Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 5

Turim tokia "problema" ax.gif
Gyvenam 2-jų k.bute. Aš, vyras, dukra (12 m.) ir sūnūs (8 m.)
Iš svetainės padarėm kambarį vaikams. Kol dukra buvo mažesne viskas buvo gerai. Miegojo 2 aukštu lovoje. Dabar ji "reikalauja" atskiros erdvės.
Gal kažkas jau "dalino" kambarį į dvi atskiras erdvės? Gal turit idėjų?
Busiu labai dėkinga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 03 01, 16:24)
Cia dar viena ideja:
user posted image
user posted image

ant langu labai grazios ir idomios idejos, ypac ta su menuliuku ir zvaigzdutem, bet jau uztiesalai tai kaip sveciu kambariui schmoll.gif schmoll.gif tokie jau salti, tokie slydus, visai ne vaikiski, kaip parodai ... maniske is karto nutampytu zemen lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image

nu ir man tu uztiesalu audiniai labai nepatinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulia12: 02 kovo 2008 - 15:28
QUOTE(rimulia12 @ 2008 03 01, 18:52)
UAB INTERMODA
Kretinga, Sventosios g. 1
El.p. intermoda.info@yahoo.com
Mob. tel.            +370 615 79836
Stai si imone sitou grozybiu siuvimu uzsiima. Man i az atsiunte

Cia berniuko kambariui
user posted image
user posted image

bet medziaga cia tokia visus tu ir pleduko ir pagalvikiu tai tokia sintetine atrodo
kazin ar labai gerai

a ta uzuolaidele dekorazija tai smagi
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2008 03 01, 11:18)
o kam palikt - aš dukrytės lovą kol kas pagal paskirtį nenaudojamą be vieno bortelio pastačiau - atsisėdimui tinkamiau. Va dar iš mamos rankų darbo austą lovatiesę išsikaulijau blush2.gif atskiruose kambariuose jos labai tinka - normalaus dydžio gražios lovos smile.gif
200x90 cm

Dar mažiaus kambariui norėtųsi rašomojo staliuko - kažkur esu mačiusi pušinių g.gif bet dabar neberandu... Kažkaip nesinori jokių baldų iš laminuotų plokščių į vaikų kambarius.

Nemazai rasomu stalu maciau woodberg savanoriu 79 parduotuvei, nes mano rudeni irgi eis i mokykla tai jau ziurineju, bet pirma lovos su spinta reikia ax.gif
Papildyta:
QUOTE(rimulia12 @ 2008 03 02, 13:27)
user posted image
user posted image

nu ir man tu uztiesalu audiniai labai nepatinka

as viena gavau dovanu tokios medziagos patalyne tai nepasakyciau kad malonu miegoti, o tai vaikui jau tikrai nepirkciau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 02 kovo 2008 - 16:09
Specifinis tos Intermodos skonis: blizga, slidu, įsivaizduoja, kad gal prabangu...o rezultatas nekoks, kičas ir tiek user posted image
Atsakyti
QUOTE(S@V@N@ @ 2008 03 02, 11:14)
Turim tokia "problema" ax.gif
Gyvenam 2-jų k.bute. Aš, vyras, dukra (12 m.) ir sūnūs (8 m.)
Iš svetainės padarėm kambarį vaikams. Kol dukra buvo mažesne viskas buvo gerai. Miegojo 2 aukštu lovoje. Dabar ji "reikalauja" atskiros erdvės.
Gal kažkas jau "dalino" kambarį į dvi atskiras erdvės? Gal turit idėjų?
Busiu labai dėkinga. 4u.gif

Pradziai gal tiesiog lova atskira pastatykit kambaro kitame kampe, velaiu galima komoda neidelia su veidrodziu kokiu g.gif As su broliu uzaugau vienam kambary ir visada buvo atskiros lovos, bet bendras rasomas stalas ir spinta i dvi dalis pdalinta ir to uzteko smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamules , gal kas zino kur galima butu Ratu lipduku gauti ant sienos, mikes pukuotuko matem pirk o ratu ne ,o mums ju labai norisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2008 03 02, 16:08)

as viena gavau dovanu tokios medziagos patalyne tai nepasakyciau kad malonu miegoti, o tai vaikui jau tikrai nepirkciau  schmoll.gif

Tai čia kaip suprantu ne patalynė, o užtiesalas ant lovos smile.gif

Sos, kur rasti gražios vaikiškos užuolaidinės medžiagos, gal kas nors pirkotės, pvz su drugeliais, boružėlėm ar pan?
Atsakyti
QUOTE(žibutė @ 2008 03 02, 22:35)
Tai čia kaip suprantu ne patalynė, o užtiesalas ant lovos smile.gif

Sos, kur rasti gražios vaikiškos užuolaidinės medžiagos, gal kas nors pirkotės, pvz su drugeliais, boružėlėm ar pan?

snd Senukuose maciau nemazai vaikisku uzuolaidu, bet nepasakyciau, kad grazios, manes nesuzavejo cool.gif
as toliau paieskose ax.gif
Atsakyti
gal galit duok kokiu ideju vyresnelem nuo 12 metu kur butu antram aukste lova , o po apacia stalas ir spinteles ir pan 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo makute: 02 kovo 2008 - 23:32
QUOTE(Romeo @ 2008 03 02, 23:15)
snd Senukuose maciau nemazai vaikisku uzuolaidu, bet nepasakyciau, kad grazios, manes nesuzavejo cool.gif
as toliau paieskose ax.gif

Vaikiškų užuolaidų pasirinkimas tikrai tragiškas doh.gif Keistai įsivaizduojama, ko reikia vaikams. Kaune bazėje nupirkau tiesiog margutę su gėlėm ir drugeliais užuolaidą (dieninę). Ji irgi ryški su daug daug smulkių oranžinių gėlyčių, bet tai nepalyginsi su vaikiškų rėkiančiom spalvom schmoll.gif O kai pats kambarys nėra margas, tai toks akcentukas, manau visai tiks
Atsakyti