Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kada esate gavę baudą už vairavimą?

Apklausa: Ar kada esate gave bauda uz vairavima? (256 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Esu ne karta issisukusi blush2.gif Mano vyras daznai pajuokauja, kad "jei ne tavo grazios akeles, tai baudoms jau koki tukstanteli butumem pakloje" bigsmile.gif
Gavau ne viena ispejima uz greicio virsijima ir dirzus. Dabar jau stengiuosi vaziuoti tvarkingai, tik uzmiesty vis dar kartais vietoj leistinu 90km/val spustelnu 100. blush2.gif
Atsakyti
ne nesu, turiu 4 metu vairavimo staza,bet dar net policija nera sustabdzius bigsmile.gif
Atsakyti
Nesu, nors vairavimo stažas dar tik 2,5 metų blush2.gif stengiuosi neviršyti greičio ir visad prisisegu diržus wub.gif
Atsakyti
Esu du kartus gavus, uz greiti, ir sesis balus turiu doh.gif

Lietuvoj gerai, galima susitarti, o UK tik atsiuncia i namus, kad kazkur nufotografavo, ir tik uz kelias mylias virsytas doh.gif
Atsakyti
uz greity, abu kartus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kycca @ 2009 10 26, 21:38)
Menesio laikotarpi mano pazystamas gavo..

Tai gal jei mane nufotkino birželį nebeateis? g.gif nors dar kartelis buvo maždaug prieš mėnesį blush2.gif
Nors man pažįstama sakė, kad jei viršiji 20 -29 km/h lapeliai neateina... gal kas gali paneigti? smile.gif
Atsakyti
Kol kas nenubaudė dar biggrin.gif
Pavyko išsisukti, nes būtų nubaudę už greičio viršijimą ir dėl diržų smile.gif
Atsakyti
Maniskis yra paklojes tukstanti litu uz greicio virsijima doh.gif apie 60-70 km virsijo kazkada unsure.gif Skubejom visiskai tusciu keliu.. ir susitarti ta karta nepavyko g.gif

Ir vakar nufotografavo doh.gif Gal zinot kas, ar veikia tie fotoaparatai? Nes pries kokius 3 men. buvau paskolinusi draugei masina, ja nufotografavo, bet man joks pranesimas dar neatejo schmoll.gif
Atsakyti
Aš jau nuo birželio laukiu ir dar prieš 2 mėn nufotkino... tikiuosi neateis visos baudos vienu metu biggrin.gif
Atsakyti
buvau teises issilaikius tik savaite laiko, ir ne is tos juostos nuvaziavau tiesiai, kai buvo galima tik sukti...pasivijo policija su svytureliais.. kadangi buvau tik 18m, pasipuosus issidazius vaziavau i gimtadieni, tai pradejau dedem policininkam pasakoti pasakas lotuliukas.gif kad as neturiu pinigu, kad mane mama is namu isvarys jei bauda gausiu..vienas policininkas kitam sako: paleisk tu ta panele. o sis man : tai negi ne kiek neturi pinigu prie saves. sakau: nu turiu 10 litu ( is tikruju tai turejau ir daugiau biggrin.gif ) tas sako: ai ka cia su tais 10 litu, vaziuok, laisva thumbup.gif
Atsakyti
Nubalsavau, kad negavus, nes klausimas buvo "už vairavimą".
Bet esu kartą gavus už draudimo nebuvimą verysad.gif
Ruošiausi diplominio gynimui ir tikrai dzin buvo visas likęs pasaulis. Jei būtų buvę dviese - greičiausiai būčiau išsisukus liežuvio pagalba. Bet kad ten jų būrys buvo - reidas ar kas - ir prasižiot baisu buvo ką ne į temą blink.gif
Tik, sakau, greičiau rašykit, jei galit, o tai į gynimus pavėluosiu ir dėl jūsų būsiu priversta greitį viršyt lotuliukas.gif
Tai pasižiūrėėėėėjo taaaaaip. Dar tokių, matyt, nematė lotuliukas.gif
Atsakyti
Nea, bet ir vazineju nedaug smile.gif
Atsakyti