Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

QUOTE(doviliushka @ 2008 03 14, 12:29)
beje, ka naudojat kai verdat ryzius?  g.gif  nes as tai dedu druska, sviesto nemazai ir vegetos dedu (ne per daugiausiai, bet man priduoda skonio)  blush2.gif

as visada idedu vistienos sultinio kubeli. ta pati darau, kai ir makaronus, ir bulves verdu ax.gif

gal kas pasidalintumet nekaloringu namie gamintu dressing'u salotoms receptais? 4u.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maverick @ 2008 03 14, 21:11)
as visada idedu vistienos sultinio kubeli. ta pati darau, kai ir makaronus, ir bulves  verdu  ax.gif

gal kas pasidalintumet nekaloringu namie gamintu dressing'u salotoms receptais? 4u.gif aciu  4u.gif

Ryziams yra skaniu Santa Marijos prieskoniu (spec ryziams), bet shiaip: druska, karis, paprikos milteliai - spalvyte gera gaunais tada...

Dressingai: o kokie patinka? man arba riebus biggrin.gif (majonezas, grietine) arba actuoti : man skanu: saulegrazu aliejus, actas, juodi pipirai, dziovintos zolytes..
Galima: alyvuogu aliejus, raudonieji, juodieji pipirai, ishspausta skiltele cesnako, truputis citrinos sulciu, truputis parmezano surio..

neseniai dar viena atradau: naturalus jogurtas, keli shaukshciukai majonezo, pora ishspaustu cesnako skilteliu - niam (ir su salotom, ir su silkem, zuvim ir pan)
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 03 14, 14:15)
Ryziams yra skaniu Santa Marijos prieskoniu (spec ryziams), bet shiaip: druska, karis, paprikos milteliai - spalvyte gera gaunais tada...

as apie santa maria ir parashyt uzejau ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 03 14, 13:15)

gal ir kvailai nuskambes, bet... Santa Maria prieskoniai bet kokiam prekybos centre yra ar is Lt siunciates? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 03 14, 14:15)
Dressingai: o kokie patinka? man arba riebus biggrin.gif  (majonezas, grietine) arba actuoti : man skanu: saulegrazu aliejus, actas, juodi pipirai, dziovintos zolytes..
Galima: alyvuogu aliejus, raudonieji, juodieji pipirai, ishspausta skiltele cesnako, truputis citrinos sulciu, truputis parmezano surio..

neseniai dar viena atradau: naturalus jogurtas, keli shaukshciukai majonezo, pora ishspaustu cesnako skilteliu - niam (ir su salotom, ir su silkem, zuvim ir pan)

na, man patinka riebus, taciau bandau ju per daznai nevalgyti, tai del to ir ieskau actuotu ar pan. aisku, lengviausia nueiti i parde ir nusipirkti megstamo, taciau ir vel - noriu naturalaus. man patinka paciai pasidaryt - kada zinau, ka dedu ir kiek ax.gif
aciu 6663 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(doviliushka @ 2008 03 14, 14:20)
gal ir kvailai nuskambes, bet...  Santa Maria prieskoniai bet kokiam prekybos centre yra ar is Lt siunciates?  blush2.gif

as cia nesu macius - tik LT g.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliushka @ 2008 03 14, 22:20)
gal ir kvailai nuskambes, bet...  Santa Maria prieskoniai bet kokiam prekybos centre yra ar is Lt siunciates?  blush2.gif

visai nekvailai smile.gif , arba ish Lt, arba randu cia, lietuviu parduotuvelese..
Atsakyti
QUOTE(Maverick @ 2008 03 14, 13:26)
as cia nesu macius - tik LT  g.gif

QUOTE(6663 @ 2008 03 14, 13:47)
visai nekvailai smile.gif , arba ish Lt, arba randu cia, lietuviu parduotuvelese..

uztai ir paklausiau, nes nesu cia maciusi niekur blush2.gif bet sakau gal as tik viena nematau tongue.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maverick @ 2008 03 14, 22:26)
na, man patinka riebus, taciau bandau ju per daznai nevalgyti, tai del to ir ieskau actuotu ar pan. aisku, lengviausia nueiti i parde ir nusipirkti megstamo, taciau ir vel - noriu naturalaus. man patinka paciai pasidaryt - kada zinau, ka dedu ir kiek ax.gif
aciu 6663 4u.gif
Papildyta:
as cia nesu macius - tik LT  g.gif

tai bandyk tuos actuotus, man jie labai niam.. 4u.gif
gali ir acto nusipirkti keliu rushiu, pvz.: su rozmarinu, su pipirais, balzaminio..Irgi daug variantu..
jau su actu tai viskas patinka doh.gif ..nuo vaikystes ash tokia nenormali biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 03 14, 14:51)
tai bandyk tuos actuotus, man jie labai niam.. 4u.gif
gali ir acto nusipirkti keliu rushiu, pvz.: su rozmarinu, su pipirais, balzaminio..Irgi daug variantu..
jau su actu tai viskas patinka doh.gif ..nuo vaikystes ash tokia nenormali biggrin.gif  lotuliukas.gif

o ko cia nenormali - labai skani gaivi rugstele drinks_cheers.gif
o balzaminis actas ar turi kazkoki kvapa ar kaip? nesu bandzius niekada... tik 'standartini' acta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maverick @ 2008 03 14, 23:39)
o ko cia nenormali - labai skani gaivi rugstele  drinks_cheers.gif
o balzaminis actas ar turi kazkoki kvapa ar kaip? nesu bandzius niekada... tik 'standartini' acta  blush2.gif

smile.gif
aha, visi actai, kurie su prieskoniais, tu savita kvapa ir skoni, pvz. obuoliu, kvepia obuoliais, balzaminis vel kitoks (bet tikrai skanus), atsargiau su zoleliu actais - gan specifinis kvapas ir skonis...
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 03 14, 15:43)
smile.gif
aha, visi actai, kurie su prieskoniais, tu savita kvapa ir skoni, pvz. obuoliu, kvepia obuoliais, balzaminis vel kitoks (bet tikrai skanus), atsargiau su zoleliu actais - gan specifinis kvapas ir skonis...

gera zinot 4u.gif
Atsakyti
Labukas.
jei ant darzoviu pilti padaza,as naudoju Balsamic Basil...
Jis jau su actu ,aliejum zolelemis
http://www.marzetti....ducts.php?pid=6
Atsakyti