Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Aga @ 2008 03 06, 22:38)
O kokio karščio vandeniu jūs maudot jas? Nesu to darius blush2.gif

As tai lieju jas po dusu nei karstu nei saltu dusu vidutinisku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2008 03 06, 16:32)
Tu nesupyk,bet kazkaip ir man atrodo,kad cia dar buvo galima sveiku sakneliu rasti,bent jau taip is foto atrodo.Na,bet zinoma tau geriau matyti naturoje.O siaip tai ja nereikia sitaip inardinti i dregnus kiminus,tereikia gele paguldyti ant ju ir viskas,nes dregme garuos i ja ir taip mirksiukas.gif .

ten buvo prie pat nudziuvusi poto tipo kaip sveika biski ir poto vel nudziuvusi, tai as ja ir nukirpau g.gif

QUOTE(Kristepala @ 2008 03 06, 16:34)
Na va ką tik nuprausiau po dušu savąją, žiūrėsim kas gausis 4u.gif

ji ciuju lb davolna ax.gif

QUOTE(Rykliuke @ 2008 03 06, 16:45)
rena,sita zinute buvo skirta tau.Truputi cia susipainiojome mirksiukas.gif

susipainiojau, o poto supratau, kad tai man skirta tongue.gif

QUOTE(Kristepala @ 2008 03 06, 16:51)
Gražuolė wub.gif  Artėja kovo 8 - oji, reikės ir man pasidovanoti kažką panašaus biggrin.gif

as irgi noreciau, bet musu kaime, tai visos kosminem kainom buna doh.gif nebent i maxima uzveza, tokiu pusiau nudvasintu doh.gif

QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 03 06, 18:05)
Noreciau ir as gauti kovo 8-osios proga orhu "papildyma" blush2.gif ,bet kazkaip uzuominomis esu pratinama,jog teks pasitenkinti tulpem unsure.gif

Tiesa,o jus kaip darote savo mazutems karsta dusa,liejat ir i vazona ,visa gele,ar tik lapus apipurskiat(na taip labai atsargiai tik ant lapu??)

as ir noreciau, vis primenu taip netyciom, bet kaip cia bus tai neaisku g.gif

as visa aplieju rolleyes.gif

QUOTE(rasiux000 @ 2008 03 06, 19:16)
Nepamirskit vyrams priiminti,kad ermitaze kovo 8-9 diena visom gelem 25 procentai nuolaida  thumbup.gif

tai per valentinke irgi buvo visiems augalams 25%, bet kai pirkau bonsa uz 159lt., tai nuolaida kazkodel tik 10lt padare blink.gif doh.gif

QUOTE(Aga @ 2008 03 06, 21:38)

as darau apie 40-50 smile.gif
Atsakyti
O zydincia orchideja taip pat galima po karstu dusu maudyti? blush2.gif o visom rusims tai patinka?
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 03 06, 19:05)
Tiesa,o jus kaip darote savo mazutems karsta dusa,liejat ir i vazona ,visa gele,ar tik lapus apipurskiat(na taip labai atsargiai tik ant lapu??)

QUOTE(Aga @ 2008 03 06, 22:38)

QUOTE(masumi @ 2008 03 06, 23:58)
O zydincia orchideja taip pat galima po karstu dusu maudyti? blush2.gif o visom rusims tai patinka?

Jei jau rimtai susidomejot, tai sios praktikos teorinis pagrindimas yra sis straipsnis:
http://flowersweb.in...e/hotshower.php

O cia visa tema apie tai, kaip praktiskai zmones ji naudoja ir kaip i tai reaguoja geles:
http://www.rojaussod...i...f=95&t=2168

QUOTE(rasiux000 @ 2008 03 06, 23:33)
As tai lieju jas po dusu nei karstu nei saltu dusu vidutinisku ax.gif

Cia ne karstas dusas, cia siaip eilininis liejimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamce: 06 kovo 2008 - 23:03
QUOTE(rena @ 2008 03 06, 23:55)
ten buvo prie pat nudziuvusi poto tipo kaip sveika biski ir poto vel nudziuvusi, tai as ja ir nukirpau g.gif
ji ciuju lb davolna ax.gif
susipainiojau, o poto supratau, kad tai man skirta tongue.gif
as irgi noreciau, bet musu kaime, tai visos kosminem kainom buna doh.gif nebent i maxima uzveza, tokiu pusiau nudvasintu doh.gif
as ir noreciau, vis primenu taip netyciom, bet kaip cia bus tai neaisku g.gif

as visa aplieju rolleyes.gif
tai per valentinke irgi buvo visiems augalams 25%, bet kai pirkau bonsa uz 159lt., tai nuolaida kazkodel tik 10lt padare blink.gif  doh.gif
as darau apie 40-50 smile.gif

g.gif Idomiai kaip del bonzos
Papildyta:
QUOTE(Mamce @ 2008 03 07, 00:01)
Jei jau rimtai susidomejot, tai sios praktikos teorinis pagrindimas yra sis straipsnis:
http://flowersweb.in...e/hotshower.php

O cia visa tema apie tai, kaip praktiskai zmones ji naudoja ir kaip i tai reaguoja geles:
http://www.rojaussod...i...f=95&t=2168
Cia ne karstas dusas, cia siaip eilininis liejimas  mirksiukas.gif

As tai dusu vadinu.Na matai kaip kas vadina dusu,o kas liejimu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kazkur kazka buvau skaiciusi apie karsta dusa, tai pries koki menesi, sugalvojau kad reikia numaudyti dvesianti phalenopsi, kuri masciau reikia ismesti, kur jus degnozavot kad jis baisiai issausejas, tai as ji taip negailedama ir nupyliau, galvojau kas bus tas, bent pora kartu, tai patikekit lapai kaip sustandejo, grazus jis dabar ir tvirtas smile.gif
bet va su zydinciom gelytem bijau rizikuoti, nors labai noriu lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
na ir spartuolės jūs,tiek daug prirašėte blink.gif o aš vis laukiu nesulaukiu kovo 8,taip noriu naujos gėlytės wub.gif
nutariau truputį pagudrauti ir rytoj nusivesti vyrą,kad nupirktų dar vieną orchą,nes kovo 8 visos gražiausios bus išpirktos biggrin.gif
aš jau įsivaizduoju kiek daug nuotraukų su gėlytėm pasipils po savaitgalio,bus kur akis paganyt thumbup.gif

Atsakyti
Jei į šaknis metasi puvinys ir dėl to gėlytė vysta, karšto dušo naudoti negalima, nes taip tik paspartinsite jos mirtį.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2008 03 07, 09:36)
Jei į šaknis metasi puvinys ir dėl to gėlytė vysta, karšto dušo naudoti negalima, nes taip tik paspartinsite jos mirtį.

drinks_cheers.gif
Papildyta:
Karstu dusu galima apipilti orchiukes tikrai,bet tik reikia nepilti ant ziedu.
Atsakyti
Apie karštą dušą plačiai aprašyta Rojaus soduose ir parašyta, kada jo negalima naudoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 07 kovo 2008 - 09:41
gal kas zino kaip priziureti tik nuzydejusia "dendrobis" orchideja? ar nukarpyti stiebus nuzydejusius?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarmuta @ 2008 03 07, 12:12)
gal kas zino kaip priziureti tik nuzydejusia "dendrobis" orchideja? ar nukarpyti stiebus nuzydejusius?
g.gif

mano mama niekada nekarpo
Atsakyti