Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 5

Dar pasidalinkit info apie kilimus vaiku kambariui.
Kur perkate, kokia sudetis, kaina?

Buvau Dubingiuose, Senukuose, Ermitaze, bet neradau kazko tokio, kad sakyciau - SITAS biggrin.gif
Patarkit kur dar galiu pasidairyti ax.gif
Atsakyti
o as visai esu pries kilimus, na ne taip kad kategoriskai bet nemieli man jie.
Bet kai bunam senukuose maniskis visada nuvaro prie tu naturaliu kilimuku tokiu tipo kailiniu (nemoku pasakyt normaliai blush2.gif ) tai nebent va toki maziuka jam ir nupirktume bet siaip jokio didelio kilimo. smile.gif
Atsakyti
Aš esu mačiusi gražių kilimų SBA balduose, jie daugiau mergaitiški, nes gėlėti. Dar lygtais Alan Deco yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2008 03 03, 13:40)
o as visai esu pries kilimus, na ne taip kad kategoriskai bet nemieli man jie.
Bet kai bunam senukuose maniskis visada nuvaro prie tu naturaliu kilimuku tokiu tipo kailiniu (nemoku pasakyt normaliai blush2.gif ) tai nebent va toki maziuka jam ir nupirktume bet siaip jokio didelio kilimo. smile.gif

Na siaip tai cia bus musu pirmas kilimas visam name ax.gif
Nes ir as buvau pries kilimus. Bet irenginejant maziaus kambari noriu patiesti grazu, nedideli, nat. vilnoni kilimuka, ant kurio butu jauku atsisedus kokia puzle ar kazka panasaus padelioti.
Be to manau jis bus saunus interjero akcentas, tik aisku jeigu rasiu kazka grazaus cool.gif
Papildyta:
QUOTE(žibutė @ 2008 03 03, 14:11)
Aš esu mačiusi gražių kilimų SBA balduose, jie daugiau mergaitiški, nes gėlėti. Dar lygtais Alan Deco yra g.gif

aciu zibute, butinai ir cia uzsuksiu 4u.gif
Atsakyti
tai gal kas duo nuotraukėlių su paaugliškais baldeliais g.gif
Atsakyti
user posted image

Va bigsmile.gif , gal kas idėją vieną kitą rasit 4u.gif (sienų dekoracijos)

user posted image

user posted image

user posted image

Kokie gražūs tie piešinukai (meškučiai,zuikučiai),primena senuosius pliušinukus wub.gif Jaukumas kambariui garantuotas thumbup.gif

Nuoroda jai kam įdomu bigsmile.gif Čia 4u.gif

Nerealiai gražu wub.gif

user posted image

user posted image

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina-buziene: 04 kovo 2008 - 11:31
QUOTE(makute @ 2008 03 04, 13:16)
tai gal kas duo nuotraukėlių su paaugliškais baldeliais  g.gif

Panaršykite nete, gal bus paprasčiau, arba pažiūrėkite senose temose, ten buvo įdėta.Čia jei ką užtaiko mamytės, tai įmeta. O specialiai, pagal jūsų užsakymą ieškoti..? g.gif Laiko juk nemažai atima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2008 03 04, 12:38)
Panaršykite nete, gal bus paprasčiau, arba pažiūrėkite senose temose, ten buvo įdėta.Čia jei ką užtaiko mamytės, tai įmeta. O specialiai, pagal jūsų užsakymą ieškoti..? g.gif Laiko juk nemažai atima mirksiukas.gif

ačiū už patarimą bandžiau internete įrašius angliškai paauglio kambarys ieškot , bet kad nieko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(makute @ 2008 03 04, 13:52)
ačiū už patarimą bandžiau internete įrašius angliškai paauglio kambarys ieškot , bet kad nieko  schmoll.gif

Aš buvau radusi šio bei to kai įrašiau kids rooms
arba комната подростка. bandykite, sėkmės 4u.gif jei kas ras pas save išsaugotų pavyzdukų, tai tikrai manau pagelbės mirksiukas.gif
berniukui
user posted image
Atsakyti
QUOTE(makute @ 2008 03 04, 11:52)
ačiū už patarimą bandžiau internete įrašius angliškai paauglio kambarys ieškot , bet kad nieko  schmoll.gif

gali dar pabandyti sitam paciam forume paieskoti , yra tema "jaunuolio baldai", jei neklystu wink.gif
Atsakyti
Norėčiau pasiteirauti, gal kas užmatėte kur vaikišką staliuką su kėdutėm? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2008 03 04, 17:09)
Norėčiau pasiteirauti, gal kas užmatėte kur vaikišką staliuką su kėdutėm?  blush2.gif

jeigu klausi maziukams vaikuciams( medinis staliukas su medinem kedutem), tai yra skrajoje ir universalineje. Universalineje pigiau 4u.gif .
Atsakyti