QUOTE(Puiki_mamyte @ 2008 05 05, 15:32)
Matai TYN as turiu ziauriai nevalgu vaika, ir tai labai daug ka keicia, jis nevalgo nieko o ir niekada nenori,jam nepaduosi siaip mesos kokios smoto iskepto jis nevalgys, jei istusinsi irgi volios burnoj nevalgys galiausiai isspausk i siukslinyka, ant galo paprasysy tu paciu desreliu ir sekmingai jas nupirksi....kol neturi vaiku taip atrodo, as irgi coca cola neduodu zinau kad tai brudas, bet bus taip kad kartasi ir paduosi, nes nuo visko vaiko neapsaugosi, prasides bendravimas su vaikais visi jie nori ta ka valgo kiti, taip visko jau neuzdrausi kaip kad tau atrodo
Iš dalies sutinku tiek su tavim, tiek su TYN. Taip, vaiko neapsaugosi, ir nenumirs jis, jei svečiuose ar per vakarėlį pasivaišins 'draudžiamais vaisiais'.

Bet maitinti vaiką dešrelėmis vien dėl to, kad jis kitko nevalgo - arba, kaip kai kas mano, kad 'taip jis gauna mėsą' (o bulvytes fri suvartojęs - daržoves

) - yra tik savęs apgaudinėjimas.
Man tas patiekalas irgi neapetitiškas, bet jei vaikai per kokį gimtadienį užsiprašytų - kodėl gi ne. Juk ne man valgyti.