QUOTE(Avis @ 2008 02 27, 13:06)
aciu

visiskai pritariu del raminamuju. as ikaliau sirupelio vakare, kad nesinervuociau ir uzmigciau. bet uzmigau tik po antros dozes, ir tai apie antra val. visa ryta viduriavau, su vyru susipykau dar is vakaro

sedziu Regitroj ir galvoju, jei siandien neislaikysiu tai gala gausiu. kiek gi galima. ir visai kulturingas papuole regitrininkas, leido isesti i masina, o pats plepejo su kitais. tai pasispaudinejau pedalus, pavazinejau su kede pirmyn atgal, nes rakciuko nedave. pasibandziau masina, estakadoj apsidrausdama gaziuko paspaudziau, gavau penkta karta tiesu parkavimasi

gatvej isvaziuojant is regitros ikalneje stabde egzamina kitai masinai, paklausiau ar aplenkt ar palaukt, tai sako lukterk. kai ta masina issuko, as bandau uzvaziuoti ir uzgesau

tada ant rankinio ir vel. tada regitrininkas sako taip gerai ivaziavot i dar statesne ikalne aikstelej, tai ko cia negalit

ir uzvaziavau

bevaziuojant Raudondvario plentu isijunge garsinis signalas, ziuriu duju masina vaziuoja su melynais svytureliais ir garsu salutinej gatvelej, pristabdziau bet pravaziavau. gincytinas dalykas as buvau sankirtoj, antroj eilej, masina dar neprivaziavus pagrindinio. staigiai stabdyti

avarine situacija sudaryciau. bet regitrininkas pradejo kokia klaida padariau, nepraleidau su svytureliais, signalu, kazkur nelaime atsitiko. o as greiti mazinu, mazinu ir dairausi kur prisiparkuoti po desine.

paskui atsibodo, sakau tai stabdot egzamina ar vaziuoti toliau

sako nu tai vaziuok.

pagainiojo mane jis ir aplink zieda, ir sankryzoj i kaire

ir pro stop zenkla ir t.t. o kaip viena masina aplenkiau, tai negaliu iki siol atsigauti pro koki tarpeli ir taip svariai

grizus dar pabare del svytureliu, pasake kad per greitai sankaba atleidziu ir praleido

o sankaba bijojau laikyt nes nuo abieju instruktoriu velniu esu gavusi, kad per egzamina man sekundes skaiciuos

negaliu atsidziaugti, kad as iveikiau Regitra.

gal jau per daug as cia apie save