Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpejai Vilniuje

QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 04 30, 22:14)

per paiešką pažiūrėk, buvo rašyta 4u.gif
Atsakyti
Na va o as is Misos grizau Tony & Guy, kirpausi antra karta pas ji. Pakeite sukuosena, atrodau visai kitaip. Man labai patinka. Siandien plausiuosi galva tai paziuresim kaip susitvarkysi, bet manau, kad viskas bus o.k. Sumokejau 120lt.
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 04 30, 22:14)

Zvirblyte dirba kartu su Rimdziumi, Figaro salone, Gedimino pr. kainos pas juos panasios, kirpimas + dazymas kainuos kazkur virs 250 lt iki ......... aisku, viskas priklauso nuo jusu noru, kirpimo ir pan drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(suka @ 2008 04 30, 20:57)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o tai gal jūs norite, kad pagal prieš dešimtmetį buvusią mada rrrrryškiom surogom galvą nuvarvolintų?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
taigi ir neturi matyti. Sruogos daromos dabar ne tam, kad matytųsi sruogos umn.gif

Tai aš ir nerašiau, kad noriu į papūgą būti panaši. Bet kadangi esu tamsiaplaukė, tai sruogos, deja, turėtų matytis mirksiukas.gif Va šviesiaplaukėm sruogos nesimato ir neturėtų matytis ax.gif
Kitaip nematau prasmės dažytis sruogelėm, kai dedamos vos kelios ir tų nematyti, tada nudažai visu ir baigta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jusma: 02 gegužės 2008 - 17:21
QUOTE(Jusma @ 2008 05 02, 18:20)
Bet kadangi esu tamsiaplaukė, tai sruogos, deja, turėtų matytis mirksiukas.gif Va šviesiaplaukėm sruogos nesimato ir neturėtų matytis ax.gif
Kitaip nematau prasmės dažytis sruogelėm, kai dedamos vos kelios ir tų nematyti, tada nudažai visu ir baigta.

neturėtų wink.gif na, bet čia jau skonio reikalas, kaip sakoma biggrin.gif
Kokia ten kirpėja jus 'taip blogai" nudažė? manau, jei kas atsitiks Rimdžiui - ji bus pirma pas kurią nueisiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2008 05 01, 11:18)
Zvirblyte dirba kartu su Rimdziumi, Figaro salone, Gedimino pr. kainos pas juos panasios, kirpimas + dazymas kainuos kazkur virs 250 lt iki ......... aisku, viskas priklauso nuo jusu noru, kirpimo ir pan drinks_cheers.gif

gedo 9 ar 54? nes DU pasirodo yra ax.gif
4u.gif širdingai oro_buckis.gif
noriu apsikirpti, nes per visą nestuke.gif iki dabar nė plaukelis (na neskaitant savaiminio slinkimo) nenukrito smile.gif

o noriu gražiai kirptis - dzin kaip, tik noriu kad trumpai nenužarintu, ir kad nereiktų šukuosenos DARYTI kasdien.
ir kad man tiktų.

o ji moka gerai parinkti tinkamą kirpimą? nes pas Jurijų kirpausi 2 kartus - 1 patiko, bet tada pati pasakiau ko noriu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm♥nytė: 05 gegužės 2008 - 17:55
Gedo 9,ten kur PC
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 05 05, 17:51)

o ji moka gerai parinkti tinkamą kirpimą? nes pas Jurijų kirpausi 2 kartus - 1 patiko, bet tada pati pasakiau ko noriu rolleyes.gif

bis.gif as kirpausi pas Rimdziu, pas ja schmoll.gif nieko gero, nieko blogo pasakyti negaliu, mergaites rase, kai patiko jos darbas bigsmile.gif tai lauksime tavo atsiliepimu mirksiukas.gif
Atsakyti
einu pas Žvirblytę birzelio 28 - ilgai laukti... bet tikiuosi verta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(suka @ 2008 05 02, 19:19)
neturėtų wink.gif na, bet čia jau skonio reikalas, kaip sakoma biggrin.gif
Kokia ten kirpėja jus 'taip blogai" nudažė? manau, jei kas atsitiks Rimdžiui - ji bus pirma pas kurią nueisiu biggrin.gif

Jau rašiau, pas ką kirpausi ir dažiausi. Darau vieną išvadą, dažomi plaukai sruogelėmis, kad jos nesimatytų, tai koks tada rezultatas turi būti? g.gif Jokio blink.gif Tuomet, kam dažyti sruogelėmis? rolleyes.gif Tam, kad brangiau už dažymąsi sumokėtum ax.gif Antra išvada - dažyti viena spalva ir vsio cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lienusia @ 2008 04 28, 16:18)
Sveikos mamytes, nu va, tesiant pokalbius apie Labella, apsilankiau pirma karta, buvau pas Asta, ir tikrai likau patenkinta.... Pati mato kokia spalva reikia parinkt, kaip apkirpt, tikrai mato pagal zmogu.... Vienu zodziu - apsilankyti tikrai verta thumbup.gif

vis dar patenkinta kirpimu? mirksiukas.gif jei taip, gal isduotum, kiek viskas kainavo? ieskau naujos kirpejos ir kad kaina nesikandziotu, o asta nemazai pliusu cia forume gauna smile.gif
Atsakyti
na kaip idomu:) kiek puslapiu perziurejau, toks jausmas, kad Vilniuje tik 3-4 salonai ir keleta kirpeju... ir cia visi tik ten eina?
as noriu pakeisti kirpeja, galvojau cia kokiu patarimu gauti:) bet nustebau wink.gif
anksciau lankiausi salone Vipart, tikrai buvau labai patenkinta, bet dabar man tiesiog perbrangu. ar yra tokiu kas buna ne tik Labeloje ir pas Sukos reklamuojama vyruka? cool.gif na ner pas mane lishnu 300 lt..smile.gif
Atsakyti