Bet ir sugalvok tu man parai

QUOTE(JuzTea @ 2008 03 05, 23:22)
O su trašom liejimas toks pas kaip ir paprastai?
Aš pirmiausia gerai palieju, o tada tręšiu

QUOTE(westa @ 2008 03 05, 22:44)
oi kokią temą radau.. gavau pirmąją savo orchidėją vasario 14 dovanų..
va manoji

einu skaityt temos gal kokių subtylybių yra jas auginant. o tai man tik paporino, kad kas 10 dienų parai pamerki į vandenį ir po to nupili jį.. ir viskas
va manoji

einu skaityt temos gal kokių subtylybių yra jas auginant. o tai man tik paporino, kad kas 10 dienų parai pamerki į vandenį ir po to nupili jį.. ir viskas

Labai grazi tavo orchideja ir as tokios noreciau

Mergytes, SOS
, reikia patarimo. Parsiveziau is darbo orche (phaleopsi), atradau, kad kol manes nebuvo, perlaiste- saknys beveik visos nupuvusios
, liko tik keletas saknu stiebeliu. Kaip patartumete reanimuoti?
Kas auginate afrikietes- kaip joms su sviesos kiekiu? Kur jos stovi pas jus? As turiu nykstuke, bet ji visai neauga- itariu, kad nenutaikau vietos...

Kas auginate afrikietes- kaip joms su sviesos kiekiu? Kur jos stovi pas jus? As turiu nykstuke, bet ji visai neauga- itariu, kad nenutaikau vietos...
QUOTE(Aga @ 2008 03 05, 20:45)
Pas mane irgi visad nudžiūsta
Pas mane nudziusta, kai tikrai pasensta, o siaip leidzia naujas atsakas ir zydi

QUOTE(rena @ 2008 03 05, 21:39)
Tai dziaukis ir lauk atsaku

QUOTE(JuzTea @ 2008 03 05, 23:22)
O su trašom liejimas toks pas kaip ir paprastai?
as tai sumaisau h2o su trasom ir laikau 15-20min.
QUOTE(Kristepala @ 2008 03 06, 00:24)
vat tokiu pardaveju paklausai, tai ir parduotuvej matosi, kaip tos geles atrodo

as cia ne apie visas pardavejas

QUOTE(Tina* @ 2008 03 06, 11:05)
Pas mane nudziusta, kai tikrai pasensta, o siaip leidzia naujas atsakas ir zydi 

tai pas mane viena leidzia ir leidzia, o kita vietoj stovi, dabar lyg kazka leidzia

QUOTE(masumi @ 2008 03 06, 12:49)
Oho. kad žiedlapius naudoja salotoms ir šiais laikais, tai jau buvau skaičius, o šia dar kokie receptai

QUOTE(jediara @ 2008 03 06, 12:09)
Oho. kad žiedlapius naudoja salotoms ir šiais laikais, tai jau buvau skaičius, o šia dar kokie receptai 

belieka kiaulės smegenų susidžiovinti ir turėsim afrodiziakų

QUOTE(Murielė @ 2008 03 06, 12:19)

QUOTE(Murielė @ 2008 03 06, 09:58)
Aišku.

QUOTE(jediara @ 2008 03 06, 12:09)

na musu laikais receptas supaprastintas, stiprus gerimas ir orchidejos dziovinti ziedlapiai uzkandai, tinka tik vyrams