Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

Basava, dideliausi sveikinimai!!!! thumbup.gif 4u.gif drinks_cheers.gif Prašau dabar smulkiai papasakot, kaip viskas vyko, nuo A iki Z biggrin.gif

Beje, o aš šiandien instruktoriui sakiau, kad paniškai bijau egzų ir kad gal reik kokios valerionkės kalt, tai jis iškart pasakė, kad geriau nenaudot jokių raminančių (nei žolelių, nei chemijų visokių), nes net didesnė dalis raminančius gėrusių žmonių neišlaikė egzo - per daug atsipalaiduoja, pražioplina kokį ženklą ar raudoną šviesoforo signalą, reakcija lėtesnė ir t.t... O kai kurių raminamieji stresinėj situacijoj išvis neveikia (o suveikia post factum), tai tada irgi naudos kaip ir nulis... Tai, sakau, reiks mėgint savom jėgom smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Basava @ 2008 02 27, 14:18)
sraigiausia nenusimink, neatidek ilgam egzamino. kaip nors susitvarkyk savo viduje, juk tu gali, patikek tuo.  console.gif
as siandien galvojau, kaip tu suvazinesi, tiek pries savo egza, tiek po. gaila kad nepasiseke.
nera jokiu terminu, as issilaikiusi teorija gal lapkriti, o praktika siandien thumbup.gif

Dziaugiuosi del taves ir sveikinu 4u.gif 4u.gif
Dabar viska pasakok, kaip sekesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avis @ 2008 02 27, 13:06)
Basava, dideliausi sveikinimai!!!!  thumbup.gif  4u.gif  drinks_cheers.gif Prašau dabar smulkiai papasakot, kaip viskas vyko, nuo A iki Z  biggrin.gif

aciu notworthy.gif visiskai pritariu del raminamuju. as ikaliau sirupelio vakare, kad nesinervuociau ir uzmigciau. bet uzmigau tik po antros dozes, ir tai apie antra val. visa ryta viduriavau, su vyru susipykau dar is vakaro doh.gif sedziu Regitroj ir galvoju, jei siandien neislaikysiu tai gala gausiu. kiek gi galima. ir visai kulturingas papuole regitrininkas, leido isesti i masina, o pats plepejo su kitais. tai pasispaudinejau pedalus, pavazinejau su kede pirmyn atgal, nes rakciuko nedave. pasibandziau masina, estakadoj apsidrausdama gaziuko paspaudziau, gavau penkta karta tiesu parkavimasi biggrin.gif gatvej isvaziuojant is regitros ikalneje stabde egzamina kitai masinai, paklausiau ar aplenkt ar palaukt, tai sako lukterk. kai ta masina issuko, as bandau uzvaziuoti ir uzgesau doh.gif tada ant rankinio ir vel. tada regitrininkas sako taip gerai ivaziavot i dar statesne ikalne aikstelej, tai ko cia negalit bigsmile.gif ir uzvaziavau thumbup.gif bevaziuojant Raudondvario plentu isijunge garsinis signalas, ziuriu duju masina vaziuoja su melynais svytureliais ir garsu salutinej gatvelej, pristabdziau bet pravaziavau. gincytinas dalykas as buvau sankirtoj, antroj eilej, masina dar neprivaziavus pagrindinio. staigiai stabdyti g.gif avarine situacija sudaryciau. bet regitrininkas pradejo kokia klaida padariau, nepraleidau su svytureliais, signalu, kazkur nelaime atsitiko. o as greiti mazinu, mazinu ir dairausi kur prisiparkuoti po desine. verysad.gif paskui atsibodo, sakau tai stabdot egzamina ar vaziuoti toliau ax.gif sako nu tai vaziuok. thumbup.gif pagainiojo mane jis ir aplink zieda, ir sankryzoj i kaire doh.gif ir pro stop zenkla ir t.t. o kaip viena masina aplenkiau, tai negaliu iki siol atsigauti pro koki tarpeli ir taip svariai thumbup.gif grizus dar pabare del svytureliu, pasake kad per greitai sankaba atleidziu ir praleido bigsmile.gif o sankaba bijojau laikyt nes nuo abieju instruktoriu velniu esu gavusi, kad per egzamina man sekundes skaiciuos ax.gif negaliu atsidziaugti, kad as iveikiau Regitra. lithuania.gif gal jau per daug as cia apie save blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Avis @ 2008 02 27, 13:06)
Tai, sakau, reiks mėgint savom jėgom smile.gif

Jo, ir aš sakiau bandysiu pati savo jėgom, nes ir dabar dar važiuodama ką nors pražioplinu, o tai kas bus egzamino metu tada? biggrin.gif Jau dabar naktim pagalvoju apie artėjantį egzą, užmigti negaliu. Tad stengiuosi per daug apie tai negalvoti, bet va nevisada išeina. Žinau, kad pati sau darau meškos paslaugą.. unsure.gif
Beje, nuoširdūs sveikinimai basavai, pavydžiu baltu pavydu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo torrivi: 27 vasario 2008 - 14:04
sraigiausia, nesinervink tiktai, nes regitra nepajamta niekur nedings mirksiukas.gif reikt daryt kaip Basava - nusiteikt, kad reik žmogui malantis aikštelėj parodyt lygį, o tada dar pavežiot po žavingąsias regitros apylinkes ir varyti į būdelę fotkintis bei į sm girtis assa.gif
Basava - sveikinimai patapus user posted image . šauni istorija thumbup.gif
Mazule - jokių terminų nėra, tie 3 mėnesiai seniai panaikinti, taip parašyta ir čia rolleyes.gif
Atsakyti
Basava thumbup.gif Liuks, šauni istorija biggrin.gif O jei nepaslaptis, kelintą kartą lankei?
Nepavydžiu situacijos su švyturėliais, daug kas turbūt pasimestų per egzaminą tokioj situacijoj, tame tarp ir aš biggrin.gif Šaunuolė drinks_cheers.gif
Atsakyti
man atrodo, kad dėl švyturėlių basava teisi buvo - juk taisyklėse parašyta, kad jei staigiai stodamas su sudarai avarinę situaciją - reikia baigt manevrą g.gif
Atsakyti
Oi, klausimas - padėėėėkit prašau 4u.gif

Pamečiau (ot, višta esu...) tą Regitros teorijos egzamino kortelę, ant kurios numeris užrašytas, ir dabar negaliu prisiregistruot internetu praktikos egzaminui blush2.gif Turbūt be to kortelės nr. negaliu registruotis, tikriausiai reik skambint į Regitrą, kad sužinot savo kortelės nr.?
Atsakyti
Neduok dieve tų švyturėlių.... sad.gif Išsigąsčiau ko gero.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo torrivi: 27 vasario 2008 - 15:11
QUOTE(Avis @ 2008 02 27, 16:03)
Oi, klausimas - padėėėėkit prašau  4u.gif

Pamečiau (ot, višta esu...)  tą Regitros teorijos egzamino kortelę, ant kurios numeris užrašytas, ir dabar negaliu prisiregistruot internetu praktikos egzaminui  blush2.gif  Turbūt be to kortelės nr. negaliu registruotis, tikriausiai reik skambint į Regitrą, kad sužinot savo kortelės nr.?

ar ne paprasciau passikambint i regitra ir uzsiregistruot
Atsakyti
O ar yra pretenduojančių į "A"kategoriją? Gal laikėt kuri Regitroj jau?
Atsakyti
Tai va, kad rašė čia merginos anksčiau, kad nelabai patikima ta registracija telefonu - būna, kad ateina į egzą, o sąrašuose neįrašyta, ir laikyt negali.. Nenorėčiau taip laiko švaistyt smile.gif Be to, internetu geriau sekt, jei kada atsilaisvina ankstesnė data.
Skambinsiu ryt Regitrai, gal susimylės pasakyt man mano kortelės nr... Ot gerai laisčiau tą praktikos egzo popieriuką, matyt, ištirpo.... biggrin.gif
Atsakyti