Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(jediara @ 2008 03 06, 15:14)
Pas mane Moters diena jau "atėjo"- štai ką gavau nuo vyro dovanų  thumbup.gif
user posted image

Labai grazia orchideja turi ax.gif As irgi tokia turiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2008 03 06, 15:27)
Tai kiek jas reikia lailyti taip ir nesuprantu, nes viena laiko parą, kita 6 val g.gif
O tai ištikrųjų kiek? 4u.gif

kazkada, cia toks vyrukas vis uzklysdavo, tai jis jau ten su tom orchem kaip profas, tai kai uzklausiau apie laistyma, pasake kad panardinti vazoneli iki lapu i drungna vandeni ir palaikyti 15-20min., tai taip ir darau, o dar gerai karstas 40-50c dusas, lb atsigauna gelytes thumbup.gif pas mane viena jau nuo pavasario zydi nesustodama vis leidzia ir leidzia pumpurus bigsmile.gif
tai as viena sav. darau karsta dusa, o kita sav, su trasom nardinu i vandenuka biggrin.gif

cia aisku laistymo buda kiekvienas pasirenka pats kaip kam patogiau, bet mano gelytes nesiskundzia ax.gif
Atsakyti
Dėkui merginos. O pasirodo mano gėlytė čia ir sesytę turi lotuliukas.gif Manau, kad po kovo 8-osios ne pas vieną gėlyčių padaugės mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 03 06, 17:44)
kazkada, cia toks vyrukas vis uzklysdavo, tai jis jau ten su tom orchem kaip profas, tai kai uzklausiau apie laistyma, pasake kad panardinti vazoneli iki lapu i drungna vandeni ir palaikyti 15-20min., tai taip ir darau, o dar gerai karstas 40-50c dusas, lb atsigauna gelytes thumbup.gif pas mane viena jau nuo pavasario zydi nesustodama vis leidzia ir leidzia pumpurus bigsmile.gif
tai as viena sav. darau karsta dusa, o kita sav, su trasom nardinu i vandenuka biggrin.gif

cia aisku laistymo buda kiekvienas pasirenka pats kaip kam patogiau, bet mano gelytes nesiskundzia ax.gif

Ačiū už išsamų paaiškinimą mirksiukas.gif
O lapus ir stiebą apipuršti užtenka vieną kartą per savaitę, ar dažniau?
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2008 03 06, 15:58)
Ačiū už išsamų paaiškinimą mirksiukas.gif
O lapus ir stiebą apipuršti užtenka vieną kartą per savaitę, ar dažniau?

na kadangi dusa vistiek gauna, tai as ir purskiu kai netingiu blush2.gif koki karta i men. blush2.gif
o siaip vasara, tai visas geleytes i sav karta apipurskiu, tai ir sitom kliuna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Galvojanti @ 2008 03 06, 13:27)
Laba diena,

Auginu orchidėjas taip pat, vis įlendu paskaitinėti, bet dabar reikia greitai info  blush2.gif  mano phaleonopsis nudžiuvo  verysad.gif , bet augina keikį ar kaip ten...  blush2.gif  nežinau kaip pdaryti, kad ji augtų atskirai  g.gif  tikiuosi suprantamai paaiškinau  blush2.gif  padėkit prašau  ax.gif

Labas, gerai butu kad imestum nuotrauka savo orchidejos. Siaip jei keiki augina,kolkas nereikia jo atskirti, reiketu palaukti kol bent kelias sakneles uzaugintu tada galima atskirti ir sodinti i subtrata.
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2008 03 06, 16:02)
na kadangi dusa vistiek gauna, tai as ir purskiu kai netingiu blush2.gif koki karta i men. blush2.gif
o siaip vasara, tai visas geleytes i sav karta apipurskiu, tai ir sitom kliuna rolleyes.gif

As tai praktiskai kiekviena diena apipurskiu graziuoliu lapus ir orines saknys ax.gif
Atsakyti
Man tai atrodo, kad ten buvo galima ir maziau tas saknis apskabyt, reanimuojant (toj foto).
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 03 06, 17:07)
Man tai atrodo, kad ten buvo galima ir maziau tas saknis apskabyt, reanimuojant (toj foto).

Jei kalbi apie mano orchidėją, tai kad visos šaknys nupuvusios buvo. Jų pradžia ir pabaiga. Tik vidurys žalias, bet kokia iš to nauda? Juk tik laiko klausimas buvo, kada supus ir tas vidurys. Gražių žalių orinių šaknų nė neliečiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Čia maniškės sudėti nauji pumpurai, tik kažkodėl jie tokie maži ir nepražysta. g.gif

user posted image

Ar jie dar padidės?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 03 06, 16:07)

cia apie maniske g.gif virsuj visos saknys nupuvusios doh.gif nu kaip as tokia vepla tokia gelyte nusipirkau doh.gif

QUOTE(Kristepala @ 2008 03 06, 16:17)
Ar jie dar padidės?

o tu jai dusa padaryk mirksiukas.gif

as tai valentinkei sau pasidovanojau tokia
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2008 03 06, 17:17)
Čia maniškės sudėti nauji pumpurai, tik kažkodėl jie tokie maži ir nepražysta. g.gif

user posted image

Ar jie dar padidės?

Jai jie tvirti,grazus ir zali,tai kazkada issiskleis,cia tik laiko klausimas.Turiu viena nenuorama orchideja,puikiais lapais ir su graziais ziedstebiais,kurie auga tokiu vezlio greitumu,kad vaje vaje wink.gif (jau bus turbut 2 ar net kokie 3men.,kai ji vis kaupiasi tam reikalui hihihi.gif .Kitos tuo tarpu jau ir subrendo,ir suzydejo bigsmile.gif )
Papildyta:
QUOTE(sirocco @ 2008 03 06, 17:14)
Jei kalbi apie mano orchidėją, tai kad visos šaknys nupuvusios buvo. Jų pradžia ir pabaiga. Tik vidurys žalias, bet kokia iš to nauda? Juk tik laiko klausimas buvo, kada supus ir tas vidurys. Gražių žalių orinių šaknų nė neliečiau mirksiukas.gif

Tu nesupyk,bet kazkaip ir man atrodo,kad cia dar buvo galima sveiku sakneliu rasti,bent jau taip is foto atrodo.Na,bet zinoma tau geriau matyti naturoje.O siaip tai ja nereikia sitaip inardinti i dregnus kiminus,tereikia gele paguldyti ant ju ir viskas,nes dregme garuos i ja ir taip mirksiukas.gif .
Atsakyti
Na va ką tik nuprausiau po dušu savąją, žiūrėsim kas gausis 4u.gif

Atsakyti