Mes tai su vyru tai tikriausiai visai

Nusipirkom sklypa per viena diena

Tikrai taip, jau buvome rezervave kotedza Zalesoje, kai vakare vienas sklypukas uzkrito, pavilny, Dziaugsmo g., ryte nuvaziavom, ir iskart pasakem - perkam. Nu ne patikesit, bet pasamones ir intuicijos lygyje. Patiko, ir tiek. Kadangi namu valda, tai paskola bankas dave. Na, dabar vat pradesiu aiskintis, kas yra detaliejji planai, topo nuotraukos, ir isvis nuo ko cia viskas pradedama. Ilindus i foruma, buvau suzaveta forumieciu isprusimu,. Man tai du dalykai buvo svarbus- susisiekimas ir kaina. Man tai svarbiausia buvo, kad autobusu stotele uz 200 m ir autobusai kas 20 min vazineja nuo 4 ryto iki 23 nakties, iki stoties vaziuoti 20 min. Turint 2 vaikus- itin aktualu. Be to- jokiu kamsciu is tos puses. Visa kita- antraeilis dalykas. Tiesa, ten dabar aplinkui faina, laukai, bet suzinojau, kad formuojamas 470 sklypu kvartalas gyvenamuju namu, visi signataru sklypai salia, tai truputi nusiminiau- nebebus tokios ramios grazios gamtos, kaip dabar, nbet is kitos puses- suplanuoti ir visuomenines paskirties pastatai- tai bus normali infrastruktura. Tai kas galit laukti- tai palaukit kruvos sklypu dziaugsmo g. Komunikacijos zadamos visos, nors reik cia dar aiskintis, ir sito perkant neissiaiskinau- kokios bus ir kada, ir ar bus. Na, elektros stulpa salia maciau, ir tiek:))) Cia skaitosi miesto riba. Vienu zodziu, net issigandau, kiek as daug nezinau. Patarkit, kur dabar galima visa tai suzinoti- savivaldybeje??? Pas ka klausti- rajono architekta???
Tiesa, ir suzinojau apie tai Lietuvos ryte, ten sia savaite buva didziulis straipsnis apie signatarus ir ju sklypus.
O kaip ten aplinka? Yra miskas salia? Nes mums svarbu, kad butu salia grazi gamta ir jos butu daug.