Įkraunama...
Įkraunama...

Norėčiau įsivaikinti

QUOTE(Dar @ 2008 04 25, 09:46)
Saulene , kam gimdei ir savo vaikus, kaip pareigą, kaip prievolę  g.gif , juk galėjai pasiimti iš vaikų namų.

blink.gif Ką čia dabar sugalvojai? Nu ir dėjai, kaip nuo stogo lotuliukas.gif
Galėjau . Pasiėmiau. Gimė vaikučiai neplanuoti ir tiek, o kodėl TURĖJAU negimdyt? blink.gif Kaip suprast tas pareigas ar prievoles blink.gif ?Viskas pas mus gerai tongue.gif
Atsakyti
Merginos/ moterys, prasau nenuklysti nuo temos.

Paziurekite i jos pavadinima mirksiukas.gif

O dabar man susidare ispudis, kad trecia diena mane kazkas bando atkalbet nuo ivaikinimo. doh.gif
Atsipalaiduokit, jei per tiek metu tas noras neisbleso, tai jis ir liks rolleyes.gif
Yra gi ir kitu temu, kur yra abejojanciu ar isivaikint ar gimdyt, prasom, patarinekite nuosirdizai ten, taip kaip tai darote cia.
O mano nuomone su jusu visai nesutampa.

Papildyta:
QUOTE(Dar @ 2008 04 25, 08:46)
Saulene , kam gimdei ir savo vaikus, kaip pareigą, kaip prievolę  g.gif , juk galėjai pasiimti iš vaikų namų.

lotuliukas.gif nu geras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2008 04 25, 09:44)
As zinau, kad tai mano lemtis, mano paskirtis yra ne pagimdyt, bet isivaikint, as zinau, as jauciu, kad mano vaikas jau yra  wub.gif
*zinoma, net kai dar su vyru draugavom, esu jam daug pasakojus apie savo gimines, kurios isivaikino, apie tai, kad as irgi planuoju, niekada tai nebuvo paslaptis, mes su vyru kalbames ir kalbejomes apie viska. Mes su juo iki vestuviu gyevnom kartu 4 metus, kalbedavomes apie seima, taigi jis puikiai zino ko as noriu. Manau nuslepti tokius dalykus neprotinga, nes taip gali isirt seima.
*deja klysti.

Ar tu jam taip ir pasakei prie susituokiant, kad tavo būtent tokia paskirtis ir tu tikrai negimdysi, o įsivaikinsi, kad tik taip darysi. Tada man nesueina jokia logika, tavo vyras žino, kad su tavim nesusilauks savo vaikų, bet jų kaip suprantu labai nori savo, bet tave veda, paskui sako gimdyt tau, nors žinojo, kad tu negimdysi.
Nesuprantu, man taip padrika viskas. Ar tu tik šiaip lengva forma pasikalbėdavai, kad norėtum globoti, kad ... bet taip kategoriškai ir užtvirtintai kaip čia mums sakai kad tu tik įsivaikinsi, o savo neturėsi, jam nesakai. Tai rodo tavo kaprizą, noriu to vyro, paskui noriu globojamo vaiko.....

QUOTE(saulenė @ 2008 04 25, 09:44)
Dėl ryšio Tu visiškai teisi. Jei kas sako, kad vienodas ir biologinio ir nebiologinio-netiesa. Nesakau, kad jo nėra. Ryšys yra, tik KITOKS.
Ir įvaikinamo/globojamo juk lauki...Kartais ir gerokai ilgaiu negu 9 mėn...Aš laukiu nuo paauglystės... Čia irgi ne rodiklis...

Jetau nors kartą mintys sutapo, tą ir norėjau pasakyti, kad niekaip nesuprantu moters, kuri nenori pajusti to nuostabaus ryšio , duoto Dievo. Nes
su globojamu ryšys KITOKS.
Laukimas globojamo toli gražu neprilygsta laukimui savo, kai jauti vaiką pilvelyje ir jį myli. Laukdama globojamo neturi ką konkrečiai mylėti, beje negaliu mylėti ir pirmą kartą pamačiusi, o savo vaiką pilvelyje mylėjau jau nuo pirmos dienos nesvarbu, kad dar net nejaučiau jo.
Papildyta:
QUOTE(saulenė @ 2008 04 25, 09:49)
blink.gif Ką čia dabar sugalvojai? Nu ir dėjai, kaip nuo stogo lotuliukas.gif
Galėjau . Pasiėmiau. Gimė vaikučiai neplanuoti ir tiek, o kodėl TURĖJAU negimdyt? blink.gif Kaip suprast tas pareigas ar prievoles blink.gif ?Viskas pas mus gerai tongue.gif

Nepyk, kad taip pasakiau, bet tu kaip ir pritari kad nebūtina gimdyti, todėl ir paklausiau.
Aišku, kad pas jus viska sgerai, tokia didelė šeimyna, šaunuoliai.
O tavo merginos ar didelės . Ar sunkumų yra.
Atsakyti
QUOTE(Dar @ 2008 04 25, 10:03)
su globojamu ryšys KITOKS.

Nepyk, kad taip pasakiau, bet tu kaip ir pritari kad nebūtina gimdyti, todėl ir paklausiau.
Aišku, kad pas jus viska sgerai, tokia didelė šeimyna, šaunuoliai.
O tavo merginos ar didelės . Ar sunkumų yra.

KITOKS-nebūtinai BLOGESNIS ar GERESNIS. Tiesiog-KITOKS.

lotuliukas.gif Nepykstu, tik ...nesupratau mirksiukas.gif
Merginoms jau tuoj 4 ir 5 metukai bus...Visko pasitaiko, ką čia slėpsi... Yra su visais visokių bėdelių, bet kur jų nebūna...Laikui bėgant , mažėja... Pakrikštysim per gimtadienį, gal geresnės bus mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulenė: 25 balandžio 2008 - 09:09
QUOTE(Dar @ 2008 04 25, 08:58)
Ar tu jam taip ir pasakei prie susituokiant, kad tavo būtent tokia paskirtis ir tu tikrai negimdysi, o įsivaikinsi, kad tik taip darysi. Tada man nesueina jokia logika, tavo vyras žino, kad su tavim nesusilauks savo vaikų, bet jų kaip suprantu labai nori savo, bet tave veda, paskui sako gimdyt tau, nors žinojo, kad tu negimdysi.
Nesuprantu, man taip padrika viskas. Ar tu tik šiaip lengva forma pasikalbėdavai, kad norėtum globoti, kad ... bet taip kategoriškai ir užtvirtintai kaip čia mums sakai kad tu tik įsivaikinsi, o savo neturėsi, jam nesakai. Tai rodo tavo kaprizą, noriu to vyro, paskui noriu globojamo vaiko.....

as nesu 100% kategoriska, kad negimdysiu. Visada zinojau, kad mano vyras nori savo vaiku, del to ir ieskom kompromisu visokiu.
As galiu pasakyt ka noriu as - as noriu paimti vaikeli. Man uzteks vieno vaiko, todel gimdyt nenoriu.
Jis nori- tureti savo vaika.
Kadangi seima yra ir tevas ir mama ieskome kompromisu.
O kompromisai yra keli- isivaikinam, tada pasigimdau; pasigimdau tada isivaikinu.
Visai gali but kad jei pasigimdysiu nebenoresiu isvaikinti, nes visa savo demesi noresiu skirt tik vienam vaikui. Tuomet mano svajone neissipildys.

Kadangi nesiruosiam to daryti siandien ar rytoj tai apie tai kalbames daug ir reguliariai.
As domiuosi, renku informacija, kalbu su globeja.
Gal jums atrodo, kad as prievartauju savo vyra? gal jums atrodo, kad as jo nemyliu?
tikrai ne. pas mus viskas puiku, grazu ir mes patys spresim kaip mums elgtis ir kada.
Atsakyti
QUOTE(saulenė @ 2008 04 25, 10:06)
KITOKS-nebūtinai BLOGESNIS ar GERESNIS. Tiesiog-KITOKS.

lotuliukas.gif Nepykstu, tik ...nesupratau mirksiukas.gif

Visiškai teisi, NEI BLOGESNIS, NEI GERESNIS. thumbup.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti
IR DAR KARTELI:
QUOTE(Pumpuryte @ 2008 04 25, 08:52)
Merginos/ moterys, prasau nenuklysti nuo temos.

Paziurekite i jos pavadinima
  mirksiukas.gif

O dabar man susidare ispudis, kad trecia diena mane kazkas bando atkalbet nuo ivaikinimo. doh.gif
Atsipalaiduokit, jei per tiek metu tas noras neisbleso, tai jis ir liks  rolleyes.gif
Yra gi ir kitu temu, kur yra abejojanciu ar isivaikint ar gimdyt, prasom, patarinekite nuosirdizai ten, taip kaip tai darote cia.
O mano nuomone su jusu visai nesutampa.

Papildyta:
QUOTE(Dar @ 2008 04 25, 09:10)
Visiškai teisi, NEI BLOGESNIS, NEI GERESNIS.  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

jei tas rysis tiek pat geras ar blogas kaip ir su savo vaiku, tai tada neturetumet priestaraut kad kazkas nori pajust ta kitoki rysi mirksiukas.gif
Tas rysys irgi Dievo dovana. kai pamatai "savo" vaika tai ir yra rysis- tu pajauti, kad jis " tavo" wub.gif
Be to rysio neissirinksi "savo" vaiko, sirdis parodo.
Atsakyti
Zinai Pumpuryte del ko as paklausiai ar taves kas nors palaiko? as irgi galvojau apie vaika, irgi galvojau kad paimti globoti, kol savu nerime, nes galima pameluoti ir pasakyti, kad negali tureti ir gal procedutra taip neuzsites ir t.t.
Ir tikrai zinau, kad jeigu turesiu globojama vaika, tai niekada negalesiu palikti vyro tevams. Mano tevai labiau tolerantiski, net jeigu is pradziu priestaraus paskui vistiek palaikys. bet vyro jie niekada nesupras to. Ir ten sveciuodamiesi su vaiku, vaikas jaus neapykanta-cia 100 proc.
Nes viena karta apie tai pakalbejom, tai atsakymas buvo-geriau materialaiai vyro sesei padekite o nesvaistykite pinigus svetimam vaikui. Ir tevai pradejo sakyti kokie jie ligoniai ka jiems reikia daryti, o mes nenorime padeti. Nors jie dar nepensininkai dirba ne pilnais etatais- nes sunku, o mes arome per du darbus ir as ir vyras. Ir pagrindine problema vyro motinai-numesti svorio-reikia nupirkti "trenazora". O atejus i sviecius motina sededama prie stalo ir sakydam, kad jai negalima viska kyso i burna.

Todel Pumpuryte tau irgi reikia pagalvoti ar nebus taip su vyro motina, ir kai pagimdysi savo tai ta mociute visada skirs vaikus i savo anuk ir svetima ir tau ir vaikui bus labai sunku. Reikes gal ir bendravima "apkarpyti". Ar tu pasirengusi, vyras irgi apie tai turi pagalvoti, nes tai jo mama. O motinos beveik visada iesko budu itakoti sunu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zorza: 25 balandžio 2008 - 09:31
QUOTE(Pumpuryte @ 2008 04 25, 10:09)

Visai gali but kad jei pasigimdysiu nebenoresiu isvaikinti, nes visa savo demesi noresiu skirt tik vienam vaikui. Tuomet mano svajone neissipildys.

Gal tai ir yra merginų "puolimo" ir abejonių priežastis smile.gif Nori vieno vaikelio ir nori globoti, todėl ir nenori gimdyti ar ne smile.gif Jei pagimdysi neišsipildys svajone....
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2008 04 25, 10:09)
as nesu 100% kategoriska, kad negimdysiu. Visada zinojau, kad mano vyras nori savo vaiku, del to ir ieskom kompromisu visokiu.
As galiu pasakyt ka noriu as - as noriu paimti vaikeli. Man uzteks vieno vaiko, todel gimdyt nenoriu.
Jis nori- tureti savo vaika.
Kadangi seima yra ir tevas ir mama ieskome kompromisu.
O kompromisai yra keli- isivaikinam, tada pasigimdau; pasigimdau tada isivaikinu.

Aš tau pasakysiu taip ir daugiau nekibsiu, tai tavo ir tavo vyro reikalas. mirksiukas.gif

Man keista, kad vaikų atsiradimas jūsų šeimoje vyksta, kaip kažkokios derybos, natūriniai mainai -tu man tą, tai tik tada aš tau tą. Atrodo, kad tu pagimdyto vaiko visai nenori, darai kaip prievolę, kad išsipildytų kitas tavo noras, jetau taip tikrai nemačiau, kažkaip baisiai skamba, bet gal tik man vienai taip. Tiek globojamas vaikas , tiek savas pagal mane turi ateiti iš dviejų žmonių meilės vaikui, laukimo, kažkokių kitų jausmų kuriuos sunku žodžiais apsakyti. Supranti gaunasi, kad jei pagimdysi, tai vyras privalės leisti įsivaikinti, nes tokios sutarties sąlygos, o jei jis nenorės, tai ką jausiesi nusivylusi, nesidžiaugsi savo vaiku. O kur jausmai pas jus tiems žmogučiams, nesvarbu savam, ar svetimam. Jei vyras paskui įsivaikins tik dėl to kad sąlygas išpildytų, o vaiko nemylės, tai kaip augs tavo šeimoje tie vaikai, kaip kažkokių sąlygų ir tėvų kaprizų pasekmės. Na aš tokiu vaiku nenorėčiau būti. šiurpina ne tai kad tu nori globoti, sveikintinas tavo noras ir palaikyčiau tave, jei ne kažkoks keistas mastymas. Visgi manau tu visko konkrečiai vyrui nepasakei.
Viskas baigiu .Atia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zorza @ 2008 04 25, 10:22)
Todel Pumpuryte tau irgi reikia pagalvoti ar nebus taip su vyro motina, ir kai pagimdysi savo tai ta mociute visada skirs vaikus i savo anuk ir svetima ir tau ir vaikui bus labai sunku. Reikes gal ir bendravima "apkarpyti". Ar tu pasirengusi, vyras irgi apie tai turi pagalvoti, nes tai jo mama. O motinos beveik visada iesko budu itakoti sunu.

g.gif Mano mama nepritarė ir nepritaria mūsų sprendimui, bet kad anūkus skirtų, tai tikrai to nėra...Giliai širdy tai aišku, kad skiria, bet išorėje nesimato.
O su anyta viskas tvarkoj, ji elgiasi su visais vienodai...Nors mergaitėms gal ir daugiau dėmesio rodo, nes pati 5 sūnus augino
Atsakyti
QUOTE(zorza @ 2008 04 25, 09:22)

as ir siaip nelabai noreciau jai vaika palikt, vien del to kad ji yra grubi, nesvelni ir tas vaikas butu netinkamai mano manimu priziurimas ir auklejamas. Tikrai, jei palikciau tai tik dienai, be jokiu nakvojimu ir tai ne kasdien. O geriausia kad ir as kartu buciau.

QUOTE(Šelma @ 2008 04 25, 09:23)
Gal tai ir yra merginų "puolimo" ir abejonių priežastis  smile.gif  Nori vieno vaikelio ir nori globoti, todėl ir nenori gimdyti ar ne  smile.gif  Jei pagimdysi neišsipildys svajone....

nezinau, kodel mane "puola", bet tas "puolimas" visai nenumusa mano noro isivaikinti.

QUOTE(Dar @ 2008 04 25, 09:25)
Aš tau pasakysiu taip ir daugiau nekibsiu, tai tavo ir tavo vyro reikalas.  mirksiukas.gif

Man keista, kad vaikų atsiradimas jūsų šeimoje vyksta, kaip kažkokios derybos, natūriniai mainai -tu man tą, tai tik tada aš tau tą.
O kur jausmai pas jus tiems žmogučiams, nesvarbu savam, ar svetimam. Jei vyras paskui įsivaikins tik dėl to kad sąlygas išpildytų, o vaiko nemylės, tai kaip augs tavo šeimoje tie vaikai, kaip kažkokių sąlygų ir tėvų kaprizų pasekmės. Na aš tokiu vaiku nenorėčiau būti. šiurpina ne tai kad tu nori globoti, sveikintinas tavo noras ir palaikyčiau tave, jei ne kažkoks keistas mastymas. Visgi manau tu visko konkrečiai vyrui nepasakei.
Viskas baigiu .Atia  4u.gif

ne atia tongue.gif
jei jau pradejom kalbetis normaliai, be izeidinejimu ir emociju tai galim ramiai ir test pokalbi. Bet tik neatkalbinek manes mirksiukas.gif
gal taip ir atrodo kad vyksta mainai, bet kiekvienoje seimoje tie mainai vyksta, tik jie vadinasi kompromisais, taikymais vienas prie kito. kitaip butu neimanoma gyventi, kiekvienas darytu ka nori ir negalvotu apie kita.
O meile vaikams zinoma kad bus. Kaip gali noret vaiko ir jo nemylet?
As jau dabar ji myliu. dar nezinau koks jis, bet jau myliu wub.gif
Atsakyti