Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

6663 labai gera ideja susikurti savo websaita thumbup.gif as busiu tikrai nuolatine lankytoja bigsmile.gif ...
Atsakyti
QUOTE(cafe girl @ 2008 04 03, 20:49)
6663 labai gera ideja susikurti savo websaita  thumbup.gif as busiu tikrai nuolatine lankytoja  bigsmile.gif ...

blush2.gif aciu smile.gif
ideja kilo ne todel, kad esu kokia neparasta kulinare, o todel, kad kai kas paprasho kokio receptuko, knisuosi per visus puslapius ar savo laptope, kur kas sudeta..taip nepatogu blink.gif smile.gif ...

Indre, ir ash turiu milijona varshkes biggrin.gif , reikia eiti i Kulinarija, ten yra atskirai sukurta tema varshkes receptuku - butinai pashniukshtinesiu.
Atsakyti
Nagi nagi,lauksim naujo 6663 websaito, o tai pamacius patiekaliukus su foto taip ir kyla noras kazka skaniai pasigaminti smile.gif tourist5.gif smile.gif
Atsakyti
6663 jau tu neturi jokio kito pasirinkimo tik kaip greiciau susikurti.... 4u.gif ....man labai patinka ir Odes vyro saitas atsiverti greitai pasiziuri ir randi kokia nors ideja o jai dar su nuotrauka tai isvis thumbup.gif
Atsakyti
6663, taip taip, kurk savo website tada 4u.gif tikrai patogu, kai viskas vietoje buna, nereikia knaisiotis ir ieskot thumbup.gif o pas tave receptai tokie realus, be jokiu ten imantrybiu, paprastiems nemirtingiesiems ( hihihi.gif ) imanomi 4u.gif
Atsakyti
blush2.gif Aciu, mergickos, nu jau po tiek padrasinamu zodziu, tai tikrai reikes.
Saito pagrindus padarys draugas, o ash pamazele sukelsiu savo niamnius:)..
Odes vyro receptukai - vieni ish mano megstamiausiu..Nezinau, kaip Ode su juo gali gyvent, ash nusipeneciau ir ish meiles jam numirciau..
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 04 04, 04:57)
Odes vyro receptukai - vieni ish mano megstamiausiu..Nezinau, kaip Ode su juo gali gyvent, ash nusipeneciau ir ish meiles jam numirciau..

lotuliukas.gif MB jau turbūt lauro vainikas ant galvos sužydėjo. lotuliukas.gif
Reikėtų jums tiek indų plaut, meilė išblanktų greit. lotuliukas.gif

Sėkmės kuriant savo virtualų kūrinėlį. Manau, turėsi nemažą pasisekimą, nes tavo vien nuotraukas galima suvalgyti. biggrin.gif Kaip jau sakiau, vyras vyru, bet aš degu baltu pavydu tokioms šeimininkėms, nes pačiai tai toli iki tokių gamybų... doh.gif Nu gal kai Vytautas paaugs ir 'nebepadės'. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazulka5 @ 2008 04 03, 13:52)
Nagi nagi,lauksim naujo 6663 websaito, o tai pamacius patiekaliukus su foto taip ir kyla noras kazka skaniai pasigaminti  smile.gif  tourist5.gif  smile.gif

Ir as prisidedu prie palaikymo komandos,kad atsidarytum savo websaita.sekmes 4u.gif
Atsakyti
Blynciki, kaip faina uz toki palaikyma blush2.gif ..Aciu labai visoms.
Tikrai stengsiuos..!
Ir shitos temos neuzmirshiu.. mirksiukas.gif

Ode, plauciau indus ishsishiepus, kad man tik kas taip ir tiek gamintu hihihi.gif
Atsakyti
o gal kuri galit parasyti Odes vyro website? blush2.gif Zinau kad esu buvusi, bet dabar nzn kur ieskoti doh.gif reiks i favorites isideti namie... Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliushka @ 2008 04 04, 18:07)
o gal kuri galit parasyti Odes vyro website?  blush2.gif  Zinau kad esu buvusi, bet dabar nzn kur ieskoti  doh.gif  reiks i favorites isideti namie...  Aciu labai  4u.gif

ash zinau tik shi (jei kas zino dar koki nors, labai norec zinot 4u.gif )

http://giedrius-v.li....com/32171.html
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 04 04, 09:28)
ash zinau tik shi (jei kas zino dar koki nors, labai norec zinot 4u.gif )

http://giedrius-v.li....com/32171.html

aciu 4u.gif
Atsakyti