QUOTE(Ode @ 2008 05 05, 14:04)
MichGirl, nežinau, kodėl bet sujuokinai...

Nelabai ir aš didelė mėsos specialistė, bet MB jau primokęs, kad skaniausia mėsa, kai ji su kaulu.
TB teisus - as tik pati labai kazkodel bjauriuosi zalia mesa (nors pagaminta su malonumu valgau) - reikia dar paminet, kad kazkada kai eme is pirsto krauja, nualpau. isipjovus irgi nualpus buvau. O kai buvau nescia ir imdavo is manes krauja daznai tai seseles gydytojo jau zinojo su kuo reikala turi, ir is kart pagulde ta darydavo, paskui liepdavo gert sulciu,ir ilgai dar itartinom akim i mane ziuredavo ar nesvyruoju ir nenusishneku, nes yra taip buve kai jau akyse pazaliuoja... Nzn kodel brolis mano chirurgas, o as net mesos bijau
uz tai ir nepjaustau mesu - dave atsimenu bendradarbe kazkada dideli smota mesos steikam atseit, geros ir kokybishkos, nes jos vyras mesos wholesale forma turi - tai vyras pjauste, nes as neprisiverciau net prisiliest. O va jau ismarinuota ir iskepta (turiu paminet, kad visa mesa valgau tik well done, jokiu ten medium rare ar pan) valgiau skaniai