Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 5

Ale kiek garbės IKEA... Gal reiktų jau į IKEA temą pereiti? user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kaja888 @ 2008 02 29, 21:55)
Ale kiek garbės IKEA... Gal reiktų jau į IKEA temą pereiti? user posted image

Labai taikli pastaba blush2.gif as jau ta tema tyliu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2008 02 26, 18:53)
Na, vaikų kambario temai - ką tik sumontuota lova:
user posted image
Liuks lovytė, mažiui labai patiko biggrin.gif Čia ta pati, kurios vieną dalį siūlo ROMEO. Aš gundžiausi ir tiek persigundžiau, kad nusipirkau visą dviaukštę - ir sūneliui ir dukrytei friends.gif tik kiekvienas savo kambary turės, vieną ant kitos kelsim, jei šeimyna tiek padidės, kad į atskirus kambarius nebetilps lotuliukas.gif

Kaip graziai atrodo si atskira lovyte. Net nepagalvotum, kad cia dviaukstes dalis, jei nezinotum thumbup.gif Mes irgi lb patenkinti. Itariu nesinores man tos dviaukstes palikt, kai teks kraustytis g.gif
Atsakyti
Sveiki,
QUOTE(raganele @ 2008 02 26, 20:53)
Na, vaikų kambario temai - ką tik sumontuota lova:
user posted image
Liuks lovytė, mažiui labai patiko biggrin.gif Čia ta pati, kurios vieną dalį siūlo ROMEO. Aš gundžiausi ir tiek persigundžiau, kad nusipirkau visą dviaukštę - ir sūneliui ir dukrytei friends.gif tik kiekvienas savo kambary turės, vieną ant kitos kelsim, jei šeimyna tiek padidės, kad į atskirus kambarius nebetilps lotuliukas.gif

Labai grazi lova thumbup.gif

As taip pat irangineju po truputi kambariuka savo pupai.Nekubu ,nes kol kas jis yra ir musu miegamasis. Kol kas esu pasirinkus mikes pukuotuko tema, nes mas jis labai mielas ir vaikiskas herojus.
Atsakyti
Sveikos. Mamos, kurios turit dviaukštes lovas is JYSK... Gal galit parašyt čiužinio išmatavimus? Dėkui wink.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 02 29, 22:19)
Kaip graziai atrodo si atskira lovyte. Net nepagalvotum, kad cia dviaukstes dalis, jei nezinotum  thumbup.gif Mes irgi lb patenkinti. Itariu nesinores man tos dviaukstes palikt, kai teks kraustytis  g.gif

o kam palikt - aš dukrytės lovą kol kas pagal paskirtį nenaudojamą be vieno bortelio pastačiau - atsisėdimui tinkamiau. Va dar iš mamos rankų darbo austą lovatiesę išsikaulijau blush2.gif atskiruose kambariuose jos labai tinka - normalaus dydžio gražios lovos smile.gif

QUOTE(laurechka @ 2008 03 01, 13:11)
Sveikos. Mamos, kurios turit dviaukštes lovas is JYSK... Gal galit parašyt čiužinio išmatavimus? Dėkui wink.gif

200x90 cm

Dar mažiaus kambariui norėtųsi rašomojo staliuko - kažkur esu mačiusi pušinių g.gif bet dabar neberandu... Kažkaip nesinori jokių baldų iš laminuotų plokščių į vaikų kambarius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 01 kovo 2008 - 13:25
Dėkui, raganėle wink.gif
Aš šiąnakt sapnavau tas lovas iš JYSK lotuliukas.gif Nebūtų juokinga, jei būčiau LT... Nu bet aš čia nesu mačius lovų, kad ir pirmam aukšte būt apsaugos šoninės... Ir ką... Šiandien jau daviau anytai darbo- sužinot, kiek kainuotų lovos atgabenimas iki mūsų blush2.gif doh.gif Vyras sužinos, galvą nusuks biggrin.gif
Ir dar: lova parsiduoda jau su čiužiniais ar be? Nes mačiau foto, kad tik kainą 999lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurechka: 01 kovo 2008 - 13:26
As vis nezinau kokias uzuolaidas savo pupos kambaryje ar kokia dekoracija kol kas man sita labai prie sirdies:
user posted image
Prie ju ir ******:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulia12: 01 kovo 2008 - 14:19
QUOTE(raganele @ 2008 03 01, 14:18)
Dar mažiaus kambariui norėtųsi rašomojo staliuko - kažkur esu mačiusi pušinių g.gif bet dabar neberandu... Kažkaip nesinori jokių baldų iš laminuotų plokščių į vaikų kambarius.

www.daugpasauliu.lt
www.monoideja.lt user posted image
Atsakyti
Cia dar viena ideja:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Rimulia12, iš kur čia tokios dekoracijos? Antro varianto man graži užuolaida, o užtiesalas nelabai, per tamsus blush2.gif O pirmo varianto šiaip viskas gražu, tik audiniai tokie blizgūs, sintetiniai. O gal čia taip tik foto atrodo blush2.gif

Gal kas nors matėt pirkti vaikiškos užuolaidinės medžiagos, geriausia dieninės, pvz su kokiais nors drugeliais, boružėlėm, gėlytėm ir pan.? Tik ne su barbėm schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė @ 2008 03 01, 18:44)
Rimulia12, iš kur čia tokios dekoracijos? Antro varianto man graži užuolaida, o užtiesalas nelabai, per tamsus blush2.gif O pirmo varianto šiaip viskas gražu, tik audiniai tokie blizgūs, sintetiniai. O gal čia taip tik foto atrodo blush2.gif

UAB INTERMODA
Kretinga, Sventosios g. 1
El.p. intermoda.info@yahoo.com
Mob. tel. +370 615 79836
Stai si imone sitou grozybiu siuvimu uzsiima. Man i az atsiunte

Cia berniuko kambariui
user posted image
user posted image
Atsakyti