Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kada esate gavę baudą už vairavimą?

Apklausa: Ar kada esate gave bauda uz vairavima? (256 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Pfu pfu pfu dar ne, stažas du metai ax.gif
Atsakyti
ir už greiti ir už ne vietoje pastatyta automobili...
Atsakyti
Negavau, bet būčiau daug kartų gavusi už greitį... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2008 11 04, 13:39)
Negavau, bet būčiau daug kartų gavusi už greitį... blush2.gif

aš irgi blush2.gif bet jau įvykį esu apturėjus, tik gerai, kad policijos neprireikė ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Uz eismo ivyki biggrin.gif
Atsakyti
tfu tfu tfu per kairį petį, bet per 5metus dar neteko thumbup.gif
Atsakyti
Nesu gavus,bet sustabde yra gal 4 kartus 4u.gif
Atsakyti
Už netinkamą prisiparkavimą (du ratai ant šaligatvio doh.gif) - 10 lt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2008 11 06, 13:52)
Už netinkamą prisiparkavimą (du ratai ant šaligatvio doh.gif) - 10 lt biggrin.gif

tik tokia bauda blink.gif biggrin.gif
Viena karta....greiti virsijau.........tada stabde visus masiskai.......bet parase uz dirzo neprisiegima,kad baudos tasku nebutu(cia seniau)...o daugiau ne.....vairuoju 17 metu jau biggrin.gif aisku stabde,bet......kazkaip ir paleidzia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2008 11 06, 15:50)
tik tokia bauda blink.gif  biggrin.gif

Aha biggrin.gif Kaimynai fotkes nusiuntė, tai mane apylinkės inspektorius į komisariatą išsikvietė biggrin.gif Sako nu tai ką darysim, tai sakau - "įspėjimas ir aš laisva?" Nu sako "neee, įstatymas įspėjimo nenumato, o ir šiaip - daug popierizmo su tais įspėjimais" biggrin.gif Nu tai sakau, "ką siūlot?" Sako "bauda nuo 50 iki 150 lt (berods), kiek norit?" Sakau "spėkit" biggrin.gif "Nu ne, sakykit kiek norit smile.gif" Sakau "Nu kokius 15 lt biggrin.gif" Gerai, sako, "10 ir susitarėm" biggrin.gif Linksmai ten buvo biggrin.gif Malonus vyriškis, prapliurpėm gal kokį pusvalandį kol jis ten pildė viską biggrin.gif
Atsakyti
Neesu gavusi. Esu labai pareiginga vairuotoja, gal todel, kad uzsienyje daugiau varuoju tai ir cia laikausi KET.
Atsakyti
siaip tai susitart pavyksta, tai teko moket tik puse baudos ax.gif
greitis ir dirzai blush2.gif
Atsakyti