Įkraunama...
Įkraunama...

*Naktiniai klubai*

Noreciau paklaust placiau apie COMBO...kokio amziaus zmogeliukai ten renkasi? kokia muzika? ax.gif
Norim draugei gimtadieni suorganizuot, amzius apie 30 m., nieko nerandu gero.... doh.gif
Atsakyti
thumbup.gif Naujas BUZZ baras Kaune, Jonavos g.16 prie pilies ziedo, netoli IKI parduotuves. Daugiau informacijos Facebooke: http://www.facebook.com/?ref=home#!/pa...131570236904910 drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(laimynga @ 2011 01 09, 23:46)
thumbup.gif Naujas BUZZ baras Kaune, Jonavos g.16 prie pilies ziedo, netoli IKI parduotuves. Daugiau informacijos Facebooke: http://www.facebook.com/?ref=home#!/pa...131570236904910    drinks_cheers.gif

Apziurejau nuotraukas, ale kad ten vieni vaikai... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(evelyna999 @ 2011 01 06, 03:14)
Kokios Meniu kainos "exit" klube? gal kas zinote?

Jus visu gerimu kainos domina? g.gif
Atsakyti
Gal kas esat buve Rygoje klube Essential? Mane domintu gerimu kainos...na alus, sampanas... Dar idomu, ar galima vaikscioti po visas sales ar i kiekviena yra atskiras mokestis....
Atsakyti
Taip as buvau, nu del kainu tai pakankamai brangoka, del alkoholio ne labai galiu pasakiti bet red bull kainavo apie 3 latus , tai cia apie 15 litu, o po sales galima vaiksioti nemokamai
Atsakyti
Pa gal keturiu metų tarpo buvau klube pabo latino tai labai patiko,muzika super tik šok ir šok,tik labai labai daug žmonių buvo tai kaip silkes šokome smile.gif ,bet manau sekantė kartelį kai eisime tai vėl ten pat.
Būtų smagu jei dar kas kokį gerą klubą parekomenduotu,nes norisi ir naujų dalykų pabandyti smile.gif
Atsakyti
merginos parasykit atsiliepimus apie combo kluba kaune labai laukiu ir is anksto aciu
Atsakyti
QUOTE(gitanule @ 2011 01 28, 19:20)
Pa gal keturiu metų tarpo buvau klube pabo latino tai labai patiko,muzika super tik šok ir šok,tik labai labai daug žmonių buvo tai kaip silkes šokome smile.gif ,bet manau sekantė kartelį kai eisime tai vėl ten pat.
Būtų smagu jei dar kas kokį gerą klubą parekomenduotu,nes norisi ir naujų dalykų pabandyti smile.gif

vienas mano megstamiausiu dar nuo atidarymo smile.gif
Is nauju galiu parekomenduoti Pantera smile.gif tik kolkas teks apie pusvalandi laukti prie iejimo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(nijalota @ 2011 02 19, 20:21)
merginos parasykit atsiliepimus apie combo kluba kaune labai laukiu ir is anksto aciu

Kazkada esu buvus, tai manes nesuzavejo..
Atsakyti
QUOTE(garbanelle @ 2011 02 25, 13:24)
Kazkada esu buvus, tai manes nesuzavejo..

galima placiau? Kodel kas ir kaip?
Atsakyti
Gal zinor ar 3M klube nuomuojat staliuka ir darat pas juos gimtad pvz iejimas gal pigiau? g.gif nes 20lt tai sakyciau biski doh.gif
Atsakyti