Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(sraigiausia @ 2008 02 27, 09:48)
cry.gif  cry.gif  cry.gif
Ir vel is aiksteles neisvaziavau. Kliudziau  riboto apsisukimo gairele- nesuvokiama sveiku protu klaida, ale as ja padariau  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Nuo streso  visiskai supanikavau ir sakes  blink.gif
Atrodo niekada neturesiu as to pazymejimo  verysad.gif  verysad.gif

užjaučiu.. žinau, kaip jauties, žiaurus jausmas verysad.gif 4u.gif

Basava sveikinu clap_1.gif kaip tau gerai dabar, su Regitra atsiskaityta biggrin.gif

o kas dėl raminančių vaistų, tai čia dviprasmiškos nuomonės, mano instruktorius patarė prieš egzą kažko biškiuką įkalt, ta prasme valerijono kokio, sakė apramins drebančias kojas, bet aš kažkaip du sykius laikiau ir nieko "nevartojau" tik šokoladą, tai visai gerai buvo, jokio jaudulio. susitvarkiau su jaudulio, bet tai nepadėjo egzo išlaikyt verysad.gif
Atsakyti
o man dar iš vakaro pareidavo visa virškinimo sistema, tai be sedatif net neužmigdavau. o sučiulpus kelias tabletes ir susinervindavau ne iš kart. tiesa kuo toliau tuo mažiau ir taip bijojau, egzaminatoriaus tik klausdavau kokia tačkutė ir kokia poza parkuot biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės labai labai - tai teoriją išsilaikysiu po kelių savaitėlių (bent jau bandysiu doh.gif ), o praktiką nuo rudens pradėsiu, kai leliukas paaugs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Basava @ 2008 02 27, 14:51)
ir visai kulturingas papuole regitrininkas, leido isesti i masina, o pats plepejo su kitais. tai pasispaudinejau pedalus, pavazinejau su kede pirmyn atgal, nes rakciuko nedave.

thumbup.gif Sveikinu, Basava.
Kažkaip panašus į maniškį regitrininką. g.gif Gana jaunas, gana šviesus, be jokių ūsų, barzdų? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2008 02 27, 19:14)
thumbup.gif Sveikinu, Basava.
Kažkaip panašus į maniškį regitrininką. g.gif Gana jaunas, gana šviesus, be jokių ūsų, barzdų? ax.gif

tai kad as dabar prisiminciau kaip jis atrode g.gif be barzdu ir usu, gal apie 35-40, plaukai tikrai ne juodi smile.gif neatgaminu blush2.gif
negaliu atsidziaugti kad nebereikes i aikstele vaziuoti. o pasirodo 7 mano laikymas doh.gif blush2.gif einam skaiciuoti kiek babkiu sukisom i teises
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 27, 20:54)
o man dar iš vakaro pareidavo visa virškinimo sistema, tai be sedatif net neužmigdavau. o sučiulpus kelias tabletes ir susinervindavau ne iš kart. tiesa kuo toliau tuo mažiau ir taip bijojau, egzaminatoriaus tik klausdavau kokia tačkutė ir kokia poza parkuot biggrin.gif

Iki siol jokiu raminanciu nevartojau (isskyrus Neuro 3 arbata vakarais blush2.gif )
Bandysiu ir toliau be vaistu apsieiti,mastau.gif bet siandien tai jau taaaaip juodai viskas atrodo cray.gif
O per egza ir man zydras golfukas pakliuvo su visai maloniu egzaminatorium...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sraigiausia: 27 vasario 2008 - 20:22
QUOTE(sraigiausia @ 2008 02 27, 21:19)
Iki siol jokiu raminanciu nevartojau (isskyrus Neuro 3 arbata vakarais  blush2.gif )
Bandysiu ir toliau be vaistu apsieiti,mastau.gif bet siandien tai jau taaaaip juodai viskas atrodo  cray.gif

Na, aš į du egzaminus ėjau be raminančių, į trečią išgeriau jų tai buvo tikrai ramiau. Ir ne taip pergyvenau kai neišlaikiau bigsmile.gif Kažkaip nesigraužiau taip smarkiai. Tai dabar būtinai išgersiu kai eisiu, nes mano organizmas pasiekia superjaudinimasi, kuris kiša koja labai labai.
Atsakyti
tie sedatif nevisai ir vaistai - tokios homeopatinės tabletytės rolleyes.gif o jūs tik nesinervinkit - viskas bus user posted image , anksčiau ar vėliau. kada kitas ėmimas?
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 27, 22:27)
tie sedatif nevisai ir vaistai - tokios homeopatinės tabletytės rolleyes.gif o jūs tik nesinervinkit - viskas bus  user posted image , anksčiau ar vėliau. kada kitas ėmimas?

Tada ir as nusipirksiu tu homeopatiniu - ar jie tikrai padeda? O kaip su reakcija?
Nusipirksiu ir gersiu savaite iki egzo (kovo 12 uzsirasiau - anksciau bijaau, o ir dvasine pusiausvyra reikia atgauti )

Atsakyti
Basava, sveikinimai dideliausi thumb_yello.gif

Sraigiausia, esi tik per plauką iki pergalės ax.gif . Taigi ir patirties jau turi. Tik jautri būtybė esi, kaip ir daugelis iš mūsų mirksiukas.gif . Pasitikėjimo savimi linkiu, sekantį kartą padėk tašką šitam reikale galutinai smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2008 02 27, 22:24)
Na, aš į du egzaminus ėjau be raminančių, į trečią išgeriau jų tai buvo tikrai ramiau. Ir ne taip pergyvenau kai neišlaikiau  bigsmile.gif  Kažkaip nesigraužiau taip smarkiai. Tai dabar būtinai išgersiu kai eisiu, nes mano organizmas pasiekia superjaudinimasi, kuris kiša koja labai labai.

Nu va ir as pamaciau, kad nuo tos itampos per egzamina visai prarandu sugebejima mastyti doh.gif
Siandien dar paziurejau , kaip kiti laiko , tai visa ramybe ir drasa kaip dumas isgaravo - daugiau pries laikydama jokiu budu neisiu i aikstele - nu toks baisus vaizdas - kas antras ant linijos uzvaziuoja
Papildyta:
QUOTE(Rugile @ 2008 02 27, 22:35)
Sraigiausia, esi tik per plauką iki pergalės ax.gif . Taigi ir patirties jau turi. Tik jautri būtybė esi, kaip ir daugelis iš mūsų mirksiukas.gif . Pasitikėjimo savimi linkiu, sekantį kartą padėk tašką šitam reikale galutinai smile.gif .

Aciu, Rugile 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sraigiausia: 27 vasario 2008 - 20:43
QUOTE(sraigiausia @ 2008 02 27, 20:19)
Iki siol jokiu raminanciu nevartojau (isskyrus Neuro 3 arbata vakarais  blush2.gif )
Bandysiu ir toliau be vaistu apsieiti,mastau.gif bet siandien tai jau taaaaip juodai viskas atrodo  cray.gif
O per egza ir man zydras golfukas pakliuvo su visai maloniu egzaminatorium...

as geriau magni+B6, gal kiek nervus apramina, vakare-neuromed.
sraigiausia nepergyvenk taip. itariu kad tu aiksteleje per gerai vazineji ir paimi per dideli greiti, todel ant linijos uzvaziuoji. man visi sake, kad tik neskubeciau. as siandien T formoj pro pat linija posukyje pravaziavau, prisistabdziau ir prasukau. ta aikstele tikrai jau atsibodus buvo schmoll.gif
galvoju, kodel tiek kartu neislaikiau. galbut mano klaidos: kad per retai laikydavau, kas3-4 savaites, pasimirsdavo daug kas, kad ejau pirmus du kartus laikyti nevazinejus savarankiskai gatveje.kai neislaikiau penkta karta nuejau visai i kita mokykla ir paprasiau pacios didziausios masinos, keturiu duru, geriau kad butu universalas, ir dar geriau kad opel astra, nes jos sunkiau vaziuoja. tai dar priedo pridejo visai nebloga instruktoriu, kuris konkreciai patare kaip vaziuoti, parode kai kurias mano klaidas. smile.gif
Atsakyti