Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

QUOTE(balselys @ 2008 03 14, 16:12)
Labukas.
  jei ant darzoviu pilti padaza,as naudoju Balsamic Basil...
Jis jau su actu ,aliejum zolelemis
http://www.marzetti....ducts.php?pid=6

tai vat tame ir esme, kad nusipirkti bet ka galima, o as noriu ismokti kazka tokio pati pasidaryt, nes pirktiniuose dalykuose ne tik acto, aliejaus ir ivairiu zoleliu prideta, bet ir to, ko net perskaityt ant buteliuko negali 4u.gif zdz noriu isvengti dirbtiniu dalyku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maverick @ 2008 03 14, 14:11)
as visada idedu vistienos sultinio kubeli. ta pati darau, kai ir makaronus, ir bulves  verdu  ax.gif

gal kas pasidalintumet nekaloringu namie gamintu dressing'u salotoms receptais? 4u.gif aciu  4u.gif

Mano megstamiausi: alyvu aliejus ir balsamic vinegar plius cesnakas ( gerti galiu puodeliais), arba red wine vinegar ( priklauso nuo salotu). Rachel Ray salotu padazus pati daro: ir su shallots, ir siltus ir t.t. 4u.gif

Mes vakar vakarieniavom dviese restorane "the melting pot" - tris valandas beveik uztrukom. O jau skanu buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 03 14, 12:47)
visai nekvailai smile.gif , arba ish Lt, arba randu cia, lietuviu parduotuvelese..

As irgi naudoju Santa marijos prieskonius,labai patinka ryziu,kaip darau makaronu salotas labai tinka spageciu,o i farsa dedu cesnakinius koldunams thumbup.gif Labai dar patinka saslyku thumbup.gif 6663,o kokioj tu matei cia lietuviu parduotuvei?
Atsakyti
salotoms as dazniausiai naudoju alyvuogiu alieju su citrinu sultim ir balsamic actu ar be jo.
dar i ta pati misini kai kurie receptai praso garstyciu truputi.

kitas grietine, garstycios, medus, druska pipirai.
Atsakyti
QUOTE(gytenis @ 2008 03 13, 08:33)
Wicked,o Starbucks panasus i LT plombyra.

nea, nepanasus, bet skonis skonis thumbup.gif mes JAVA CHIPS perkam 4u.gif tikrai labai skanus.....

QUOTE(maya @ 2008 03 14, 00:42)
O tu paprasto nori ar idaryto?

QUOTE(Naglica @ 2008 03 14, 07:06)
Kepu kalakutienos zuikį pagal šį Sonatinos recepta, labai skanus gaunasi ir minkštas (ir ne riebus):
'Sonatinos' zuikis

aciu 4u.gif as paprasto noriu, nereikia man jokiu ten idarytu schmoll.gif
Sonatinos recepta jau uzsekiau.... reiktu kuria diena bandyt g.gif

QUOTE(gytenis @ 2008 03 15, 09:35)
As irgi naudoju Santa marijos prieskonius
kokioj tu matei cia lietuviu parduotuvei?

jei teisingai pamenu, esu macius Smilgoje, ir Bravo..... gal ir kur kitur yra, bet kai pati neperku, neziuriu, tai ir nematau biggrin.gif o tose kazkada esu uzciokinus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutti @ 2008 03 14, 16:10)
Mano megstamiausi: alyvu aliejus ir balsamic vinegar plius cesnakas  ( gerti galiu puodeliais), arba red wine vinegar ( priklauso nuo salotu). Rachel Ray salotu padazus pati daro: ir su shallots, ir siltus ir t.t. 4u.gif

Mes vakar vakarieniavom dviese restorane "the melting pot" - tris valandas beveik uztrukom. O jau skanu buvo  thumbup.gif

Ir man labai patinka melting pot, bet kainos ju turputi uzkeltos, galetu pigiau buti, nors karts nuo karto nusibeldziam su merginom per happy hour .

O saloms tai darau toki padaziuka. Alyvu aliejus, sitrinu sultis lygiomis dalimis, cesnakas, druska , pipirai ir saukstelis garstyciu.

Noriu valgyti as po sitos temos , nereikia man cia ant nakties ateidineti doh.gif
Atsakyti
Cia mano vakariene tongue.gif doh.gif Bulviniai kukuliai arba konkreciau mini cepelinai biggrin.gif doh.gif
user posted image
Atsakyti
KAs per preskonis safranas? Kaip jis butu angliskai? g.gif
Atsakyti
prikepiau siandien pusryciams kalna blynu - prasom i svecius ax.gif

Titia,

safranas ir angliskai panasiai skamba, tik nzn kaip rasosi - gal safron ar kazkas panasaus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Titia @ 2008 03 16, 14:34)
KAs per preskonis safranas? Kaip jis butu angliskai? g.gif

Saffron, gana brangus prieskonis, kiek esu girdejusi jis daznai yra dedamas i sriubas.
Atsakyti
saulyte uz lango thumbup.gif shaltibarshciai patys prashosi valgomi blush2.gif o mesyte uzmarinuota laukia bbq biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2008 03 16, 13:22)
Cia mano vakariene  tongue.gif  doh.gif Bulviniai kukuliai arba konkreciau mini cepelinai  biggrin.gif  doh.gif
user posted image

Yummy yummy.
Atsakyti