Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

BASAVA, sweikinimai didželiausi clap.gif SRAIGIAUSIA - jums dar tikrai ateis ta džiugi akimirka console.gif ilgai laukta, todėl dar labiau nepakartojama 4u.gif sėkmės ir aukštyn nosytę mirksiukas.gif
ir dar apie sedatif'a... aš pradėdavau kokios dvi dienos prieš egzaminą ir po kokias penkias (minimum) per diena ax.gif waziuojant į egza dar keletą sučiulpdavau, nu bet man kojos kaip drebėdavo, taip ir drebėjo... man jie tik kaip kokie saldainiukai mastau.gif ir skanūs visai hihihi.gif bet čia turbūt kiekvienam vis kitaip mastau.gif pabandyt visgi verta - gal padės mirksiukas.gif
Atsakyti
oj ir as vargau kol viska issilaikiau iki galo...teorija issilaikaiu is pirmo karto ir tik per plauka....
o pries pora menesiu pravaziavoma issilaikiau is trecio kartu...ir tai biskuti padejo biggrin.gif
buvo baisu...baimes pilnos kelnes blush-anim-cl.gif
na bet pagaliau teises jau mano pinigineje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigiausia @ 2008 02 27, 20:19)
Iki siol jokiu raminanciu nevartojau (isskyrus Neuro 3 arbata vakarais  blush2.gif )
Bandysiu ir toliau be vaistu apsieiti,mastau.gif bet siandien tai jau taaaaip juodai viskas atrodo  cray.gif

sraigiausia, laikykis. Neprarask optimizmo wink.gif
O ta arbačikė - neuro 3 padėjo bent kiek?
O dėl to registravimosi tai visgi telefonu tai padariau, bet dabar pasiskaičius neramu pasidarė mažumėlę... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo torrivi: 27 vasario 2008 - 21:16
QUOTE(sraigiausia @ 2008 02 27, 20:33)
Tada ir as nusipirksiu tu homeopatiniu - ar jie tikrai padeda? O kaip su reakcija?
Nusipirksiu ir gersiu savaite iki egzo (kovo 12 uzsirasiau - anksciau bijaau, o ir dvasine pusiausvyra reikia atgauti )

juos ne ištisai gert reikia - porą tablečių likus valandai sučiulpi, porą jau laukdama - ir pirmyn. reakcijos nenumuša, bet kojos tikrai mažiau dreba rolleyes.gif
QUOTE(Basava @ 2008 02 27, 20:55)
galvoju, kodel tiek kartu neislaikiau. galbut mano klaidos: kad per retai laikydavau, kas3-4 savaites, pasimirsdavo daug kas, kad ejau pirmus du kartus laikyti nevazinejus savarankiskai gatveje.kai neislaikiau penkta karta nuejau visai i kita mokykla ir paprasiau pacios didziausios masinos, keturiu duru, geriau kad butu universalas, ir dar geriau kad opel astra, nes jos sunkiau vaziuoja. tai dar priedo pridejo visai nebloga instruktoriu, kuris konkreciai patare kaip vaziuoti, parode kai kurias mano klaidas.  smile.gif

aš irgi retokai laikydavau, kad atsigaut spėčiau, bet prieš kiekvieną kartą 2-3 pamokas užsipirkdavau. šiandien skaičiavau, kad vien papildomų pamokų 13 apturėjau, bet viską ko reikėjo tik iš 2 paskutinių superinių instruktorių per 5 pamokas išmokau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos. Teko ir man siandien tas stresas egzamina regitroj aptureti... vis dar negaliu patiketi, kad islaikiau is pirmo karto smile.gif
Kol sulaukiau savo eiles, tai pasinervinti tikrai spejau, bet papuole visai nieko instruktorius, tai padrasino, dar siaip apie gyvenima pakalbejom ir net nepastebejau kaip aiksteleje visas uzduotis atlikau smile.gif
Na, bet ne pasigirti cia norejau, o truputi nuraminti tas, kurios astru labai bijo smile.gif iki egzamino tai net sedejus joje nebuvau, o ir kaip kuriais aspektais ji net geresne uz golfus pasirode. Nezinau ar cia tik taip papuole, bet ir sankaba maziau jautri nei golfu, ir matomumas daug geresnis... tik kaip cia kazkas minejo, kad posukiai tai tikrai labai nervinantis smile.gif vis nepavykdavo ju isjungti smile.gif
Taip kad svarbiausia kiek imanoma susikaupkite, neskubekite ir pamatysite, kad ir su astrom islaikyti galima smile.gif
Atsakyti
labai labai aciu visoms uz sveikinimus ir palaikyma notworthy.gif jus tikrai paimsit ta Regitra. tik as nezaisciau su raminamaisiais, nevartojancius ir nepratusius zmones ir zoleles stipriau veikia. as daug vazinejau, nes manau, ateina savimi pasitikejimas ir praeina baime per patirti. kai paskaiciavom, tai patys nustebom doh.gif kad viso vaziavimu su instruktoriais turejau 29 rolleyes.gif o dar kiek su vyru vazinejau. labai pas mane baime stipri buvo blush2.gif per egzamina zmogus isleke i gatve, pereja apstatyta masinu, nesimate to zmogaus. aisku jis sustojo, bet ir as sustabdziau masina. o jei buciau prigerus raminamuju? butu paveluota reakcija ir nemanau, kad egzaminuotojas uz tokia klaida praleistu. o dar jei zadat vartoti po savaite, gal jie organizme kaupiasi? g.gif sekmes ir lauksiu pergaliu lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(torrivi @ 2008 02 27, 22:10)
sraigiausia, laikykis. Neprarask optimizmo  wink.gif
O ta arbačikė - neuro 3 padėjo bent kiek?
O dėl to registravimosi tai visgi telefonu tai padariau, bet dabar pasiskaičius neramu pasidarė mažumėlę... blink.gif

Dėl ramumo, tai gali įeiti į Regitros tinklapį - Registravimas egzaminams - atsidarius langui, įrašykit savo asmens kodą, galite pasitikrinti, kokiu laiku vyks Jums skirtas egzaminas.
Atsakyti
sveikos merginos,
atsiprasau kad kisiuosi i jusu pokalbius,bet norejau paklausti gal kartias jus zinot is kur galima parsisiusti biletus mokinimuisi teisems,nes sumasciau laikytis,deja esu uzsienyje ir noreciau bent jau kol bunu su vaikuciais namuose ismokti teorine dali,gal kartais kur nors esate uzmaciusios? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2008 02 28, 11:01)
sveikos merginos,
atsiprasau kad kisiuosi i jusu pokalbius,bet norejau paklausti gal kartias jus zinot is kur galima parsisiusti biletus mokinimuisi teisems,nes sumasciau laikytis,deja esu uzsienyje ir noreciau bent jau kol bunu su vaikuciais namuose ismokti teorine dali,gal kartais kur nors esate uzmaciusios?  blush2.gif

keliu eismo taisykles yra cia
http://www3.lrs.lt/p...c_l?p_id=284131
o testus spresdavau
www.autoklase.lt
ir cia
http://www.automokyk...ijos_testai.php
Atsakyti
renatta sveikinu su išlaikymu 4u.gif
fainai, kad greit viskas prabėgo, kai geras instruktorius, ramina, šnekina, jaučiu, net nepajauti, kaip greit grižti į Regitrą thumbup.gif norėčiau tokio ax.gif smile.gif
Atsakyti
sveikos rolleyes.gif siandien antra kart laikiau ir neislaikiau verysad.gif abu kartus ant astros uzsiroviau unsure.gif instruktoriai tai mieli visai buvo... jau bijau trecia syki eit... galvoju gal nusipirkt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Graziniukas @ 2008 02 28, 15:14)
sveikos  rolleyes.gif  siandien antra kart laikiau ir neislaikiau  verysad.gif  abu kartus ant astros uzsiroviau  unsure.gif instruktoriai tai mieli visai buvo... jau bijau trecia syki eit... galvoju gal nusipirkt?  unsure.gif

baikit juokus doh.gif negi tikrai ryžtumėtės vežiot mažą vaiką su nupiktom teisėm? ir pati labai savim džiaugtumėtės? blink.gif jei norėsit ir mokėsit vairuot - išlaikysit kad ir iš 10 karto cool.gif
Atsakyti