Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

QUOTE(DKNight @ 2008 05 02, 19:09)
kur pas jus? ir kokios tada? smile.gif

Pas mus JAV biggrin.gif Jos buna : jautienos, kiaulienos, kalakutienos. Bet tos su suriu neatsimenu dabar is ko g.gif O dar buna ir desreles su suriu (panasiai , kaip LT sviezios desreles su suriu) Man tai essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Titia @ 2008 05 02, 18:29)
Pas mus JAV biggrin.gif  Jos buna : jautienos, kiaulienos, kalakutienos. Bet  tos su suriu neatsimenu dabar is ko g.gif O dar buna ir desreles su suriu (panasiai , kaip LT sviezios desreles su suriu) Man tai  essen.gif

Vistienos su suriu buna mirksiukas.gif 4u.gif ( as geriau be surio man jos labai skanios be nieko:) 4u.gif )
Atsakyti
Niu jus cia apie desreles kaip apie koki delikatesa diskutuojat rolleyes.gif

Vaivos Meniu nerealus, anksto rasyt ismoko thumbup.gif

6663 hm... kol apie desreles skaiciau pamirsau ko klausti norejau doh.gif Ai kokios brand kefyra perki, kaip jis vadinasi angliskai - buttermilk ?
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2008 05 03, 04:22)
Niu jus cia apie desreles kaip apie koki delikatesa diskutuojat  rolleyes.gif

Vaivos Meniu nerealus, anksto rasyt ismoko  thumbup.gif

6663 hm... kol apie desreles skaiciau pamirsau ko klausti norejau  doh.gif  Ai kokios brand kefyra perki, kaip jis vadinasi angliskai -  buttermilk ?

smile.gif gavosi nebloga deshreline diskusija, o ash tik norejau, kad vaikams linksmiau valgyti butu smile.gif ..
Ryt paziuresiu i pokeli, nu uzkrito man pavadinimas, negaliu, o shaldytuvas musu shiuo metu tolokai nuo manes biggrin.gif
Kefyra labai megstu 4u.gif
Atsakyti
Na cia tas pats su desrelem kaip ir pvz su coca cola. jei patys negeriam/nevalgom, tai kodel ta sh.. turetume savo vaikui duoti? Man abu sie pavyzdziai yra is tos pacios serijos.
Atsakyti
mergaitės, jūs labiau su patirtimi - aš dar ne užsienyje, bet vistiek biggrin.gif temelę paskaitinėju mirksiukas.gif blush2.gif
pasakykit, ką galima iš konservuotų bambukų padaryt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TYN @ 2008 05 03, 05:18)
Na cia tas pats su desrelem kaip ir pvz su coca cola. jei patys negeriam/nevalgom, tai kodel ta sh.. turetume savo vaikui duoti? Man abu sie pavyzdziai yra is tos pacios serijos.

Matai TYN as turiu ziauriai nevalgu vaika, ir tai labai daug ka keicia, jis nevalgo nieko o ir niekada nenori,jam nepaduosi siaip mesos kokios smoto iskepto jis nevalgys, jei istusinsi irgi volios burnoj nevalgys galiausiai isspausk i siukslinyka, ant galo paprasysy tu paciu desreliu ir sekmingai jas nupirksi....kol neturi vaiku taip atrodo, as irgi coca cola neduodu zinau kad tai brudas, bet bus taip kad kartasi ir paduosi, nes nuo visko vaiko neapsaugosi, prasides bendravimas su vaikais visi jie nori ta ka valgo kiti, taip visko jau neuzdrausi kaip kad tau atrodo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2008 05 05, 15:32)
Matai TYN as turiu ziauriai nevalgu vaika, ir tai labai daug ka keicia, jis nevalgo nieko o ir niekada nenori,jam nepaduosi siaip mesos kokios smoto iskepto jis nevalgys, jei istusinsi irgi volios burnoj nevalgys galiausiai isspausk i siukslinyka, ant galo paprasysy tu paciu desreliu ir sekmingai jas nupirksi....kol neturi vaiku taip atrodo, as irgi coca cola neduodu zinau kad tai brudas, bet bus taip kad kartasi ir paduosi, nes nuo visko vaiko neapsaugosi, prasides bendravimas su vaikais visi jie nori ta ka valgo kiti, taip visko jau neuzdrausi kaip kad tau atrodo schmoll.gif

Iš dalies sutinku tiek su tavim, tiek su TYN. Taip, vaiko neapsaugosi, ir nenumirs jis, jei svečiuose ar per vakarėlį pasivaišins 'draudžiamais vaisiais'. biggrin.gif Bet maitinti vaiką dešrelėmis vien dėl to, kad jis kitko nevalgo - arba, kaip kai kas mano, kad 'taip jis gauna mėsą' (o bulvytes fri suvartojęs - daržoves lotuliukas.gif ) - yra tik savęs apgaudinėjimas.
Man tas patiekalas irgi neapetitiškas, bet jei vaikai per kokį gimtadienį užsiprašytų - kodėl gi ne. Juk ne man valgyti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Girasol @ 2008 05 05, 11:02)
mergaitės, jūs labiau su patirtimi - aš dar ne užsienyje, bet vistiek  biggrin.gif temelę paskaitinėju  mirksiukas.gif  blush2.gif
pasakykit, ką galima iš konservuotų bambukų padaryt?  biggrin.gif

g.gif net nezinau, kaip jie atrodo smile.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Girasol @ 2008 05 05, 04:02)
mergaitės, jūs labiau su patirtimi - aš dar ne užsienyje, bet vistiek  biggrin.gif temelę paskaitinėju  mirksiukas.gif  blush2.gif
pasakykit, ką galima iš konservuotų bambukų padaryt?  biggrin.gif

as juos su kitom darzovem ir mesytem dedu i kinietishkus ar tailandietishkus patiekalus. yra parduotuvese visokiu padazsu ar prieskoniu rinkiniu tai juos ir naudoju.
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 05 05, 17:50)
g.gif net nezinau, kaip jie atrodo smile.gif ...

man atrodo jin apie bamboo shoots klausia ax.gif kinieciai juos daug kur naudoja mirksiukas.gif

user posted image

Mes desreles irgi kartais valgom, vyresnele astuonkojus megsta, o mazius siaip i ranka pasiemes suvalgo...zinau kad nieko gero, bet kartais tikrai galva neisnesa ka valgyt padaryt, arba ir jegu ner is darbo parejus...o coca-colos mano nei vienas nei kitas negeria, viena del to kad zino koks ten brudas, kitas del to kad tiesiog isvis nezino dar apie tokio dalyko egzistavima ax.gif maziui net ir sulciu isvis neduodu, geria vandeni kaip didelis thumbup.gif

Mergaites kokia mesa saslykam geriausia? jautiena? kiauliena? ir ar file, ar shoulder, ar dar kokia? neismanau mesoj nieko visai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VRed: 05 gegužės 2008 - 18:10
QUOTE(VRed @ 2008 05 05, 12:05)
Mergaites kokia mesa saslykam geriausia? jautiena? kiauliena? ir ar file, ar shoulder, ar dar kokia? neismanau mesoj nieko visai doh.gif

tai turbut kiauliena, nes riebiausia, kartu bus ir sultingiausia... arba versiena... jautiena turbut per kieta butu, nebent jau labai gerai ismarinuot.

as irgi mesose nelabai gaudausi. Aplamai man yra bjauru ja kazkaip apdorot ar pjaustyt, tai as visad perku visa mesa be jokiu odu ar kaulu, kad nereiktu knaisiotis - vistienos krutineles, kiauliena jau kepsneliais supjaustyta, jautienos kubelius, zuvies file - na priklausomai nuo situacijos.. Bet neisivaizduoju, ka tarkim reiktu veikti su visa vista arba dideliu mesos gabalu su kaulu jame... doh.gif
Atsakyti