esu mokėjus dukart
- pirmąkart vėlavau į katedrinį magistro darbo gynimą (nes norėjau kad arčiau būtų vieškeliu nulėkt, tai dar pakely ir padangą nuleido, o aš atsarginę turiu, bet raktų - ne. O vieškeliu kaimo - judėjimas menkas

). Žodžiu, kai jau galėjau važiuot, tai taip gal greitokai paspaudžiau. Prie pat miesto gyvenvietė, o aš matau, kad man liko paskutinės 15min. Tai gyvenvietei baigiantis, apie80 važiuojant išpuola žalias draugas pasisveikint - kai puoliau stabdyt - dar kaži kiek nučiuožiau. O jis priėjęs sako"Nesaugiai skraidot, kolege, per žemai..." Aha, sakau, sutinku su viskuo, pinigų neturiu (dar negalima kortele buvo atsiskaityt), be proto skubu, rašykit ką reikia tik dėl dievo greičiau paleiskit. Pažiūrėjo , baudą 100lt išrašė ir gero kelio palinkėjo.
O va antras kartas įdomesnis -
paskutinėm savaitėm besilaukiant diržas jau nebeužsisegė. O čia mieste šast - mergelė uogelė - sako, be diržo - į mašiną. Nu einu klusniai - negi nemato kad laukiuos, kad fiziškai negaliu jo užsisegt. O ji sako, kad nieko nežinau, pasakyta, kad VISUS be diržo semt ir viskas. Dar kolega lyg suabejojo, o ji viestiek 100lt. ipaišė. Aš pagimdžiau po kiek laiko, šventės visokios, rūpesčiai - pamiršau. Gi maždaug po pusmečio ateina laiškas iš ANTSTOLIŲ - raginimas sumokėt baudą ir antstolio darbą (t.y. laišką) apmokėt - VISO 300LT.
o kadangi ju jais ginčytis - kaip suplikais pešiotis - sumokėjau