Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

QUOTE(Naglica @ 2008 03 28, 20:58)

Jei tu nesutinki, man galvos neskauda, as tik sakau, kad as ten neperku ir isvardinau savas priezastis.
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2008 03 28, 10:52)
Gal kuri zinot ar yra rokiskio surio atitikmuo cia pas mus ?  Kai kurie suriai labai panasiai atrodo, bet pardavineja dideliais gabalais (costco), tai nenoriu pirkti,gal koks smirdantis bus kaip provolone  lotuliukas.gif  nors kvapas tai man visai nieko, tik skonis ne koks  blush2.gif

zinok, yra pirkti caputos Hanover park,bet visuose turetu buti.Tau netoli buti atvaziuoti.
Atsakyti
QUOTE(TYN @ 2008 03 27, 19:36)
mio - jei nelabai toli riverhead, ten yra le creuset outlet, kur be pirmuju liniju parduodami ir su defektais zemesne kaina. o tie defektai tai juokas - spalva ant krastelio nenusejo vienam milimetre ir pan.

ten mano megstamiausi Outlet'ai!! thumbup.gif - mes ten daug ka perkames is rubu ar batu, ir mano tevai atvaziave pas mus ten apsiprekino kaip reikiant.
Bet kaip keista, net nemaciau Le Creuset parduotuves, buciau tikrai ten pirkusi! Reikes kita karta vaziuojant susirasti ir paziureti, ka gero turi - gal kokia keptuve reiktu prigriebti.
Atsakyti
QUOTE(mio999 @ 2008 03 29, 11:03)
*** Creuset parduotuves, buciau tikrai ten pirkusi! Reikes kita karta vaziuojant susirasti ir paziureti, ka gero turi - gal kokia keptuve reiktu prigriebti.

Costco kaip tik buvau kuria tai diena... maciau, kad jie turi sios firmos indus, uz $185 berods... ir jei neklystu, nes neapziurejau.... triju daliu.... g.gif (ant display buvo dvi keptuves, viena su dangciu... ir dar turetu puodas buti.. bet jo nesimate bent jau)
Atsakyti
QUOTE(mio999 @ 2008 03 29, 19:03)
ten mano megstamiausi Outlet'ai!!  thumbup.gif  - mes ten daug ka perkames is rubu ar batu, ir mano tevai atvaziave pas mus ten apsiprekino kaip reikiant.
Bet kaip keista, net nemaciau Le Creuset parduotuves, buciau tikrai ten pirkusi! Reikes kita karta vaziuojant susirasti ir paziureti, ka gero turi - gal kokia keptuve reiktu prigriebti.

Jie yra toj daly, kur ralph lauren vidury aiksteles. prie maternity parduotuves. mirksiukas.gif be to, kai perki daugiau nei viena, taikomos nuolaidos. vienuzo, jie ten labai paslaugus, paaiskins viska.
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2008 03 29, 12:46)
Costco kaip tik buvau kuria tai diena... maciau, kad jie turi sios firmos indus, uz $185 berods... ir jei neklystu, nes neapziurejau.... triju daliu....  g.gif (ant display buvo dvi keptuves, viena su dangciu... ir dar turetu puodas buti.. bet jo nesimate bent jau)

Costco buvo sitie puodai? Irgi nemaciau (nors tiesa sakant, kai costco vaziuojam, tai tik per maisto dali pereinam, o kur buitines prekes, retai kada uzsukam). Oho - jei triju daliu uz `185$, tai LABAI GERA KAINA!!

QUOTE(TYN @ 2008 03 29, 13:21)
Jie yra toj daly, kur ralph lauren vidury aiksteles. prie maternity parduotuves.  mirksiukas.gif be to, kai perki daugiau nei viena, taikomos nuolaidos. vienuzo, jie ten labai paslaugus, paaiskins viska.

aha, zinau, kur RL parduotuve, esu ten ne karta uzsukus - paciam vidury outlet, kaip ir atskirai nuo kitu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mio999: 31 kovo 2008 - 11:28
Isbandziau siandien Wicked misraine, skonis thumbup.gif
Gal kas parasyti skanu varskeciu (keptu) recepta? Ir kokia varske jiems naudojate smile.gif
Atsakyti
Labukas.,
Gal kas galite pasidalinti lazanijos receptuku...?
Aciu.... 4u.gif
Atsakyti
Pakepi italian sausage mesa su gr.beef kartu. Sumaisai su marinara ar pan padazu.

Sumaisai tris surius kartu - ricotta, parmasan ir cream cheese su trupuciu pipiru.

Tada i inda dedi truputi mesos padazo, lakstu sluoksni, vel mesos padazo, puse surio, basil, lakstai ir t.t. ir ant virsaus apibarstai mozarela tarkuotu suriu. uzdedi folijos, i orkaite 350 kokiam pusvalandziui, nuimi folija ir kol suris graziai issilydys. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TYN @ 2008 04 01, 20:11)
Pakepi italian sausage mesa su gr.beef kartu. Sumaisai su marinara ar pan padazu.

Sumaisai tris surius kartu - ricotta, parmasan ir cream cheese su trupuciu pipiru.

Tada i inda dedi truputi mesos padazo, lakstu sluoksni, vel mesos padazo, puse surio, basil, lakstai ir t.t. ir ant virsaus apibarstai mozarela tarkuotu suriu. uzdedi folijos, i orkaite  350 kokiam pusvalandziui, nuimi folija ir kol suris graziai issilydys.  thumbup.gif

Vietoje cream cheese man skanu su ricota cheese. Nors cia kaip kam skanu 4u.gif

Atsakyti
Na va ir as isbandziau Wicked salotas,buvo skanu,bet kita karta issivirsiu grybus blush2.gif ,na kazkaip man zali gybai,nepatiko.Na ,o skoniai visu skiriasi bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=gytenis,2008 03 27, 18:40]
[quote=Ode,2008 03 27, 02:36]

Iš tavo parodytų visgi rinkčiaus ne emaliuotą. Dėl priežiūros - emalė gali skilti nuo perkaitinimo, šalto vandens, o tada jau tikrai į šiūksles.
As pries tris metus nusipirkau emaliuota,labai patenkinta,jame gaminu plova,kugeli,troskinius,balandeliust.t.Niekas nepridega,tik maisau su mediniu saukstu.Labai thumbup.gif puodas.
[/quote]

drinks_cheers.gif
As taip pat naudoju tik emaliuotus puodus(is abieju pusiu). Jiem iki siol nieko neatsitiko. Pirkom geros kokybes. Tik vienintelis minusas. Jie sunkus, bet del kokybes galima pakenteti.

Bet va metaliniai puodai, ypac prastesnes kokybes labai gerai atiduoda nikeli i maista.....
O metalu kokybe tikrai skiriasi. Pigus puodas niekada nebus padarytas is gero metalo liejinio. Tai finansiskai neimanoma.
Atsakyti