Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

Kuzios, baikit apie puodus ir idekit skaniu nuotrauku ir receptu biggrin.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 04 02, 16:24)
Kuzios, baikit apie puodus ir idekit skaniu nuotrauku ir receptu biggrin.gif

4u.gif

kad be geru puodu ir skaniu receptu nebuna hihihi.gif shutka mirksiukas.gif bet tu gi pas mus esi ta, kuri dazniausiai palepina skaniais maisteliais ir graziomis, apetita sukelianciomis, nuotraukomis biggrin.gif

as tai tau siulyciau savo tema atsidaryt gal net, kad viskas vienoj vietoj butu cool.gif mazdaug kaip Sonatina kad dare 4u.gif laaaaabai patogu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Titia @ 2008 03 31, 18:01)
Gal kas parasyti skanu varskeciu (keptu) recepta? Ir kokia varske jiems naudojate smile.gif

Kaip tik dariau praeita savaite, atsiunte mama tokia knygute Darbstuole. Varskes valgiai. Oi kiek skanumyno joje prisiziurejau.....
user posted image
Atsakyti
Taip pat dariau virtinukus pagal ta knygute, gal jus kuri darot tai patarti galetumet ar labai kieta tesla turi buti ? Prie ranku nelipo kai dariau, bet ir nebuvo tokia labai jau kieta ir kai isviriau toki istize gavosi, tik vidus kietesnis, tai gal per ilgai viriau ar del to, kad tesla nepakankamai kieta buvo, kaip galvojat ?
user posted image
Atsakyti
Jei nori kad varsketukai neistyztu, tai daryk standesne tesla(daugiau biski miltu) tada neissileis...man asmeniskai skaniau standesni... ax.gif smile.gif
Atsakyti
Aciu uz recepta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2008 04 02, 20:32)
Kaip tik dariau praeita savaite, atsiunte mama tokia knygute Darbstuole. Varskes valgiai. Oi kiek skanumyno joje prisiziurejau..... 

jau kaip uzsimaniau.......... blush2.gif
gal net bandysiu pasidaryt rytoj.. jei namie varskes rasiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2008 04 03, 03:47)
Taip pat dariau virtinukus pagal ta knygute, gal jus kuri darot tai patarti galetumet ar labai kieta tesla turi buti ? Prie ranku nelipo kai dariau, bet ir nebuvo tokia labai jau kieta ir kai isviriau toki istize gavosi, tik vidus kietesnis, tai gal per ilgai viriau ar del to, kad tesla nepakankamai kieta buvo, kaip galvojat ?

O tai kiek laiko virei? Manau, kad dėl to ištižo. Nes aš miltų niekada daug nededu, bet man neištįžta.
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2008 04 03, 09:00)
O tai kiek laiko virei? Manau, kad dėl to ištižo. Nes aš miltų niekada daug nededu, bet man neištįžta.

ir dar labai graziai ir skaniai atrodo kaip tuos varsketukus supjaustytus per tarka bulvine perbrauki tik truputi stipriau spaust reike ,o kiek laiko virt reike/ tai as isemu ir paragauju.
Atsakyti
QUOTE(cadra @ 2008 04 03, 11:41)
ir dar labai graziai ir skaniai atrodo kaip tuos varsketukus supjaustytus per tarka bulvine perbrauki tik truputi stipriau spaust reike ,o kiek laiko virt reike/ tai as isemu ir paragauju.

Aš tai kaip recepte parašyta - kai iškyla dar šiek tiek paverdu ir traukiu smile.gif Ten gi virt nelabai yra kam. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2008 04 03, 03:54)
kad be geru puodu ir skaniu receptu nebuna hihihi.gif shutka  mirksiukas.gif bet tu gi pas mus esi ta, kuri dazniausiai palepina skaniais maisteliais ir graziomis, apetita sukelianciomis, nuotraukomis  biggrin.gif

as tai tau siulyciau savo tema atsidaryt gal net, kad viskas vienoj vietoj butu  cool.gif mazdaug kaip Sonatina kad dare  4u.gif laaaaabai patogu  thumbup.gif

apsileidau truput per tas shventes smile.gif ..shiom dienom ka nors imesiu cia skanesnio..
Bet jus visos nerealios sheimininkes, tu galvoji ish kur ash ideju pasisemiu tongue.gif ..Ish jusu...!

Savo temos gal neturesiu, bet va website gal koki maziuka pasidarysiu, kur laikysiu visus "niamnius" biggrin.gif ..
Atsakyti
o ka galima butu pasidaryti, o gal net ir varskietukai iseitu, (ar ne g.gif ) is meksikietiskos varskes, nors ten labiau gal kaip suris baltas, pati nelabai suprantu blush2.gif bet turiu du gabalus ir nezinau kur deti blush2.gif
Atsakyti