Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kada esate gavę baudą už vairavimą?

Apklausa: Ar kada esate gave bauda uz vairavima? (256 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
xem, na man neteko dar susidurti su policija akis i aki del nusizengimu uz vairavima unsure.gif bet jei taip nutiktu, tai uch... hihihi.gif
Atsakyti
Padariau policijos masinai "padrieza"
....50 Lt..
Atsakyti
Kelis kartus už greičio viršijimą, pora kartų ratus užblokavo, kad negeroj vietoj prisiparkavau, kartą net iš kiemo mašiną išvežė, kad priekiniai ratai buvo ant šaligatvio-pavydūs kaimynai įskundė.. doh.gif Niu dar vieną kartą "Stop" ženklą pravažiavau, nesustojusi-o aš jo tiesiog nepamačiau tamsoj.. schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
Buvo sustabdę už greičio viršyjimą du kartus tai vieną kartą taip paleido o antrą kartą 40lt sumokėjau ir paleido.
Atsakyti
kol kas dar ne... kad tik neprisikalbeti...
Atsakyti
uz nevietoje masina pastatyta, kiema uzstaciau ax.gif
Atsakyti
Nea, nors karta buvo sustabde ir galejo baust, bigsmile.gif bet nebaude
Atsakyti
per keturis metus is visu sustabdymu, tai bausti buvo galima du kartus, pirmaji uz dirzus, bet nenubaude. o antraji karta tai pavariau wink.gif uz greiti unsure.gif pikti dedes papuole, i masina pasisodeno, kameros, kompai... iu kaip geda buvo ir kojos ir rankos drebejo... Bauda didele gavau, bet i teisma padaviau, tipo pavyzdinga vairuotoja niekad nebausta, nenusipelniau tokios dideles baudos. Teismas bauda sumazino. clap.gif
Papildyta:
QUOTE(Kiparise @ 2009 03 05, 01:15)
kartą net iš kiemo mašiną išvežė, kad priekiniai ratai buvo ant šaligatvio-pavydūs kaimynai įskundė.. doh.gif

neduok Dieve tokiu kaimynu gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Vieninteli kartuka tik- uz greicio virsijyma. blush2.gif 50 lituku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pupux @ 2009 03 04, 00:53)
Oho, dasugoka sakyciau.Draugas uz kalbejima telef gavo 80 euru bauda, skirtumas didelis. blink.gif

O as 150 euru. rolleyes.gif Bet net nekalbejau, tik ruosiausi vyrui skambinti, kad kamstis, veluosiu... ir ziuriu, sone policininke mosikuoja. . . doh.gif
Atsakyti
esu mokėjus dukart
- pirmąkart vėlavau į katedrinį magistro darbo gynimą (nes norėjau kad arčiau būtų vieškeliu nulėkt, tai dar pakely ir padangą nuleido, o aš atsarginę turiu, bet raktų - ne. O vieškeliu kaimo - judėjimas menkas doh.gif ). Žodžiu, kai jau galėjau važiuot, tai taip gal greitokai paspaudžiau. Prie pat miesto gyvenvietė, o aš matau, kad man liko paskutinės 15min. Tai gyvenvietei baigiantis, apie80 važiuojant išpuola žalias draugas pasisveikint - kai puoliau stabdyt - dar kaži kiek nučiuožiau. O jis priėjęs sako"Nesaugiai skraidot, kolege, per žemai..." Aha, sakau, sutinku su viskuo, pinigų neturiu (dar negalima kortele buvo atsiskaityt), be proto skubu, rašykit ką reikia tik dėl dievo greičiau paleiskit. Pažiūrėjo , baudą 100lt išrašė ir gero kelio palinkėjo.
O va antras kartas įdomesnis -
paskutinėm savaitėm besilaukiant diržas jau nebeužsisegė. O čia mieste šast - mergelė uogelė - sako, be diržo - į mašiną. Nu einu klusniai - negi nemato kad laukiuos, kad fiziškai negaliu jo užsisegt. O ji sako, kad nieko nežinau, pasakyta, kad VISUS be diržo semt ir viskas. Dar kolega lyg suabejojo, o ji viestiek 100lt. ipaišė. Aš pagimdžiau po kiek laiko, šventės visokios, rūpesčiai - pamiršau. Gi maždaug po pusmečio ateina laiškas iš ANTSTOLIŲ - raginimas sumokėt baudą ir antstolio darbą (t.y. laišką) apmokėt - VISO 300LT.
o kadangi ju jais ginčytis - kaip suplikais pešiotis - sumokėjau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(niekad @ 2009 03 05, 18:41)
esu mokėjus dukart
- pirmąkart ...
O jis priėjęs sako"Nesaugiai skraidot, kolege, per žemai..."
O va antras kartas įdomesnis -
paskutinėm savaitėm besilaukiant diržas jau nebeužsisegė...

Geras su tuo skraidymu. biggrin.gif

Bet va su dirzu tai doh.gif , tik todel, kad MOTERIS buvo... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti