Mes tai poroloninius čiužinius pirkom, kol vaikai maži ir naktinių "avarijų" pasitaiko
Po metelių gaus sūnus normalų matrasiuką, o po poros - ir dukrytė. Juk lateksinių ir drėkint negalima, o čia po dozę retkarčiais nemažai drėgmės gauna
QUOTE(raganele @ 2008 03 08, 19:45)
Mes tai poroloninius čiužinius pirkom, kol vaikai maži ir naktinių "avarijų" pasitaiko
Po metelių gaus sūnus normalų matrasiuką, o po poros - ir dukrytė. Juk lateksinių ir drėkint negalima, o čia po dozę retkarčiais nemažai drėgmės gauna

Mūsų motyvacija buvo tokia pati perkant poroloninius
Na mano vaikams 13 ir 4 jau nebepasitaiko naktiniu pokstu
todel pirkom gerus ciuzinius, tikrai smagus, o turejom paskutiniu metu kelias lovas su siaip sau ciuziniais, na del to ir rasau pinigu ismetimas, jau po metu atrode tragiskai.
QUOTE(raganele @ 2008 03 08, 18:45)

bet juk geriau iskart pirkti gera ciuzinuka ir uzdeti neperslampama paklode
nu va, mano tai avariju jau kaip ir neber (nu isimtis, kai sirgo, tai naktis is eiles
).
tai irgi galvoju pirkti gerus, tai va dabar klausimas-kokius?
nes kai Jyske paklausem del kitu ciuziniu, tai nesugebejo paaiskint kuo jie skiriasi, nors kainos skiriasi zymiai
tai irgi galvoju pirkti gerus, tai va dabar klausimas-kokius?
Man atrodo, kad poroloniniai čiužiniai yra nesveikiausi stuburui, todėl vaikui tokio nepirkčiau. O dėl naktinių avarijų į lovą, tai ir aš norėjau rašyt, kad neperšlampamos paklodės labai super
Aš ir į leliukišką lovytę tokį dedu, kad jei kas, lova visada išliktų sausa
bet be poroloniniu yra lateksiniu, spyruokliniu, na aisku dar visi ortopediniai, bet ju kaina jau apie 900 ir daugiau, man per brangu, o problemu kol kas su stuburu ar laikysena lyg ir nera. tai norisi patogaus sveiko irn gero ciuzinio. tai va spyruokliniu ar leteksiniu gali rasti pradedant mazdaug 200 ir mazdaug dazniausia kaina apie 350 lt. bet va, ka is ju rinktis. Gal turi kas kokiu geru patarimu?
aisku turbut geriausia nuvaziouot aks prekiauja ciuziniais ir papaasakos daugiau
bet geriausi patarimai juk ne is pardaveju
O kokia tų neperšlampamų paklodžių sudėtis? Neprakaituoja vaikas miegodamas ant jos?
Man neperšlampančios paklodės primena gulėjimą antakalnio pogimdyminėj palatoj ant ceratinio čiužinio
man išsivystė visiems neperšlampamiems patiesalams sušutimo baimė po tos kankynės...
QUOTE(oregano @ 2008 03 09, 10:33)
O kokia tų neperšlampamų paklodžių sudėtis? Neprakaituoja vaikas miegodamas ant jos?
iš patirties galiu pasakyti, kad prakaituoja.
QUOTE(oregano @ 2008 03 09, 09:33)
neprakaituoja(tiksliau pasakius,ne daugiau,nei miegodamas ant normalios paklodes). kuri laika tokia dejau ir i savo lova,nes vaikai nakti parsikrausto,tai tikrai nera problemu. ji tokia kaip dvisluoksne,apacia neperslampa(na,koki kibira ispylus tai perslaptu
pries nusipirkdama tas paklodes vaikam i lovas po normalia paklode klodavau tokius kvadratinius patiesaliukus,kaip kad ligonineje buna,ju virsus toks kaip vatinis kazkoks,bet vaikui labai judant nakti,jie kartais pasislinkdavo,taigi netaip patogu,bet nuo ju taip pat neprakaituodavo(gal tai itakos turi ir tai,kad mes istisus metus miegamajame miegam atvirais langais ir isjungtu sildymu
QUOTE(laura x @ 2008 03 09, 12:44)
neprakaituoja(tiksliau pasakius,ne daugiau,nei miegodamas ant normalios paklodes). kuri laika tokia dejau ir i savo lova,nes vaikai nakti parsikrausto,tai tikrai nera problemu. ji tokia kaip dvisluoksne,apacia neperslampa(na,koki kibira ispylus tai perslaptu
),o virsus kaip frotinio ranksluoscio. tai man tas frote tik nelabai patinka,as ant virsaus dar uzdedu medvilnine paklode.
pries nusipirkdama tas paklodes vaikam i lovas po normalia paklode klodavau tokius kvadratinius patiesaliukus,kaip kad ligonineje buna,ju virsus toks kaip vatinis kazkoks,bet vaikui labai judant nakti,jie kartais pasislinkdavo,taigi netaip patogu,bet nuo ju taip pat neprakaituodavo(gal tai itakos turi ir tai,kad mes istisus metus miegamajame miegam atvirais langais ir isjungtu sildymu
).
Aš savo mažei į lovytę dedu tą tokį kaip vatinį, ten viršutinis sluoksnis medvilnės, tai neprakaituoja
Yra pirkti vaistinėse, įvairių išmatavimų, būna supakuota po keletą, kainuoja labai nedaug, iki 10 Lt