Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Laba diena,

ar priimsite ir mane į savo būrį? blush2.gif Turiu 22 orchidėjas, esu švelniai tariat pamišusi dėl jų blush2.gif Dabar auginu vaikutį, tai neturiu galimybių niekur ištrūkti. O naujų orchidėjų noriu kaip narkotiko lotuliukas.gif Gal galite pasakyti, ar įmanoma nusipirkti jų internetu?

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2008 02 27, 13:29)
Laba diena,

ar priimsite ir mane į savo būrį?  blush2.gif  Turiu 22 orchidėjas, esu švelniai tariat pamišusi dėl jų  blush2.gif  Dabar auginu vaikutį, tai neturiu galimybių niekur ištrūkti. O naujų orchidėjų noriu kaip narkotiko  lotuliukas.gif  Gal galite pasakyti, ar įmanoma nusipirkti jų internetu?

Ačiū smile.gif

Sveika atvykus pas mus smile.gif oho kiek daug orchu turi ax.gif Beja as irgi kaip kokia norkomane del orchideju lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux000: 27 vasario 2008 - 12:37
QUOTE(Žuvelė @ 2008 02 27, 12:29)
Turiu 22 orchidėjas, esu švelniai tariat pamišusi dėl jų  blush2.gif 
Ačiū smile.gif

o gal būtų galima pamatyti visą tą grožį? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nereikalinga @ 2008 02 27, 13:39)
o gal būtų galima pamatyti visą tą grožį?  blush2.gif

Prasau ax.gif bet as turiu tik 7 orchidejas 6 phalenopsius ir viena dendrobium nobile,bet kolkas jos foto nera,nes ji dar pas mane nezydi.Bet planuoju greitu metu dar uzsipirkti orchu. smile.gif Gal galeciau tavo orchas pamatyti ax.gif
http://public.fotki.com/Rasiux0000/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux000: 27 vasario 2008 - 12:49
Pažiūrnėk mano paraše Mano gražuolės blush2.gif

QUOTE(Nereikalinga @ 2008 02 27, 13:39)
o gal būtų galima pamatyti visą tą grožį?  blush2.gif

Na, dar perskaičiavau, turiu 11 Phalenopsių, o visos kitos - įvairios. Labiausiai didžiuojuosi pražydusia po 4 metų raibuole wub.gif

QUOTE(rasiux000 @ 2008 02 27, 13:48)
Prasau  ax.gif  bet as turiu tik 7 orchidejas 6 phalenopsius ir viena dendrobium nobile,bet kolkas jos foto nera,nes ji dar pas mane nezydi.Bet planuoju greitu metu dar uzsipirkti orchu. smile.gif  Gal galeciau tavo orchas pamatyti  ax.gif
http://public.fotki.com/Rasiux0000/

Atsakyti
Žuvele , Tavo orchidėjos thumbup.gif
Atsakyti
Man tai vienintelis dalykas, kas nepatinka ochidejose - tai tos orines saknys schmoll.gif kazkaip visa vaizda gadina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2008 02 27, 13:29)
Laba diena,

ar priimsite ir mane į savo būrį?  blush2.gif  Turiu 22 orchidėjas, esu švelniai tariat pamišusi dėl jų  blush2.gif  Dabar auginu vaikutį, tai neturiu galimybių niekur ištrūkti. O naujų orchidėjų noriu kaip narkotiko  lotuliukas.gif  Gal galite pasakyti, ar įmanoma nusipirkti jų internetu?

Ačiū smile.gif

oho, kiek tu turi... Aš turiu tik 10, norėčiau daugiau turėti, bet jau LT man neįdomios, reikės siųstis iš užusienio. Čia merginos siuntėsi kažkada susikooperavusios, tai gal ir šiemet taip bus, kai labiau pavasarės ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule222 @ 2008 02 26, 16:42)
Ohoho kaip greit temą priplepam smile.gif O mano viena orchidėja, kurią pernai pavasarį pirkau nužydėjusią jau kokius 2 mėnesius išleidusi naują žiedkotį, bet ant jo  esantis mažas pumpuriukas nerodo jokių ženklų, stovi kaip užkonservuotas. Kažin kodėl ji nenori žydėti g.gif

Pas mane tas pats su senu ziedkociu blink.gif . Jis biska apaugo, susidare keli pumpuriukai mazuliukai visai ir toliau - nei is vietos, gal jau kokei trys menesiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2008 02 27, 12:29)
Laba diena,

Ačiū smile.gif

Žuvele, super wub.gif Jau kaip gražu pas tave smile.gif
O dėl užsakymo, tai Tarasca organizuoja užsakymus iš Vokietijos, skm iš Italijos ir dar užsakymus daro RS.
http://www.rojaussod...wforum.php?f=96
Dalinkis patirtimi, šitokias nuostabias gėlytes turi thumbup.gif

Kai pamatau Anna green, tai verkti norisi. Šitokią gražuolę numarinau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaurė: 27 vasario 2008 - 13:18
O man kaip tik patinka - taip originalu smile.gif

QUOTE(sirocco @ 2008 02 27, 14:04)
Man tai vienintelis dalykas, kas nepatinka ochidejose - tai tos orines saknys  schmoll.gif  kazkaip visa vaizda gadina  lotuliukas.gif

Tai kad patirties jokios nėra - jos tiesiog auga ir tiek... nei persodinu, nei veisiu, nei ką...
Oi kaip noriu, kad greičiau užsakinėtumėte...

QUOTE(Gaurė @ 2008 02 27, 14:16)
Žuvele, super  wub.gif  Jau kaip gražu pas tave smile.gif
O dėl užsakymo, tai Tarasca organizuoja užsakymus iš Vokietijos,  skm iš Italijos ir dar užsakymus daro RS.
http://www.rojaussod...wforum.php?f=96
Dalinkis patirtimi, šitokias nuostabias gėlytes turi  thumbup.gif

Kai pamatau Anna green, tai verkti norisi. Šitokią gražuolę numarinau verysad.gif

Atsakyti
sveikos noreciau prisijungti prie jusu burelio.as taip pat pamisus del geliu greit namuose nebus kur praeiti. biggrin.gif orchidejas turiu tik 2kolkas biggrin.gif ,nesenai buvo gimtadienis tai gavau dovanu.man jos ziauriai grazios,dabar visur viska apie jas skaitau,kad tik kuo geriau pasirupinciau.
kaip jus pvz jas laistot?as tai kazkur skaiciau kad reikia i lekstute pilti vandeni ir jos pacios pasiema vandens kiek reikia.
Atsakyti