tiesiai isvariau

bet buvo virkstele apsisukusi ir operavo, antras cezaris buvo po 2,9m .Cia jau antroje nestumo puseje buvo gresiantis prieslaikinis gimdymas, na paguledavau karts nuo karto ligoninej, lasiniu prilasindavo ir namo isleisdavo. Sake galesi pati gimdyti. Bet atejus laikui paaiskejo,kad teks vel operuoti. Treciasis CP po 13m

taip jau gyvenimas susikloste

Zinodama savo polinki i prieslaikinio gimdymo pojausmius, nedirbau daug prisiziurejau save, nesitasiau sunkiu nesuliu ir siaip sveikai gyvenau

Pries gimdyma buvau paguldyta i lig ,kad nebutu netiketo atvejo,kad buciau vietoje. O operavo del saugumo rizikos, na sako kad gimda netycia neplistu, gyd apsisaugot save norejo. Nors mano drauge po 2CP trecia pati gimde

aisku VILNIUJ. Na ka ,operacijos metu nieks man nesiule jokiu uzsrisimu daryti, nors gal galejo ir pasiulyt

,o po operacijos tai pasake,kad niekada pati nebuciau ir pagimdziusi, nes mano klubu kaulai kazkaip netaip issideste

ir dar sako laukiu po 2m
Papildyta:
QUOTE(egmilia @ 2008 05 21, 23:05)
Šiaip kuo puikiausiai randai sugijo ir jokių pašalinių nepatogumų nejaučiu, tik turiu vieną bėdą- likusį nukarusį pilvą virš rando
Cia visoms cezarinukems ista problemele yra

ir nieko cia nepadarysi...
QUOTE(egmilia @ 2008 05 21, 23:05)
Po antro Cezario gydytoja sakė, kad gimdyti patariama tik po 5m., arba geriausiai iš vis negimdyti

, o, praėjus kiek laiko, ir man paporino tą patį, kad atliekant trečią pasiūloma perrišimas

.

, na aš tai jau tiek nenorėčiau jų darytis

.
Geras

visur gimdyt po CP siulo po 2-3m, bet zinau,kad ir po 1,5 gimdo ir nieko, viskas ok buna
Na as 7 CP ir visai nenoreciau
QUOTE(Vijora @ 2008 05 22, 00:08)
na pirmas cezaris jau buvo,bet mane prigasdino,kad jei pastosiu antrakart,butinai baigsis cezariu

kazkaip maniau,kad galima ir paciai pagimdyt(be cezario),nesvarbu,kad jau buvo cezaris
Tikrai yra galimybe, kad galesi gimdyti pati, bet jei tai koks mazesnis miestelis, manau gali nesutikti su tokiu variantu, reiktu gal sostine rinktis