Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kada esate gavę baudą už vairavimą?

Apklausa: Ar kada esate gave bauda uz vairavima? (256 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Kelis kartus susimokėjau už greičio viršijimą,bet nebaisiai,vietoj susitariau.O kai praėjau šalia pėsčiūjų perėjos gavau visa šimtą lit. pakloti, bet pati kvaila pradrožiau tiesiai prieš nosį. doh.gif
Atsakyti
vairiuoju jau 5 metus su trupuciu,ir nei karto negavau baudos thumbup.gif
Atsakyti
Teko mokėt už tai kad buvo tamsinti priekiniai langai, norėjo kad pasiūlyčiau kyši, nes gera pusvalandį laikė mane mašinoj, bet aš nepasirašiau... nagli buvo... tai kita dieną vyras nuplėšė plėvele smile.gif na ka po poros savaičiu tie asiliukai vėl stapdė, ir su savo aparatu matavo, nes netikėjo kai sakaiu kad yra netamsinti, o tik tonuoti firminiai, tai ledai parėjo jiems smile.gif nuo to karto pfu pfu pfu nebestapdė manęs... smile.gif
Atsakyti
niu piu piu piu pakolkas nesustabde ir nebaude
Atsakyti
o man teko sumoketi 2 kartus baudele. Viena uz greicio virsijima, o kita kad po zenku pastaciau masina smile.gif
Atsakyti
Vieną kartą teko sumokėti baudą, bet net nežinau kaip išsireikšti, net ne už vairavimą g.gif Stovėjau eilėje prie techninės apžiūros centro ir buvo pasibaigusi techninė automobilio apžiūra. Kai jau buvau prie pat vartų, iš kairės pusės(kur fūrom skirta juosta) atvažiavo sunkvežimis su statybinėm medžiagom, nes ten kažką viduje dar statė. Pasiprašė, kad aš pro vartus užleisčiau. Kadangi mano mašina buvo automatine pavarų dėže, jungiant bėgį, norint pradėt važiuot, pirma įsijungia atbulinis ir tai visada matyti. O aš net nebuvau užkūrusi auto. O tas sunkvežimis suko link mano mašinos pro vartus, ir nors buvo didelis tarpas, jis tvarkingai man užvažiavo ant priekinio vairuotojo pusės sparno, sutraiškė lempas, apgadino ratą. Ir vairuotojas išlipęs ėmė šaukti, kad aš pradėjau važiuoti. O už manęs stovėjęs vairuotojas patvirtino, kad aš net nebuvau užkūrusi auto. Tada iškviesti policininkai man skyrė baudą, nes nebegaliojo tech. apžiūros talonas, o aš net nebegalėjau jos "praeiti" nes mašina apdaužyta schmoll.gif Tikiuosi niekada nebepasikartos tokia ar panaši absurdiška istorija, nes daugiau niekada neteko rimtai nusižengti KE taisyklėms.
Atsakyti
du kartus uz greicio virsijima ir karta be teisiu sudauziau draugo masina ir plius kita aplamdziau,bet nieko gavau niekinga simta litu baudos smile.gif galima sakyti prasuko....ir po savaites teises atsiemiau lotuliukas.gif
Atsakyti
esu gavusi uz vairavima be klevo lapo kadangi teisiu dar neturiu net 2 metus smile.gif bet pora kartu pavyko ir issisukti tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
pora kartu pavyko issisukti, bet 2kartus teko moketis baudas uz greiti doh.gif
Atsakyti
už greičio viršyjimą tik Lenkijoje teko sumokėt blush2.gif
o Lt tik kartą pagavo, bet buvau nestuke.gif , tai pavyko už 30Lt išsisukt, nors viršijau 30km/h biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Nikole_: 06 vasario 2010 - 00:36
Beveik 10 metu vairavau ir negavau baudu, nes niekas nestabde, o per praejusius metus dvi baudos doh.gif Pirma uz greicio virsijima 100 lt, antra vaziavau be dirzu 300 lt., kadangi per metus antras pazeidimas. Sake, jei dar gausiu kokia bauda, teises atims
Atsakyti
nei karto nes nebuvo uz viena syki norejo prisikabint kad isgeres buvau nes tada vaziavau po naktines pamainos, tai tampe mane visur net dave pust i alkotesteri ir i ligonine veze nustatyt pagal krauja bet gavo ragus hah.gif
Atsakyti