Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(masumi @ 2008 03 08, 18:37)
Uztat gavau 32 tulpes ir 15 roziu  biggrin.gif  bigsmile.gif

unsure.gif bigsmile.gif biski kiekis thumbup.gif

QUOTE(Jurgita&P @ 2008 03 08, 19:10)
Kadaise man visi dovanojo tik violetinio atspalvio orchidejas. Tarp kitko esu pasakiusi, kad noreciau balto, tai dabar jau ketvirta is eiles gaunu balta. Maximalizmas  g.gif

ko prasai to ir gauni biggrin.gif

QUOTE(maidana @ 2008 03 08, 20:28)
Na man irgi grėsė gauti tulpių ax.gif taigi vyras mane nuvežė į Akropolį ir paliko trims valandoms clap.gif  assa.gif taigi mano palangė pasipildė trim orhidėjom mirksiukas.gif

wub.gif thumbup.gif

QUOTE(viskas svarbu @ 2008 03 08, 21:45)
aaaa, mergos, help. Kovo 8 į mano daržą atplukdė šitą žvėrį: KAS JIS?  doh.gif

toki ir as turiu gimtadienio proga gavau, tik mano ziedai biski kitokie ax.gif
nu kad cambria, tai dabar ir as zinosiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 10 kovo 2008 - 00:45
Mergaites,savo orchidejas pastaciau ant akvariumo.Galvoju,ten bus silta saknim ir gal jos neprades puti, ir vistiek,kad ir uzdengtas jis,bet vanduo garuoja,tai manau,kad ir gelytem,tos dregmes teks daugiau nei ant palanges.Kaip jus manot?Gerai padariau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2008 03 10, 11:05)
Mergaites,savo orchidejas pastaciau ant akvariumo.Galvoju,ten bus silta saknim ir gal jos neprades puti, ir vistiek,kad ir uzdengtas jis,bet vanduo garuoja,tai manau,kad ir gelytem,tos dregmes teks daugiau nei ant palanges.Kaip jus manot?Gerai padariau? g.gif

o tai sviesos uztenka g.gif nes pas mane akva, tai uzkampej stovi ir dangtis tas pirktinis nelygus, tai jau ir kaip noreciau ju ten nepastatyciau, o siaip tai as geles laistau akvos h2o thumbup.gif o dar kai nusiurbi dugna su tuo visu sch... tai isvis sake geras trasu kiekis iseina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 03 10, 12:26)
o tai sviesos uztenka g.gif nes pas mane akva, tai uzkampej stovi ir dangtis tas pirktinis nelygus, tai jau ir kaip noreciau ju ten nepastatyciau, o siaip tai as geles laistau akvos h2o thumbup.gif o dar kai nusiurbi dugna su tuo visu sch... tai isvis sake geras trasu kiekis iseina rolleyes.gif

Pas mane pats kambarys labai sviesus.Tiesioginiai saules spinduliai iki akvos nedaeina,bet tikrai,tikrai sviesu.Dangtis lygus,o ir orchidejos graziai atrodo.Tos tikru tikriausias gyvasis kapelis smile.gif O del vandens,tai juk tikrai gera mintis.Sitiek jo ispilu,kai keiciam,reikes pasilikti gelytem palaistyti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2008 03 10, 12:59)
Pas mane pats kambarys labai sviesus.Tiesioginiai saules spinduliai iki akvos nedaeina,bet tikrai,tikrai sviesu.Dangtis lygus,o ir orchidejos graziai atrodo.Tos tikru tikriausias gyvasis kapelis smile.gif O del vandens,tai juk tikrai gera mintis.Sitiek jo ispilu,kai keiciam,reikes pasilikti gelytem palaistyti. thumbup.gif

man irgi gaila pasidare kai tiek h2o paprasciausiai i klozeta ispilam doh.gif tai dabar kai laistau mazas gelytes tai stiklainiuka pasisemiu ir palaistau siltu vandenuku, o kai keiciam vandeni akvoj, tai irgi pasilieku vandens gelytem rolleyes.gif
as akvos temoj fotke buvau imetus, akvariumas suderintas su geleytem nu grozis wub.gif einu paieskosi, ir cia mestelsiu smile.gif
Atsakyti

va tos namu dziungles bigsmile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
rena, kaip faina thumbup.gif
Atsakyti
man irgi patiko, as isivaizduoju, kaip tos dziungles turetu atrodyti gyvai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Grozis neispasakytas wub.gif wub.gif wub.gif Issiziuri i augalus,paskui net nustembi,kad visa tai yra kambaryje.Toks kontrastas thumbup.gif Labai grazu wub.gif
Atsakyti
ten dar buvo fotkiu, kaip tai visa dare, tai darbelio ka veiksi, juk viska reik sureguliuot sviesa, dregme, filtrai ir t.t. zo cia jau reik sugebet bigsmile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti