Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Rykliuke @ 2008 02 27, 15:15)

Negerai yra,kai trasu padaugini,nes galima nudeginti saknis.Visu pirma,tai purskimui,trasu kiekis turi buti mazinamas dar per pus,nei yra nurodyta.Purksti su tasomis nepatartina kas diena,nes orchidejoms geriau maziau trasu,nei per daug.Atminki,kad ju lapai ir saknys labai gerai rezorbuoja dregme ir vis kas joje.Buki atsargi nono.gif

na tuomet tręšiu normaliai kaip ir priklauso, o apipurkšiu tik su vandenėliu biggrin.gif aciuks.gif
tau Rykliuke už kantrybę gėlyčiu,žinoma ne tokių kokių norėtumuser posted image

Gyvenkime draugiškai ir nesipykime,sutinku ir aš kad pabosta į tuos pačius klausimus atsakinėt doh.gif Geriau jau pasidžiaukime vienos kitų gražuolėmis wub.gif

Kerinčioji,tavo naujokės thumbup.gif wub.gif
vakar žadėjau ir aš gėlytę nusipirkt,bet neradau jokios gražuolės,taip ir išėjau iš parduotuvės nosį nukabinus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2008 02 27, 13:49)
sveikos noreciau prisijungti prie jusu burelio.as taip pat pamisus del geliu greit namuose nebus kur praeiti. biggrin.gif orchidejas turiu tik 2kolkas biggrin.gif ,nesenai buvo gimtadienis tai gavau dovanu.man jos ziauriai grazios,dabar visur viska apie jas skaitau,kad tik kuo geriau pasirupinciau.
kaip jus pvz jas laistot?as tai kazkur skaiciau kad reikia i lekstute pilti vandeni ir jos pacios pasiema vandens kiek reikia.

Laistyti galima įvairiai, lieti iš viršaus arba mirkyti tirpale, tik reikia neužlieti kaklelio. Negalima palikti vandens lakstutėje, reikia nutekėjusį vandenį išpilti. Tačiau norint pakelti drėgmės lygį, galima i didesnę lėkštutę įberti drenažinių akmenukų ir pilti vandenį, o ant akmenukų pastatyti vazoną su falenopsių, vanduo garuodamas drėkins orą aplink orchidėją.
Atsakyti
QUOTE(sony @ 2008 02 27, 15:35)
Kerinčioji,tavo naujokės  thumbup.gif wub.gif
vakar žadėjau ir aš gėlytę nusipirkt,bet neradau jokios gražuolės,taip ir išėjau iš parduotuvės nosį nukabinus unsure.gif

As siandien uzsispyriau, sakiau siandien tikrai kazka nusipirksiu mirksiukas.gif
Visa Akropolio maxima isvaiksciojau, ir dar valanda Ermitaze pirmyn- atgal lotuliukas.gif Daug yra graziu,bet tos kurios man patiko,arba labai brangios, arba jau visai saknu nesimato. O tada netycia praejau pro sitas ir taip skaniai pakvipo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2008 02 27, 13:59)
Pažiūrnėk mano paraše Mano gražuolės  blush2.gif

Zuvele, tikrai tavo geles fantastiskos - tokios rinktines spalvos. Matosi, kad tu jas myli, o jos tave irgi labai... thumbup.gif
Man labai grazi ta, kuri yra 10-11 nuotraukoj (tokia ryski, gelsvam vazonely wub.gif ). Gal gali parasyt pavadinima? Ir ta geltona su violetiniu viduriuku, ir violetine su geltonu... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir t.t. ir t.p. lotuliukas.gif

P.S. help.gif Maniskio falenopsio ilgos orines saknys eme dziuti. Ar tai reiskia, kad per mazai dregmes ore, ar per mazai dregmes apskritai (per mazai laistau) g.gif ??? Beje, stovi ant palanges po kuria yra radiatorius. Kasdien apipurskiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamce: 27 vasario 2008 - 15:56
Kerincioji, labai grazus tavo nauji pirkinukai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . As ir turiu viena dendobrium, bet man kol kas dar nepavyko sulaukt jo ziedu verysad.gif ... Matyt, kazkas netinka... tai gal galesi savo auginimo patirtim pasidalint ax.gif
Atsakyti
Žuvelės ūkis labai gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinute:) @ 2008 02 27, 16:04)
Kerincioji, labai grazus tavo nauji pirkinukai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . As ir turiu viena dendobrium, bet man kol kas dar nepavyko sulaukt jo ziedu verysad.gif ... Matyt, kazkas netinka... tai gal galesi savo auginimo patirtim pasidalint  ax.gif

Galesiu pasidalinti. Siaip cia mano pirmieji Dendrobium, taigi pati dar nezinau ka su jais daryti biggrin.gif Kokas tik dziaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už pagyrimus blush2.gif

QUOTE(gotte @ 2008 02 27, 14:58)
Zuvele matau rimtai "apsirgusi":  lotuliukas.gif  orchidejos valdo!!  thumbup.gif

Tavo gelytes fantastikos!!!  4u.gif  thumbup.gif

O kur tas orchidariumas?

QUOTE(sony @ 2008 02 27, 15:28)
Tiesa,vakar gavau savo siuntinuką iš orchidariumo,tai šiandien truputį apipurškiau orines šaknis gėlytės su trąšomis,kaži nieko neatsitiktų,jei kiekvieną dieną taip apipurkščiau gėlytę,bijau padauginti trąšų g.gif

Nerealu... wub.gif

QUOTE(Kerincioji @ 2008 02 27, 16:24)
Parodau naujokes  ax.gif  (paspaudus ant ju- pasididina)
user posted image
O cia is arciau
user posted imageuser posted image

Mamce, esmė ta, kad aš tas kitas orchidėjas pirkau net nesigilindama, kokia rūšis. Tik visai nesenai pradėjau gilintis, ką turiu. Bet dabar nėra laiko, nes auginu mažylę.
Nelabai atrenku, apie kurias kalbi smile.gif Raudona bus Cambria. Šiaip turiu Catleja, Dendrobiumą, Oncidiumą, Zigopetaliuma ar kaip jis ten, Miltonopsį...

QUOTE(Mamce @ 2008 02 27, 16:53)
Zuvele, tikrai tavo geles fantastiskos - tokios rinktines spalvos. Matosi, kad tu jas myli, o jos tave irgi labai... thumbup.gif
Man labai grazi ta, kuri yra 10-11 nuotraukoj (tokia ryski, gelsvam vazonely  wub.gif ). Gal gali parasyt pavadinima? Ir ta geltona su violetiniu viduriuku, ir violetine su geltonu...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ir t.t. ir t.p.  lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žuvelė: 27 vasario 2008 - 17:01
QUOTE(Žuvelė @ 2008 02 27, 16:59)

O kur tas orchidariumas?

internetu galima užsisakyti iš orchidariumo,ten daug visko galima rasti šiom gėlytėm mirksiukas.gif
www.orchidariumas.lt 4u.gif
Atsakyti
vauuuu, nu ir gražuolių Jūs prisižvejojot thumbup.gif

ar žinot kokios kalbos sklando dabar gėlių salonuose ir panašiose vietose ax.gif , kad orchidėjų populiarumas mūsų krašte auga kaip ant mielių, visi tik ir ieško orchidėjų bigsmile.gif na, o jūsų kasdieniniai pirkiniai tai tik patvirtina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sony @ 2008 02 27, 16:35)

tau Rykliuke už kantrybę gėlyčiu,žinoma ne tokių kokių norėtum[img]http://www.kolobok.us/smiles/artists/vishenka/l_daisy.gif[/i

Na as ramunes megstu taip pat laaaabai.Juk cia meiles wub.gif gelyte blush2.gif .Aciu smile.gif
Papildyta:
Kerincioji,fainuoles tavo gelytes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 02 27, 17:11)
Galesiu pasidalinti. Siaip cia mano pirmieji Dendrobium, taigi pati dar nezinau ka su jais daryti  biggrin.gif  Kokas tik dziaugiuosi  thumbup.gif

Na ka Lince tikrai grazias nusipirkai thumbup.gif .Sekmes auginant naujokes smile.gif Bet ir vel tu mane aplenkei su orchom. smile.gif Nieko greitai daugiau uz tave turesiu nono.gif biggrin.gif
Atsakyti