Įkraunama...
Įkraunama...

*Naktiniai klubai*

man pats linksmiausias klubas WOO tongue.gif ten ir ant galvu, ir ant stalu sokt galima, programos ziauriai linksmos, spalvingos ir pan. nelabai noriu cia kalbeti tusovciku slengu, butu aiskiau apie ka as smile.gif
dar patiko havana social club'as.
apskritai, tai kluba renkuosi pagal jo turini ir programa.
Atsakyti
mano nuomone geriausias yra tik exitas kaune, kuris atitinka visus reikalavimus, kiek imanoma lietuvoje kad leistu galimybes...tik turi patikti tokia grojama muzika.....tada mens factory, tik deja po atsinaujinimo neesu buvus..publika superine, muzika irgi, atmosfera visa nereali...o vat pachoj tai muzika lb retai, bet ir zmones ten ne kokie renkasi, daug ir nepilnameciu, uzsienieciu ir siaip visokiu kaimieciu...net keista kad tokius ileidzia, zinant visur griezta face controla...
o tokie pubai kur irgi galima pasisokti tai paparazzi ir mojito naktys vilniuj...bet en groja visai nelubine muzika bet su gera kompanija lb smagu, tuo labiau kad iejimas nemokamas....
o geriausiai sensation, kuris vyo si savaitgali, tiek teigiamu ir nepakartojamu ispudziu niekad neesu patyrus wink.gif
Atsakyti
del sensationo pritariu visom keturiom thumbup.gif ten tai tikrai superinis renginukas buvo clap.gif seip kiek man teko matyti, tai visi toki draugiski, gerai nusiteike, paslaugus, marozu treninginiu buvo, bet tikrai mazai, ir seip visi daugiau uzseme savo reikalais siaute, o tokiu kaip mustyniu ar susitumdymu man asmeniskai neteko matyti,kas tikrai keista, turint omeny, kokia mase zmoniu buvo.Seip tikrai gerai praleistas laikas thumbup.gif eiciau ir antra karta biggrin.gif net mintys apie amsterdama eme suktis ax.gif
Atsakyti
o man zinok exitas nepatinka, kazkokie apsvaige visi, akyz skersai ziuri. plius jaunimas pagrinde, man jau kaip viors 27 tai norisi kur nors nueiti, pabendrauti ir partnere pasokdinti, o bendrauti kai muzika kala per smegenis neimanoma. Nznau as pvz Kaune dar neradau kur nueit.
Atsakyti
Vilniuj labai patiko Havana,funky munky toks jaukutis ,helios nepatiko,ateinanti savaitgali gravity bandysiu aplankyt
Atsakyti
pritariu del nuomones apie exita.
Atsakyti
Sveiki, reikalingi atsiliepimai apie vieną iš naujesnių klubų Kaune, pavadinimas kažkas panašaus į "Scandalas", Kęstučio gatvėje g.gif
Atsakyti
Nuėjau, pamačiau, įpūdį pasidariau ir negrįšiu ten lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fadetė @ 2009 01 18, 14:14)
Nuėjau, pamačiau, įpūdį pasidariau ir negrįšiu ten  lotuliukas.gif

cia tu apie 'skandala'? siandien norejom apsilankyt, bet pasirodo uzdaras kazkoks vakaras..be pakvietimu 100 lt iejimas,tai koki kita karta uzsuksim lotuliukas.gif
o kas nepatiko g.gif
Atsakyti
vilniuje tai labai patinka pabo latino, ypac vasara, anksciau daznai lanfydavomes mans factory, bet dabar kazkaip pabodo g.gif idomu butu suzinoti, gal kuri buvot tam klube, kur su rieduciais vazinejama? girdejau kad kovo8 moterims iejimas nemokamas, ir kazkokie siurprizai biggrin.gif
helios sh.. nepatinka.
gravity visaj nieko, bet ten labkantis man reikia spec. nuotaikos lotuliukas.gif
Atsakyti
o kokie atsiliepimai apie popstar bar kaune? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra.bite @ 2009 03 01, 00:32)
cia tu apie 'skandala'? siandien norejom apsilankyt, bet pasirodo uzdaras kazkoks vakaras..be pakvietimu 100 lt iejimas,tai koki kita karta uzsuksim lotuliukas.gif
o kas nepatiko g.gif

na, mes ten pataikėm, kai buvo sausakimša, pilna girtų jaunų žmonių, būrys apgulęs įėjimą ir t.t. Nors kita vertus tokia minia žmonių byloją apie kažką gero ir įdomaus blush2.gif tačiau kam ko reikia 4u.gif
Atsakyti