Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Ačiū 4u.gif
Va maniškė:
http://public.fotki.com/cmok/
Atsakyti
QUOTE(zaka @ 2008 03 01, 13:34)

blink.gif ooooooooooo koks grozis... wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinute:) @ 2008 03 01, 14:41)
blink.gif ooooooooooo koks grozis...  wub.gif  thumbup.gif

Tai čia pirkau, ne pati auginau blush2.gif Bet vis tiek ačiū ax.gif
Atsakyti
Kokia orchodėja wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zaka @ 2008 03 01, 13:34)

Oho...Kokia grazuole nusipirkai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux000: 01 kovo 2008 - 13:02
Tai prašom į mano Norfą (Kaune, Šilainiuose) ir jūs gausit, o jei dar turit nuolaidų kortelę, tai visai nebrangiai gausis cool.gif Yra violetinių, geltonų (su raudonais liežuvėlias), žalsvų lyg... Nebepamenų visų jau.. ax.gif Niekada neužveždavo iš vis jokių gėlių, o dabar net ochidėjų, tai kaip puoliau rinktis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zaka @ 2008 03 01, 13:07)
Tai prašom į mano Norfą (Kaune, Šilainiuose) ir jūs gausit, o jei dar turit nuolaidų kortelę, tai visai nebrangiai gausis cool.gif  Yra violetinių, geltonų (su raudonais liežuvėlias), žalsvų lyg... Nebepamenų visų jau.. ax.gif Niekada neužveždavo iš vis jokių gėlių, o dabar net ochidėjų, tai kaip puoliau rinktis doh.gif

Nu tikra grazuole wub.gif O kiek mokejai jei ne paslaptis?
Atsakyti
39,99lt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zaka @ 2008 03 01, 14:58)

cia su ta nuolaida? g.gif
Atsakyti
perskaiciau daug komentaru, bet taip ir nesupratau kaip su kotais reikia daryti? pas mane nuzydi orchidejos ir stovi, zali, tvirti kotai ir nedziusta, ka su jais daryti? nukirpti iki pat apacios ar nuo trecio narelio pakirpti?
Atsakyti
QUOTE(Mojito @ 2008 03 01, 16:31)
perskaiciau daug komentaru, bet taip ir nesupratau kaip su kotais reikia daryti? pas mane nuzydi orchidejos ir stovi, zali, tvirti kotai ir nedziusta, ka su jais daryti? nukirpti iki pat apacios ar nuo trecio narelio pakirpti?

Jeigu kotai yra sveiki tai kam tau juos visai nukirpti g.gif .Ties 4 nareliu nukirpk.Bent jau as taip nukerpu savo orchidejom.Ir paskui tada daug greiciau zydeti pradeda ir nemazai ziedu isleidzia ax.gif
Papildyta:
QUOTE(rasiux000 @ 2008 03 01, 16:55)
Jeigu kotai yra sveiki tai kam tau juos visai nukirpti  g.gif .Ties 4 nareliu nukirpk.Bent jau as taip nukerpu savo orchidejom.Ir paskui tada daug greiciau zydeti pradeda ir nemazai ziedu isleidzia  ax.gif

Ir dar pries kirpdama kota patikrink kiekviena nareli,nes gali buti,kad gal jau ruosiasi isleisti naujus ziedus.Narelis jeigu ruosiasi duoti zieda jis bus storesnis nuo kitu. ax.gif
Atsakyti
pakartosiu savo klausima, gal kas gales atsakyti ax.gif

QUOTE(kkavka @ 2008 02 28, 13:41)
merginos, noreciau jusu patarimo del pafiko:
yra du auginukai (ar teisingai vadinu?), is vieno jau zydejo ziedas, is kito dar ne. tai tas kur zydejo, po truputi nyksta ir gelsta. pafikas yra tos rusies, kur buna vienas didelis ziedas is vieno auginuko ir, kaip suprantu, daugiau ziedu is ju nebebuna. bet ar tas lapu geltonavimas - naturalus procesas? as kazkaip isivaizdavau, kad ziedui perzydejus lapai vis tiek lieka..  g.gif

Atsakyti