Beje, o aš šiandien instruktoriui sakiau, kad paniškai bijau egzų ir kad gal reik kokios valerionkės kalt, tai jis iškart pasakė, kad geriau nenaudot jokių raminančių (nei žolelių, nei chemijų visokių), nes net didesnė dalis raminančius gėrusių žmonių neišlaikė egzo - per daug atsipalaiduoja, pražioplina kokį ženklą ar raudoną šviesoforo signalą, reakcija lėtesnė ir t.t... O kai kurių raminamieji stresinėj situacijoj išvis neveikia (o suveikia post factum), tai tada irgi naudos kaip ir nulis... Tai, sakau, reiks mėgint savom jėgom
Basava, dideliausi sveikinimai!!!!
Prašau dabar smulkiai papasakot, kaip viskas vyko, nuo A iki Z
Beje, o aš šiandien instruktoriui sakiau, kad paniškai bijau egzų ir kad gal reik kokios valerionkės kalt, tai jis iškart pasakė, kad geriau nenaudot jokių raminančių (nei žolelių, nei chemijų visokių), nes net didesnė dalis raminančius gėrusių žmonių neišlaikė egzo - per daug atsipalaiduoja, pražioplina kokį ženklą ar raudoną šviesoforo signalą, reakcija lėtesnė ir t.t... O kai kurių raminamieji stresinėj situacijoj išvis neveikia (o suveikia post factum), tai tada irgi naudos kaip ir nulis... Tai, sakau, reiks mėgint savom jėgom
QUOTE(Basava @ 2008 02 27, 14:18)
sraigiausia nenusimink, neatidek ilgam egzamino. kaip nors susitvarkyk savo viduje, juk tu gali, patikek tuo.
as siandien galvojau, kaip tu suvazinesi, tiek pries savo egza, tiek po. gaila kad nepasiseke.
nera jokiu terminu, as issilaikiusi teorija gal lapkriti, o praktika siandien
as siandien galvojau, kaip tu suvazinesi, tiek pries savo egza, tiek po. gaila kad nepasiseke.
nera jokiu terminu, as issilaikiusi teorija gal lapkriti, o praktika siandien
Dziaugiuosi del taves ir sveikinu
Dabar viska pasakok, kaip sekesi
QUOTE(Avis @ 2008 02 27, 13:06)
Basava, dideliausi sveikinimai!!!!
Prašau dabar smulkiai papasakot, kaip viskas vyko, nuo A iki Z
aciu
QUOTE(Avis @ 2008 02 27, 13:06)
Jo, ir aš sakiau bandysiu pati savo jėgom, nes ir dabar dar važiuodama ką nors pražioplinu, o tai kas bus egzamino metu tada?
Beje, nuoširdūs sveikinimai basavai, pavydžiu baltu pavydu.
sraigiausia, nesinervink tiktai, nes regitra nepajamta niekur nedings
reikt daryt kaip Basava - nusiteikt, kad reik žmogui malantis aikštelėj parodyt lygį, o tada dar pavežiot po žavingąsias regitros apylinkes ir varyti į būdelę fotkintis bei į sm girtis
Basava - sveikinimai patapus
. šauni istorija
Mazule - jokių terminų nėra, tie 3 mėnesiai seniai panaikinti, taip parašyta ir čia
Basava - sveikinimai patapus
. šauni istorija Mazule - jokių terminų nėra, tie 3 mėnesiai seniai panaikinti, taip parašyta ir čia
Basava
Liuks, šauni istorija
O jei nepaslaptis, kelintą kartą lankei?
Nepavydžiu situacijos su švyturėliais, daug kas turbūt pasimestų per egzaminą tokioj situacijoj, tame tarp ir aš
Šaunuolė
Nepavydžiu situacijos su švyturėliais, daug kas turbūt pasimestų per egzaminą tokioj situacijoj, tame tarp ir aš
Oi, klausimas - padėėėėkit prašau
Pamečiau (ot, višta esu...) tą Regitros teorijos egzamino kortelę, ant kurios numeris užrašytas, ir dabar negaliu prisiregistruot internetu praktikos egzaminui
Turbūt be to kortelės nr. negaliu registruotis, tikriausiai reik skambint į Regitrą, kad sužinot savo kortelės nr.?
Pamečiau (ot, višta esu...) tą Regitros teorijos egzamino kortelę, ant kurios numeris užrašytas, ir dabar negaliu prisiregistruot internetu praktikos egzaminui
Neduok dieve tų švyturėlių....
Išsigąsčiau ko gero..
QUOTE(Avis @ 2008 02 27, 16:03)
Oi, klausimas - padėėėėkit prašau
Turbūt be to kortelės nr. negaliu registruotis, tikriausiai reik skambint į Regitrą, kad sužinot savo kortelės nr.?
ar ne paprasciau passikambint i regitra ir uzsiregistruot
O ar yra pretenduojančių į "A"kategoriją? Gal laikėt kuri Regitroj jau?
Tai va, kad rašė čia merginos anksčiau, kad nelabai patikima ta registracija telefonu - būna, kad ateina į egzą, o sąrašuose neįrašyta, ir laikyt negali.. Nenorėčiau taip laiko švaistyt
Be to, internetu geriau sekt, jei kada atsilaisvina ankstesnė data.
Skambinsiu ryt Regitrai, gal susimylės pasakyt man mano kortelės nr... Ot gerai laisčiau tą praktikos egzo popieriuką, matyt, ištirpo....
Skambinsiu ryt Regitrai, gal susimylės pasakyt man mano kortelės nr... Ot gerai laisčiau tą praktikos egzo popieriuką, matyt, ištirpo....