Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kada esate gavę baudą už vairavimą?

Apklausa: Ar kada esate gave bauda uz vairavima? (256 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Gabii__ @ 2008 04 03, 19:41)
bet iskyla kita problema...trynimasis uzpakaliais ir pikti besistumdantys zmones...cia apie visa viesaji transporta...

Taip, pikti - ypač rytais.

Bet vairuotojai irgi rytais pikti. Ir policininkai rolleyes.gif
Atsakyti
Esu gavus uz vairavima be teisiu.Vyras dave pabandyti-pravaziavau gal 100 m ,o sumokejom 500 lt.Man skyre 200 lt ,kad be teisiu,vyrui -300 lt,kad leido.Vienai geriau ,,apsimoka,, biggrin.gif
Atsakyti
Esu gavusi uz tai, kad pravaziavau sankryza per raudona blush2.gif
O pirma karta kai pravaziavau per raudona tai pavyko issisukti ax.gif

Niu man kazkaip su tom raudonu sviesoforo signalu gan daznai gaunasi, tiesiog nemegstu staigiai stabdyti, kai jau pamatau, kad geltonas ir dar bandau pralekti blush2.gif
Atsakyti
Dar neteko mokėti, bet 3 kartus buvau pakliuvusi į policininkų nemalonę blush2.gif Padariau išvadą, kad svarbiausia su jais nesiginčyti, sutikti, kad tikrai suklydai. Tada jie truputį atlaidžiau į tave pasižiūri ir paleidžia ax.gif
Atsakyti
gavau 25 lt uz vairavima be dirzo blush2.gif bet tikras nusizengimas buvo: vairavimas be dirzo ir dar 24km/h greicio virsijimas blush2.gif israse kvita uz dirzus ir paleido rolleyes.gif dabar uztad vairuoju su dirzu, bet vis dar virsiju siek tiek lotuliukas.gif
Atsakyti
mane du kartus stabdė policija dėl to, kad nepraleidau pesciuju smile.gif
manau buvau nekalta nes jie tiesiog issokdavo i kelia smile.gif
pavyko susitarti, policininkai buvo geranoriski 4u.gif
Atsakyti
1,Greičio viršijimas sustabdė sako čia greitis 50 o jūs ant 80 važioujat sakau oi atsiprašau... sako jum bauda arba piršliauki vestuvėse(jo) poryt mes su vyrru sėdim be žado sutikom ir nuo to laiko esam labai geri draugai smile.gif
2,Pamiršau teises susitarėm
3,Greitčio viršijimas teko sumokėt 200lt
4,Užvakar išsisukau smile.gif
Atsakyti
Teko moketi tik karta - uz dirzus- 25 litus, israse kvita. Viena karta issisukau nuo baudos uz dirzus- apsimeciau durnele, su viskuo sutikau, graziai sypsojausi, dar pasakiau, kad studente, policininkas buvo jaunas ir nepiktas, tai ir paleido, pazadejau daugiau nenusideti lotuliukas.gif Tai tiek per 8 metus vairavimo stazo. As tvarkingai vazineju, nes pinigu gaila( tfu, tfu , tfu, kad neprisisnekejus doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(pupux @ 2008 02 25, 20:31)
Neseniai gavau bauda uz vaziavima neprisisegusi dirzo-60euru ir 2 balus.Niekada as to dirzo nesisegdavau, nors suprantu jo nauda. O dabar- nebegaliu be jo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As irgi pries menesi gavau bauda uz vairavima neprisisegusi. 9 metus vairuoju, niekad nebuvau gavusi jokios baudos, dirzu niekad nesisegdavau. Ir va, 100 lt bauda, sake, kaip pirmakart, minimaliai, prigasdino, kad antrakart gali ir teises menesiui atimti. Tai dabar visada seguosi smile.gif
Atsakyti
taip esu ax.gif pastaciau mashina po zenku kurio nesimate + avarija doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
dar negavau, bet as kolkas tik du menesius vairuoju biggrin.gif
Atsakyti
esu gavus per 7 metus viena karta uz greicio virsijima
Atsakyti