Labai labai noriu padėkoti visiems, kurie dalinatės savo patirtimi. Jūsų dėka atsiranda naujų žinių, supranti daugelį dalykų. Ir apie užspaustų kaklo kruajagyslių simptomus sužinojau iš šitos temos, skaitydama Jūsų pasakojimus. Tada jau ėmiau gilintis toliau, nes atrodo, kad ir pati turiu būtent šitą bėdą. Nes jau dešimt metelių minu daktarų slenksčius, o girdžiu tik vieną diagnozę "sveika". Visi tyrimai geri, tik ta sveikata jau per gerklę lenda. Greitai jau, ko gero, be palydovo negalėsiu iš namų išeiti.
Visoms ir visiems sveikatėlės ir Ačiū už bendravimą.
QUOTE(tomtom149 @ 2012 09 26, 21:57)
labas vakaras
as dabar trumpai is po abieju operaciju jau praejo laiko tai truputi apie savo savijauta jauciausi kuri laika neblogai bet vel dabar simtomai atsinaujino tik netokie stiprus kaip kad buvo.
as dabar trumpai is po abieju operaciju jau praejo laiko tai truputi apie savo savijauta jauciausi kuri laika neblogai bet vel dabar simtomai atsinaujino tik netokie stiprus kaip kad buvo.

savaite,kaip geriu vakare ksantinolio nikitinata.Jauciuosi puikiai
gal tik sutapimas,truputi galvoje maziau uzia

QUOTE(*mable* @ 2012 10 08, 19:54)
savaite,kaip geriu vakare ksantinolio nikitinata.Jauciuosi puikiai
gal tik sutapimas,truputi galvoje maziau uzia 

o cia antidepresantai?
QUOTE(Tauranas @ 2012 10 17, 13:53)
o cia antidepresantai?
pleciantys kraujagysles,ypac gerina kraujotaka galvos,tik negalima ant tuscio skrandzio,nes raudonis ismusa
QUOTE(*mable* @ 2012 10 17, 15:05)
pleciantys kraujagysles,ypac gerina kraujotaka galvos,tik negalima ant tuscio skrandzio,nes raudonis ismusa
mmm...o man tai tik ad padejo:)
is pradziu as ziauriai jiems priesinaus...gi antidepresantai ir t.t. bet kito kelio nebuvo ...pradejau vartoto ir pastebejau kad po mazu dingsta visi tie galvos svaigimai, nerimo priepuoliai, atsirado daugiau energijos ir.t.t pavartojau 6 men., db jau 3 menesiai kaip nebevartoju...jokios priklausomybes jiems neigijau ir.t.t.
jauciuosi gerai:)
tai va o pauliuko diagnoze buvo-operacija, uzspaustos kraujagysles:)
kaip viena gyd. pasake susitvarkyk pirma savo nervine sistema o tada ziurek tolaiu kas yra galbut cia tik jos kalte:)
QUOTE(Tauranas @ 2012 10 17, 14:23)
is pradziu as ziauriai jiems priesinaus...gi antidepresantai ir t.t. bet kito kelio nebuvo ...pradejau vartoto ir pastebejau kad po mazu dingsta visi tie galvos svaigimai, nerimo priepuoliai, atsirado daugiau energijos ir.t.t pavartojau 6 men., db jau 3 menesiai kaip nebevartoju...jokios priklausomybes jiems neigijau ir.t.t.
kaip viena gyd. pasake susitvarkyk pirma savo nervine sistema o tada ziurek tolaiu kas yra galbut cia tik jos kalte:)
Smagu girdėti, kad puikiai jautiesi

Mano reikalai irgi lėtai lėtai, bet tvarkosi

QUOTE(JOGA @ 2012 10 22, 16:23)
Smagu girdėti, kad puikiai jautiesi 
tik PA kartais pasirodo
, o kartais, ne

gal issigydem??

Sveiki. Buvau ir as cia kazkada, kai norejau pas pauliuka eiti operuotis ir klausinejausi jusu kas kaip. Jau faktiskai buvau bepasiryzusi pilnai - bet kaip mane puole visi atkalbineti ir dabar del to labai dziaugiuosi.
Mano atveju padejo masazai - tarpslanksteliniu tarpu padidinimas ir antidepresantai. Ir dabar dziaugiuosi jau keli menesiai. As nezinau kaip kitiems - jei padeda tai padeda, bet visiems siulyciau pirma isbandyti visus kitus budus - net pas kokios netradicines medicinos atstovus, o operuotis spesite.
Papildyta:
Ta prasme as nesakau - tik nepagalvokit, kad pauliukas blogas. As pas ji buvau - man jis patiko ir ikalbejo, bet ar jis geras ar blogas as tikrai nzn. Tik norejau pasakyti kad man padejo kiti budai -
neprireike abieju pusiu operaciju kaip siule ir tiek. 
Papildyta:
Oho, o kokius cia antidepresantus duoda 6 men gerti? As tai beveik 3 geriau ir bijojau kad iprasiu, bet irgi nieko nebuvo
Mano atveju padejo masazai - tarpslanksteliniu tarpu padidinimas ir antidepresantai. Ir dabar dziaugiuosi jau keli menesiai. As nezinau kaip kitiems - jei padeda tai padeda, bet visiems siulyciau pirma isbandyti visus kitus budus - net pas kokios netradicines medicinos atstovus, o operuotis spesite.

Papildyta:
Ta prasme as nesakau - tik nepagalvokit, kad pauliukas blogas. As pas ji buvau - man jis patiko ir ikalbejo, bet ar jis geras ar blogas as tikrai nzn. Tik norejau pasakyti kad man padejo kiti budai -

Papildyta:
QUOTE(Tauranas @ 2012 10 17, 15:23)
Oho, o kokius cia antidepresantus duoda 6 men gerti? As tai beveik 3 geriau ir bijojau kad iprasiu, bet irgi nieko nebuvo

jei ne paslaptis kokius antidepresantus geriat?
QUOTE(Gorija @ 2012 10 23, 21:07)

Paprastai tam, kad atidepresantai pradėtų normaliai veikti (tik pradėtų) reikia juos gerti 3 mėn

QUOTE(tyli stebetoja @ 2012 10 24, 08:51)
jei ne paslaptis kokius antidepresantus geriat?
As geriau bromazepama
Papildyta:
QUOTE(*Ievka* @ 2012 10 24, 08:54)
Paprastai tam, kad atidepresantai pradėtų normaliai veikti (tik pradėtų) reikia juos gerti 3 mėn
tai ne tie vaistai, kurie nuima simptomus (kaip pvz. nuo galvos skausmo) ar gydo iškart (pvz. antibiotikai), tik pastoviai ir pakankamai ilgai vartojant jie veikia. Todėl 6 mėnesiai tik vidutinis laikotarpis - tam, kad jie turėtų ilgalaikį poveikį. Nutraukus antidepresantus tada, kai jie tik pradeda veikti - ilgalaikis efektas bus mažas, didelė tikimybė, kad simptomai sugrįš
Kitaip yra su paprastais raminančiais - va jų nereiktų vartoti taip ilgai
prie jų gana greit įprantama

Na ant mano vaistu informacinio lapelio lygtai parasyta kad 3 savaites reikia gerti ir ne ilgiau nei gal kokias 4 ar 6 savaites, nepamenu tiksliai. O pati nustebau, kai ir neurologe ir seimos daktaras liepe 3 menesius maziausiai gerti. Galvojau kad kazkas cia ne taip. Bet dabar supratau, aciu uz issamu paaiskinima. Tikiuosi man uzteks ilgam tu 3 menesiu kurso