Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 5

Labuka,

Norejau pasiteirauti, gal kas zinot, kur ieskoti miegamu foteliu? Kiek varciau, radau labai maza pasirinkima verysad.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kruopa31: 10 kovo 2008 - 08:25
QUOTE(laura x @ 2008 03 09, 12:44)
neprakaituoja(tiksliau pasakius,ne daugiau,nei miegodamas ant normalios paklodes). kuri laika tokia dejau ir i savo lova,nes vaikai nakti parsikrausto,tai tikrai nera problemu. ji tokia kaip dvisluoksne,apacia neperslampa(na,koki kibira ispylus tai perslaptu  biggrin.gif ),o virsus kaip frotinio ranksluoscio. tai man tas frote tik nelabai patinka,as ant virsaus dar uzdedu medvilnine paklode.
pries nusipirkdama tas paklodes vaikam i lovas po normalia paklode klodavau tokius kvadratinius patiesaliukus,kaip kad ligonineje buna,ju virsus toks kaip vatinis kazkoks,bet vaikui labai judant nakti,jie kartais pasislinkdavo,taigi netaip patogu,bet nuo ju taip pat neprakaituodavo(gal tai itakos turi ir tai,kad mes istisus metus miegamajame miegam atvirais langais ir isjungtu sildymu  g.gif ).

Aš savo mažei į lovytę dedu tą tokį kaip vatinį, ten viršutinis sluoksnis medvilnės, tai neprakaituoja  O dėl slankiojimo, tai neslankioja, nes ant viršaus dedu užmaukšlinamą paklodę su gumom, tai ji apglunda čiužinį labai gerai, ir iki kito patalynės keitimo nei kiek nenusislenka 

Mums visos tos ceratos netinka schmoll.gif .. Jei nors truputį suprakaituoja - išberia. Ir tie atviri langai žiemą man g.gif Jei nugarytė nors truputį drėgna, vaikai miegodami dar ir amžinai nusispardo, tai rezultatas gali būt šiaip sau... Aš gerai išvėdinu kmb prieš miegą. Na, bet čia kiekviena savaip sprendžia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kruopa31 @ 2008 03 10, 09:24)
Labuka,

Norejau pasiteirauti, gal kas zinot, kur ieskoti miegamu foteliu? Kiek varciau, radau labai maza pasirinkima  verysad.gif

Aciu 4u.gif

g.gif
kad pilna tu foteliu
tik ji pirkciau jei nera vietos normaliai lovai

nes pas musu baba yra toks ale dvigulis
bet vistiek sukleist isklaist ji reikia..ir dar reik tada klot kazka papildomai nes vistiek jeiciasi tie sujungimai
man tai ne schmoll.gif
geriau lova mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis,

Vakar visą dieną naršėm baldų parduotuves. ieškom 5- metei baldų doh.gif

reiktų spintos drabužėliams, lovytės su patalynės dėže, spintukės prie lovos, rašomojo stalo ir lentynų knygų kolekcijai rolleyes.gif

Mąstom apie 3 tūkst. investiciją, bet po vakarykščio maratono visai pasimečiau unsure.gif Kainos žvėriškos, o kokybės...žiauru...

grįžom su vienu variantu, kuris pagal standartinius išmatavimus ir išorinį grožį patiko ir mažei ir mums su MB, bet kaina - gerokai viršija suplanuotą blink.gif

dar keistas dalykas. SBA balduose tas komplektukas tomis pačiomis kainomis, kaip nauja kolekcija (nors esu mačiusi jį ir seniau), o Audėjo balduose stovi prie išparduodamų (ale jau nėra ir nebus. imk iš ekspozicijos) ir skaičiukai ant baldų analogiški blink.gif
imk ir vežk mums tinka, nes SBA du mėnesius laukti reikia, o pana didelė, -vienoje lovoje tryse ankšta. norisi greičiau blush2.gif Mes juos rezervavom, o šianakt bluosto nesudėjau, ar verti jie tiek pinigėlio g.gif

patarkit unsure.gif 4u.gif

buvom SBA, AUDĖJO, SKRAJOS, Baldų rojuj ir dar keliuose baldų salonuose (ten jaunuolio visai neradom)...Gal dar kokią Vilniuje galite pasiūlyti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolė: 11 kovo 2008 - 10:35
jo, vaikiski baldai lietuviski labai brangus, mes kai ieskojom mums irgi ir nebuvo kas labai krenta i aki arba kainos zveriskos. tai surizikavom ir nupirkom lenkiskus. Stovi puikiausiai ir kaina kelis kart mazesne nei lietuvisku. Kokybe-aisku jie dar tik gal 2 savaites pas mus, bet nematau kazkokio sirtumo tarp lietuvisku,. Turim SBA baldu miegama, tai pasakyciau, kad lenkiski gal dar net geresni ir tvirtesni. Mums jie tiko, nes kambarys tik 7 kvadratai, o lenkisku labai daug variantu ir sukomplektuot gali. tai nupirkom kampine spinta, dvi spintas siauras is sonu (viena uzdara, kita atviresne) rasoma stala ir lentynas pakabinamas,viso kainavo 1440 lt thumbup.gif > uz tiek negaila bus nei vaikui leist apklijuot kokiais lipdukais ar dar kaip pasipuost 4u.gif tik lovos nepirkom, nes mums netiko is tu kolekciju. Be to, reikejo dvikaus\kstes lovos, tai pirkom is Jysko. Bet va lova traip pirkon 'ant durniaus" nepasimatave gerai. Ciuzinys ten 200*90, bet pati lova pasirodo platesne ir ilgensne vos ne po 20 cm, tai mums ta lova didoka, ir vos ne puse kambario uzima. Nu bet ka darysi smile.gif , tada perstumdem baldus biski kitaip, dar lentyna tek perkabint kitaip ir tos vietos gausis ir pazaidimui. O galbut po kokiu 2 metu teėls keisti vaiku kambari su kiegamu, tai tada ir vietos padauges smile.gif

vis zadu idet foto to kambario, bet kad dar ve niekaip baldai i vietas nesuisiodejo ir dar truksta norimu detaliu, dar reikia kedes, kilimuko mazo, dar apsvietimo daugiau padaryt, dar lovai ciuziniai nenupirkti, tai laikinai idetas vaikui senas toks vatinis ciuzinys doh.gif
Atsakyti
Jolė bet jis nerealus, as savo pupai irgi toki pirkciau. Bet kad kambarys kaip kisene
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulia12: 11 kovo 2008 - 12:16
O as va issirinkau Woodberg parduotyvei vaikui ir stala rasomaji kuris skirtas ir kompui ir spinta ir lova su stalciais, ryoj vaziuosiu uzsakyt ir avansa imoketi tai zinosiu tiksliai kiek kainuos ( sake nuoalaida padarys ). O mergaitems kiek ten yra graziu baldu wub.gif
Atsakyti
Niu aš ieškojau ieškojau kažkokių gėlėtų aplikacijų mažės kambariui, ir radau bigsmile.gif
Panašios į šitas, tik spalvos kitokios wub.gif user posted image

Radau ermitaže, kainavo 59 Lt bigsmile.gif Tik dabar reikia sugalvoti, kaip klijuoti, kad nebūtų padrikai g.gif
Atsakyti
O kaip jums tų lipdukų nuo sienų vaikai nenukrapšto? g.gif nes maniškis tai visus lipdukus nuo visko lupinėja... Tai galvoju trafaretus darytis ir dažyt, nebent tie sienų lipdukai kažkaip ypatingai prilimpa, kad vaikai jų neįveikia mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2008 03 11, 18:59)
O kaip jums tų lipdukų nuo sienų vaikai nenukrapšto? g.gif nes maniškis tai visus lipdukus nuo visko lupinėja... Tai galvoju trafaretus darytis ir dažyt, nebent tie sienų lipdukai kažkaip ypatingai prilimpa, kad vaikai jų neįveikia mastau.gif

nu maniškė tai dar nieko nekrapšo, o ateity žiūrėsim...
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2008 03 11, 19:59)

Dar nepasiekia. O kai jau pasieks, gal bus protingas ir nekrapštys user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2008 03 11, 13:35)
viso kainavo 1440 lt thumbup.gif

jo... gera kaina smile.gif Jei dar tarnaus gerai, tai visai super rolleyes.gif

žiūrėjau kelis pigesnius variantus, tai siaubas apėmė blink.gif Patalynės dėžės nei išvietos nejuda, spintų duris pravėrus varštai byra doh.gif O konsultantė teisinasi, kad čia nuo baldų stumdymo, pirkėjų varstymo ir t.t.

ką aš žinau g.gif Man tokia prekė nelabai tinkama parodymui. kas perka pagal tokį pavyzdį unsure.gif Bent vyrukas koks darbuotojas patvarkytų, varžtus susuktų ax.gif

čia ne tau, Žydriausia smile.gif Čia šiaip mano įspūdžiai po savaitgalio shopingo biggrin.gif

QUOTE(Rykute @ 2008 03 11, 14:35)
O as va issirinkau Woodberg parduotyvei vaikui ir stala rasomaji kuris skirtas ir kompui ir spinta ir lova su stalciais, ryoj vaziuosiu uzsakyt ir avansa imoketi tai zinosiu tiksliai kiek kainuos ( sake nuoalaida padarys ). O mergaitems kiek ten yra graziu baldu  wub.gif

kokia čia parduotuvė ? nieko nežinau ir nerandu apie ją blush2.gif

gal gali kokią nuorodą įmesti, nes aš Vilniuje mirksiukas.gif
Atsakyti