Įkraunama...
Įkraunama...

*Naktiniai klubai*

QUOTE(soske @ 2009 03 05, 18:04)
vilniuje tai labai patinka pabo latino, ypac vasara, anksciau daznai lanfydavomes mans factory, bet dabar kazkaip pabodo g.gif idomu butu suzinoti, gal kuri buvot tam klube, kur su rieduciais vazinejama? girdejau kad kovo8 moterims iejimas nemokamas, ir kazkokie siurprizai biggrin.gif
helios sh.. nepatinka.
gravity visaj nieko, bet ten labkantis man reikia spec. nuotaikos  lotuliukas.gif

mane zavi Mans factory.mano nuomone tai vienintelis klubas LT kur dirba tikrai gera apsauga ir aptarnaujantis personalas thumbup.gif
Atsakyti
Kas naujesnio klubu pasaulyje ? 4u.gif
Atsakyti
Viena naujiena zinau.. kadangi klubinetoja megeja esu, ir siaip house muzika man labai miela sirdziai tai jau nekantrauju ir butinai apsilankysiu 24 liepos. Pachoj atvaziuoja Hoxton whores.. tie vaikinai nesveika housa groja ir bilietai kazkodel be galo pigus. Mylim krize biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lindra123 @ 2008 09 06, 14:13)
kiek skaiciua tam dienoratyje nuo 21m

As tai brandu amziu skaityciau nuo 40m biggrin.gif Ir kas gero "Pasakoje"? As dar ne karto nebuvusi ten.
Atsakyti
QUOTE(tomas_tomas @ 2008 10 06, 15:41)
o man zinok exitas nepatinka, kazkokie apsvaige visi, akyz skersai ziuri. plius jaunimas pagrinde, man jau kaip viors 27 tai norisi kur nors nueiti, pabendrauti ir partnere pasokdinti, o bendrauti kai muzika kala per smegenis neimanoma. Nznau as pvz Kaune dar neradau kur nueit.

Labai aktualus klausimas - parekomenduokit kur Kaune nueit, kai tau šiek tiek virš trisdešimt, kad mamyte nesijaustum, o maždaug tarp savo amžiaus pakliūtum?
Atsakyti
Gal kas gali patarti kur Vilniuje yra jazzo ar klasikinio stiliaus (pvz. fortepjono) klubas-kavine, kur ir paklausyti ir pasokti ir taure vino isgerti butu galima? Ar is vis tokie yra? Kazkada man patikdavo Vilniaus g. jazzo klubas atrodo vadinosi, dabar jo nebera...
Papildyta:
QUOTE(Kristi7 @ 2010 01 30, 19:29)
Labai aktualus klausimas - parekomenduokit kur nueit, kai tau šiek tiek virš trisdešimt, kad mamyte nesijaustum, o maždaug tarp savo amžiaus pakliūtum?

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi7 @ 2010 01 30, 19:29)
Labai aktualus klausimas - parekomenduokit kur Kaune nueit, kai tau šiek tiek virš trisdešimt, kad mamyte nesijaustum, o maždaug tarp savo amžiaus pakliūtum?

Na Kaune tai i "Latina" galima nueit, ten publikos amžius kažkur ir yra apie 30m., labai smagi muzika, jauki aplimka, tik va viena problemele, kad vietos tai labai mažai.. doh.gif dar vienas pliusas, kad gan pigu issinuomuot staliuką (na bent seniau taip buvo, jau gan seniai nebuvau), vakarui kauinuodavo tik apie 20lt, o neišsinuomavus staliuko eit tai nesąmonė, ypač didesnei kompanijai, nes kaip minėjau vietos tikrai mažai, ir nebus kur prisėst, juk kiaura vakara tai nešoksit. ax.gif tongue.gif

Dar yra nebloga vieta "3M club",ten irgi publika virš 25m renkasi. cool.gif

"combo" visai turėtų tikt, nors nelabai galiu pakomentuot, ten dar nebuvau, kažkaip nepatogu iki to raudondvario pl. man nusigaut

na dar yra "metelica"... buvau.. vieną kartą... antro karto nebenoriu.....
schmoll.gif fear.gif kažkaip labai išgąsdino ten žmonių kultūra.. ypač vyrų.. nors gal tik tada pasitaikė tokia publika, negaliu sakyt, nes daugiiau kojos ten nekėliau
Atsakyti
Sveikos.

Kiek esu buvusi, tai geriausias klubas Vilniuje, jei jum apie 30m, Pabe Latino.
Kiek girdejau, labai populiarus Havana, Absento fejos, Mochito naktys.
Kur tikrai nepatarciau, tai i Pacha, Helios, Disco311, nes pilna moksleivių smile.gif
Atsakyti
visai nepamenu kada paskutini karta buvau klube blush2.gif namisėda pasidariau doh.gif jei kas istemptu, gal ir eiciau blush2.gif tik jauciu nebemokeciau ten elgtis g.gif
Atsakyti
Balandžio mėn.dainuos Ščogolevaitė klube. Nesam buvę tame klube. Kokie atsiliepimai, gal esat kas ten dalyvavę? Ten prie staliukų? Ar maloni aplinka? Norisi ramios, kultūringos aplinkos.
Atsakyti
Geriausi klubai Klaipėdoje - "El Calor" ir Martini" mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokios Meniu kainos "exit" klube? gal kas zinote?
Atsakyti