Įkraunama...
Įkraunama...

Sklypo paieškos

O kokio dydžio sklypai tuose Gulbinuose? Kaip aplinka, gamta, privažiavimas?
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2005 05 03, 14:03)
Aš tau jau rašiau, kad praeitą savaitę sakė negali rezervuot nes neturėjo (vyro žodžiai), sakė paskambint šią savaitę.  Paskambinom, sutarėm, rezervavom. O tam plane kurį mums davė 35 buvo pažymėtas kaip laisvas, o 34 užimtas. Kai vyras nuvažiavo rezervavo 34 (šiaip dar geriau, nes jis aukščiau yra).
Iš mūsų pinigų kol kas neėmė, o sutarėm kiek pigiau nei po 10 000lt. Kol kas nenoriu rašyt galutinės kainos.

na mes kartu su bendradarbe rezervavom praeitos savaites pacioj pradzioj (berods pirmadieni ar antradieni) ir sumokejom po 2000 litu, tai 35 tikrai rezervuotas.
o idomu, kaip 39?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pipeika: 03 gegužės 2005 - 16:55
Pipeika, panašu kad neskaitai visai laugh.gif Taigi patikslinau mes rezervavom 34 sklypą, dėl 35 suklydo pats vadybininkas. Ne tą pažymėjo plane mums. 35 rezervuotas tavo draugei ar bendradarbei, 34 mums.
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2005 05 03, 20:00)
Pipeika, panašu kad neskaitai visai laugh.gif Taigi patikslinau mes rezervavom 34 sklypą, dėl 35 suklydo pats vadybininkas. Ne tą pažymėjo plane mums. 35 rezervuotas tavo draugei ar bendradarbei, 34 mums.

jei ka, tai as apie net 35 neklausiau biggrin.gif man jisai nelabai idomus, nes mes sau rezervavom ne ji 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pipeika: 03 gegužės 2005 - 21:09
QUOTE(Mojo @ 2005 05 03, 14:52)
O kokio dydžio sklypai tuose Gulbinuose? Kaip aplinka, gamta, privažiavimas?

sklypai nuo 8 aru. privaziavimas geras, o aplinka - reikia vaziuot ir ziuret - kol kas laukai.
Atsakyti
Pipeika,
Ar siuntei man plana, negavau ax.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos ir sveiki,
rasau i jusu foruma, nes ko gero rimtesniu diskusiju namu statybos temomis internete nerasciau smile.gif
Taigi siulau kooperuotis ieskant/perkant sklypa namo statyboms.
Mano pasiulymas butu surasti 2-4 ha zemes sklypa iki 10 km spinduliu uz vilniaus, be jokiu komunikaciju ir susitarus visus teisinius-planinius reikalus kartu ji nupirkti. Sklypas turetu buti zemes ukio paskirties.
toliau viktu jo dalinimai(cia esu tikrai stipriai pasikaustes), keliu tiesimai, elektros prisivedimai ir kita.
mano paskaiciavimais dar galima rasti sklypa iki 1000Lt uz ara ir ir susikurti jame savo svajoniu kvartala su dideliais patogiais gyvenimui sklypais/ne kokia tai sodu bendrija, iki 2000Lt uz ara.
taigi siai dienai mes esame 3 zmones, ir ieskome dar 3-5 zmoguciu bendrai idejai tolaiu vystyti.
jei ka sudomins rasykite.
ledass@centras.lt
Atsakyti
toliau viktu jo dalinimai(cia esu tikrai stipriai pasikaustes), keliu tiesimai, elektros prisivedimai ir kita.

Ar sakydamas, kad esi paikaustęs dalinimuose turėjai omenyje detalių planų rengimą?
Atsakyti
Geguti-- pasiūlymas įdomus, tik nemanau, kad už numanomą kainą rastume, kiek mačiau ir už ž.ū. paskirtį dabar jau prašo beveik taip pat kaip už gyv. Mane domintų tik šiaurinėje pusėje, t.y, Ukmergės, Molėtų plentuose

Beje, o kas ieškos mirksiukas.gif
Atsakyti
Nurodytu atstumu nuo Vilniaus tikrai labai sunku rasti tinkančios keitimui į n. valdą žemės. Mes jau senokai buvome susiorganizavę tokiai paieškai, bet deja... Tinkamų varijantų galima rasti nebent perkant virš 10 ha žemės.
Atsakyti
biggrin.gif
malonu kad sureagavot.
sakot nerealu-as manau kad dar ir kaip realu.
Pasikaustes esu ne detaliuju planu rengime, bet leidimu statyboms isdavime, salygu padalinimo planams, paribojimams, apsaugos juostoms numatymui ir pakoregavimui ir t.t.
+ jums garantuoju leidima statyboms visiskai neissiemus namu valdos.
o sklypu tikrai dar yra ir labai daug, tik reikia vazineti-ieskoti ir tiketi.
mane pati labiausiai domina tas vilnaius rajono gabalas nuo plento link suderves(pro pilaite) iki moletu plento.
ir tikrai ten yra daug varinatu.
siaip mano planai niekur neskubeti, visa procedura statyboms as isivaizduoju kokius 6 men dok tvarkymui ir paskui infrastrukturos kurimui 2-4 metai.

Atsakyti
QUOTE(gegutis @ 2005 05 04, 10:11)
biggrin.gif
malonu kad sureagavot.
sakot nerealu-as manau kad dar ir kaip realu.
Pasikaustes esu ne detaliuju planu rengime, bet leidimu statyboms isdavime, salygu padalinimo planams, paribojimams, apsaugos juostoms numatymui ir pakoregavimui ir t.t.
+ jums garantuoju leidima statyboms visiskai neissiemus namu valdos.
o sklypu tikrai dar yra ir labai daug, tik reikia vazineti-ieskoti ir tiketi.
mane pati labiausiai domina tas vilnaius rajono gabalas nuo plento link suderves(pro pilaite)  iki moletu plento.
ir tikrai ten yra daug varinatu.
siaip mano planai niekur neskubeti, visa procedura statyboms as isivaizduoju kokius 6 men dok tvarkymui ir paskui infrastrukturos kurimui 2-4 metai.

Mes ieskome sklypo Moletu link. Esame keliese ir butume nieko pries, jei musu gretos pasipildytu. Tik yra trukumas, kad Z.u. paskirties sklypa praktiskai neimanoma pakeisti i namu valda. Bent jau aplinkui Vilniu visi tokie sklypai ispirkti, arba rezerve, arba dirbtinai keliami sunkumai. Aisku yra ir isimciu. Mes buvome rade dideli sklypa, tiesa nuo Vilniaus gal apie 20km, taciau ganetinai nebrangiai, bet sklypo dokumentai nera galutinai sutvarkyti.
Atsakyti