Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 5

Mes tai poroloninius čiužinius pirkom, kol vaikai maži ir naktinių "avarijų" pasitaiko blush2.gif Po metelių gaus sūnus normalų matrasiuką, o po poros - ir dukrytė. Juk lateksinių ir drėkint negalima, o čia po dozę retkarčiais nemažai drėgmės gauna doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2008 03 08, 19:45)
Mes tai poroloninius čiužinius pirkom, kol vaikai maži ir naktinių "avarijų" pasitaiko blush2.gif Po metelių gaus sūnus normalų matrasiuką, o po poros - ir dukrytė. Juk lateksinių ir drėkint negalima, o čia po dozę retkarčiais nemažai drėgmės gauna doh.gif  lotuliukas.gif

Mūsų motyvacija buvo tokia pati perkant poroloninius drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na mano vaikams 13 ir 4 jau nebepasitaiko naktiniu pokstu smile.gif todel pirkom gerus ciuzinius, tikrai smagus, o turejom paskutiniu metu kelias lovas su siaip sau ciuziniais, na del to ir rasau pinigu ismetimas, jau po metu atrode tragiskai.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2008 03 08, 18:45)
Mes tai poroloninius čiužinius pirkom, kol vaikai maži ir naktinių "avarijų" pasitaiko blush2.gif Po metelių gaus sūnus normalų matrasiuką, o po poros - ir dukrytė. Juk lateksinių ir drėkint negalima, o čia po dozę retkarčiais nemažai drėgmės gauna doh.gif  lotuliukas.gif

bet juk geriau iskart pirkti gera ciuzinuka ir uzdeti neperslampama paklode smile.gif tada ir sutaupai,nes perki 1,nebe 2 ciuzinius,ir vaikas iskart miega ant gero ciuzinuko mirksiukas.gif bent jau as savo vaikams,kol dar "avariju" periodas, dedu tas paklodes ir- jokiu problemu,ciuzinukas sausas svarus lieka.
Atsakyti
nu va, mano tai avariju jau kaip ir neber (nu isimtis, kai sirgo, tai naktis is eiles doh.gif ).
tai irgi galvoju pirkti gerus, tai va dabar klausimas-kokius? g.gif nes kai Jyske paklausem del kitu ciuziniu, tai nesugebejo paaiskint kuo jie skiriasi, nors kainos skiriasi zymiai g.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad poroloniniai čiužiniai yra nesveikiausi stuburui, todėl vaikui tokio nepirkčiau. O dėl naktinių avarijų į lovą, tai ir aš norėjau rašyt, kad neperšlampamos paklodės labai super thumbup.gif Aš ir į leliukišką lovytę tokį dedu, kad jei kas, lova visada išliktų sausa smile.gif
Atsakyti
bet be poroloniniu yra lateksiniu, spyruokliniu, na aisku dar visi ortopediniai, bet ju kaina jau apie 900 ir daugiau, man per brangu, o problemu kol kas su stuburu ar laikysena lyg ir nera. tai norisi patogaus sveiko irn gero ciuzinio. tai va spyruokliniu ar leteksiniu gali rasti pradedant mazdaug 200 ir mazdaug dazniausia kaina apie 350 lt. bet va, ka is ju rinktis. Gal turi kas kokiu geru patarimu? g.gif aisku turbut geriausia nuvaziouot aks prekiauja ciuziniais ir papaasakos daugiau smile.gif bet geriausi patarimai juk ne is pardaveju tongue.gif
Atsakyti
O kokia tų neperšlampamų paklodžių sudėtis? Neprakaituoja vaikas miegodamas ant jos?
Atsakyti
Man neperšlampančios paklodės primena gulėjimą antakalnio pogimdyminėj palatoj ant ceratinio čiužinio doh.gif man išsivystė visiems neperšlampamiems patiesalams sušutimo baimė po tos kankynės...
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 03 09, 10:33)
O kokia tų neperšlampamų paklodžių sudėtis? Neprakaituoja vaikas miegodamas ant jos?

iš patirties galiu pasakyti, kad prakaituoja. schmoll.gif juk juose yra polietileno sluoksnis (nors ir koks plonas), kuris ir nepraleidžia drėgmės.

Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 03 09, 09:33)

neprakaituoja(tiksliau pasakius,ne daugiau,nei miegodamas ant normalios paklodes). kuri laika tokia dejau ir i savo lova,nes vaikai nakti parsikrausto,tai tikrai nera problemu. ji tokia kaip dvisluoksne,apacia neperslampa(na,koki kibira ispylus tai perslaptu biggrin.gif ),o virsus kaip frotinio ranksluoscio. tai man tas frote tik nelabai patinka,as ant virsaus dar uzdedu medvilnine paklode.
pries nusipirkdama tas paklodes vaikam i lovas po normalia paklode klodavau tokius kvadratinius patiesaliukus,kaip kad ligonineje buna,ju virsus toks kaip vatinis kazkoks,bet vaikui labai judant nakti,jie kartais pasislinkdavo,taigi netaip patogu,bet nuo ju taip pat neprakaituodavo(gal tai itakos turi ir tai,kad mes istisus metus miegamajame miegam atvirais langais ir isjungtu sildymu g.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laura x: 09 kovo 2008 - 12:47
QUOTE(laura x @ 2008 03 09, 12:44)
neprakaituoja(tiksliau pasakius,ne daugiau,nei miegodamas ant normalios paklodes). kuri laika tokia dejau ir i savo lova,nes vaikai nakti parsikrausto,tai tikrai nera problemu. ji tokia kaip dvisluoksne,apacia neperslampa(na,koki kibira ispylus tai perslaptu  biggrin.gif ),o virsus kaip frotinio ranksluoscio. tai man tas frote tik nelabai patinka,as ant virsaus dar uzdedu medvilnine paklode.
pries nusipirkdama tas paklodes vaikam i lovas po normalia paklode klodavau tokius kvadratinius patiesaliukus,kaip kad ligonineje buna,ju virsus toks kaip vatinis kazkoks,bet vaikui labai judant nakti,jie kartais pasislinkdavo,taigi netaip patogu,bet nuo ju taip pat neprakaituodavo(gal tai itakos turi ir tai,kad mes istisus metus miegamajame miegam atvirais langais ir isjungtu sildymu  g.gif ).

Aš savo mažei į lovytę dedu tą tokį kaip vatinį, ten viršutinis sluoksnis medvilnės, tai neprakaituoja schmoll.gif O dėl slankiojimo, tai neslankioja, nes ant viršaus dedu užmaukšlinamą paklodę su gumom, tai ji apglunda čiužinį labai gerai, ir iki kito patalynės keitimo nei kiek nenusislenka schmoll.gif
Yra pirkti vaistinėse, įvairių išmatavimų, būna supakuota po keletą, kainuoja labai nedaug, iki 10 Lt smile.gif
Atsakyti