Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kada esate gavę baudą už vairavimą?

Apklausa: Ar kada esate gave bauda uz vairavima? (256 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(ღsweetღ @ 2009 03 05, 20:18)
Geras su tuo skraidymu.  biggrin.gif

Bet va su dirzu tai  doh.gif , tik todel, kad MOTERIS buvo...  doh.gif lotuliukas.gif

Musėt todėl, nes kiek aš nėčia būdama "užsiroviau ant " policininkų, tai visi nenubaudę paleido assa.gif
Atsakyti
Esu gavus baudą už greičio viršijimą (Lietuvoje) ir už stovėjimą draudžiamoje vietoje (Norvegijoje)... Dvi baudos per 10 metų... Visais kitais atvejais buvo susitarta (Lietuvoje biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(ruda lape @ 2009 03 04, 20:33)
O tiesa, kad blykstė labai ryškiai fotkina???? esu tik kalbų grdėjus, kad kai kala, tai.....
O šiaip tai esu gavus- už pėsčiuosius....  doh.gif

jo blykstė tai kai kala, tai tikrai nepastebėti neimanoma biggrin.gif
už greičio viršyjimą kur buvo leidžiama važiuoti 60, o mes važiavome 75 kažkur atėjo po 8 mėnesių bauda 80 lt doh.gif o mes jau buvom ir pamiršę, kad kažkada mus buvo nufotkinę biggrin.gif
Atsakyti
Esu gavus neseniai va pries 2 sav, pirma bauda, buvo galima 50km/h o as vaziavau vos greiciau 61km/h tai labai faini buvo, jie prie bajerio ir as , tai israse 30 lt uz sveisas, nes sakau, nu ka vyrai neturiu grynais, o 10 lt netiks biggrin.gif tai ka darom biggrin.gif
Atsakyti
Esu nufotografuota biggrin.gif Bet nieko, susimokėjau ir rami. lotuliukas.gif
Atsakyti
Kažkada seniai už diržus,o šiaip už greitį ,bet yra atvejų kai pavyko susitarti biggrin.gif
Atsakyti
ne
Atsakyti
Niekada tfu tfu tfu smile.gif ir per 5 metus staza nebuvo nei karto susistabde smile.gif thumbup.gif matyt gerai vairuoju smile.gif
Atsakyti
Per 4 metų vairavimo stažą vos 1 kartą nubaudė už greičio viršijimą (galima 50 km/h, o aš "lėkiau" 65 km/h) blush2.gif Tuo metu laukiausi savo pupsytės, du vyresnėliai mašinoje - gėda totali blush2.gif Pasikvietė į mašiną, o aš pasimetusi nė žodžio pratarti nesugebėjau. Tad gavau pirmą, pačią mažiausią, bet vis tik baudą ax.gif Jeigu būčiau tarusis, manau būčiau susitarusi, bet kad pirmas sykis pasimečiau kaip kokia nepilnametė doh.gif
Atsakyti
už greitį....
Atsakyti
Kai tik pradejau vairuoti kliuvau kieme kaimino bamperi ax.gif ,kadangi jis nenorejo susitarti teko kviestis policija,tai ir gavau bauda uz ivyki 100 lt.
Atsakyti
Nea,niekada neteko.Kai būna koks reidas,dažnai praleidžia,nes mato,kad su vaiku važiuoju.O va prieš keletą dienų nutrūko mieste generatoriaus diržiukas,teko namo be šviesų parvairuoti,gerai,kad diena buvo.Ir užsisuku vienoj sankryžoj už tokio pastato,žiūriu,ėgi policija stovi,ir vienas vyriokas jau ropščiasi iš mašinos manęs stabdyti,koją jau iškišo blink.gif .O aš gi žinau,kad be šviesų važiuoju,galvoju,ar taip,ar taip jau įkliuvau.Išsišiepiau iki ausų,plekštelėjau sau į kaktą va taip doh.gif ,žiūriu - anam irgi šypsena iki ausų,susirinko tą savo koją atgal į mašiną,ir atsisėdęs man ''nu nu nu'' parodė biggrin.gif .Pagarba policijai mirksiukas.gif
Atsakyti