Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

QUOTE(Titia @ 2008 03 16, 16:34)
KAs per preskonis safranas? Kaip jis butu angliskai? g.gif

Saffron
Atsakyti
aciu, merginos, uz dressing'u idejas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2008 03 16, 09:22)
Cia mano vakariene  tongue.gif  doh.gif Bulviniai kukuliai arba konkreciau mini cepelinai  biggrin.gif  doh.gif
user posted image

Dekui uz puikia ideja,kuria si vakara ir pasinaudojau thumbup.gif Labai skaniai viskas gavosi niam niam essen.gif
Atsakyti
QUOTE(mamia @ 2008 03 16, 18:59)
Dekui uz puikia ideja,kuria si vakara ir pasinaudojau thumbup.gif Labai skaniai viskas gavosi niam niam  essen.gif

jei neklystu, tai cia paprasciausia cepelinu tesla, tik be mesos, ar ne? blush2.gif g.gif jei taip, tai mano mama plokscius tokius virdavo blush2.gif taip uzsinorejau dabar doh.gif tai geriu piena ir valgau meduolius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliushka @ 2008 03 17, 03:06)
jei neklystu, tai cia paprasciausia cepelinu tesla, tik be mesos, ar ne?  blush2.gif  g.gif  jei taip, tai mano mama plokscius tokius virdavo ... 

Manoji dar paspausdavo nyksciu ir rodomuoju, kad per viduri ploniau butu, - kaip man buvo isaiskinta, kad greiciau isvirtu. Vokieciai verda tokius kukulius, tik ne mini, o kokiu 5cm ir didesnius, ir valgo juos prie mesos vietoj bulviu. O kad vidurys neliktu zalias, kaip idara ideda svieste paskrudintu bandeles kubiuku. Taip kad " blush2.gif " sypsenele kaip ir be reikalo uzdejai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2008 03 16, 09:22)
Cia mano vakariene  tongue.gif  doh.gif Bulviniai kukuliai arba konkreciau mini cepelinai  biggrin.gif  doh.gif
user posted image

o kokias bulves naudoji?
Ar ranka tarkuoji, ar turi masina?
Cepelinu turbut nevalgiau gal 3-4 metus jau!! As siaip paciu bulviu niekada nevalgau, man neskanu, bet labai uzsimaniau cepelinu , paziurejus i tavo nuotrauka... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliushka @ 2008 03 16, 20:06)
jei neklystu, tai cia paprasciausia cepelinu tesla, tik be mesos, ar ne?  blush2.gif  g.gif  jei taip, tai mano mama plokscius tokius virdavo  blush2.gif  taip uzsinorejau dabar  doh.gif  tai geriu piena ir valgau  meduolius  blush2.gif

Taip taip tik as virtu bulviu daugiaudedu tada minstuciai buna, o man rutuliukai skaniau nei ploksti kaiptu sakai, vizualiai labiau patinak ir tiek, o jie nedideli ir vaika labiau domina tokie nei buciau plokscius padarius biggrin.gif zaidziu tiesiog namie ir tiek....

QUOTE(mio999 @ 2008 03 17, 03:49)
o kokias bulves naudoji?
Ar ranka tarkuoji, ar turi masina?
Cepelinu turbut nevalgiau gal 3-4 metus jau!! As siaip paciu bulviu niekada nevalgau, man neskanu, bet labai uzsimaniau cepelinu , paziurejus i tavo nuotrauka...  bigsmile.gif

Ranka tarkavau nors turiu masina cia as gal is 4 vidutiniu bulviu dariau plius virtu dar daug taip kad 15 min ir gatava, o virtas labai smulkai supjaustau kad greit isvirtu ir situ daiktu perpaudziu nereik rankom trint user posted image ir vientisa mase thumbup.gif drinks_cheers.gif
Zodzius ugalvojau, labaigreit ir pasidariau anoks cia menas kai sako biggrin.gif o siaip cepelinuskaip darau tarkuoju masina tingiu cackintis ilgai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gytenis @ 2008 03 15, 17:35)
6663,o kokioj tu matei cia lietuviu parduotuvei?

Smilgoj tikrai maciau.. 4u.gif , bet gal ir kitose yra?
rusu parduotuvelese irgi paziurek
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2008 03 16, 16:22)

- nerealu -
ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
Pas mus airiu dienos - siandien shephard's pie thumbup.gif
Atsakyti
Shis bei tas smile.gif :

Darzoves su tailandietishkais ryziu makaronais (rice stick): kokias turim darzoves apkepam su trintu cesnaku ir sojos padazu: kepiau morkas, pievagrybius, ziedini kopusta, zirnelius ir jau nebeprisimenu ka dar biggrin.gif ..
Ryziu makaronu virti nereikia, juos palaikiau 10 min karshtam vandeny, paskui 5 minutem suverciau i keptuve ir palaikiau uzdengtus..Skanaus..

user posted image

Mishraine:
tokia dariau pirma karta (sluoksnius galima keisti kitokiais, ir aplamai mishraine pgl kiekvieno vaizduote..): pirmas sluoksnis: apkepti pievagrybiai su cesnaku, antras- virtos bulves-kubeliais, trecias: mozarella suris, ketvirtas: virti kiaushiniai. tarp visu sluoksiu dedasi majonezas su cesnaku. Ash i padaza dar idejau naturalaus jogurto, kad nebutu taip riebu..Buvo skanu..

user posted image

Vel tilapijos file: pamarinavau zuvi pora dienu shaldytuve dvieju rushiu padazuose (parinkau ashtrokus, ivairiu pipiru ir pan)..Paragavau dar zalia zuvi, vos nesuvalgiau, kaip skaniai buvo ishsimarinavus..Kiekviena gabaleli pamirkiau padaze : kiaushiniai, majonezo shaukshtas, daug ivairiu zoleliu, o tada jau i keptuve..kepti ilgai nereikia..Buvo super skanu, nors gal neishvaizdu..

user posted image

Visiems zinomos salotos prie alucio:): apkepti duonos gabaleliai, "Rokishkio" suris, virtos pupeles, cesnakas, majonezas..

user posted image

Gaivus kreveciu kokteilis: atshildau krevetes po tekancia shalto vandens srove. Padazas: pomidoru sultys, specialus juru gerybiu padazas (dejau 3-ju rushiu po truputi), keli shaukshtai salsos, shviezias pomidoras, shviezias agurkas, svogunu laishkai, juodieji pipirai..Tiktu ir avokadas (neturejau)..labai niam smile.gif apibarstom kapareliais.

user posted image

Visai pikantishka ryziu mishraine:
Ryziai su: turejau rukyto fazano, tai supjausciau krutinele smulkiais gabeleliais, dejau shviezio agurko, daug krapu, truputi marinuoto agurko, dar radau marinuotu voveraiciu, maishom su majonezu su trupuciu jogurto (kad nebutu per riebu). Butinai su juodaisiais pipirais..Niam 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Kaip skaniai atrodo essen.gif padetu amn dabar ant stalo toki maista tai viska suvalgyciau... as tai vakar dariau kaip as sakau netikrus ceburekus....greitai pasidaro ir visai skanu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cafe girl @ 2008 03 18, 16:34)
Kaip skaniai atrodo  essen.gif padetu amn dabar ant stalo toki maista tai viska suvalgyciau... as tai vakar dariau kaip as sakau netikrus ceburekus....greitai pasidaro ir visai skanu  smile.gif

ish vafliu? papasakok.. smile.gif
Atsakyti