QUOTE(A&S @ 2008 07 09, 13:24)
taip taip as irgi su tokia plaunu, dar i vandeni isipilu ajax ir viskas

QUOTE(birucaite @ 2008 07 13, 22:45)
labas....ajax spcialus yra grindim?

velnias ta Viledos siūlinė šluostė 39.99

QUOTE(A&S @ 2008 07 13, 22:47)
na jis universalus...,bet man jis geriausias is visu kuriuos esu bandziusi,beto paskui visi namai gaiviai kvepia.

QUOTE(birucaite @ 2008 07 14, 11:21)
na jis universalus...,bet man jis geriausias is visu kuriuos esu bandziusi,beto paskui visi namai gaiviai kvepia.
O ir MB kartais pasiteirauja kuo grindis plaunu,kad taip kvepia 

reiks ir man pamėginti

QUOTE(A&S @ 2008 07 14, 12:10)
Permatoma 1l talpos plastikine pakuote. Per viduri didelem raudonom raidem uzrasyta AJAX,dar yra nupiestas namas,plyteles ir uzrasas, kad aromatas islieka 24val. Tikrai jo yra visose maksimose ir rimi.
QUOTE(birucaite @ 2008 07 14, 16:44)
Permatoma 1l talpos plastikine pakuote. Per viduri didelem raudonom raidem uzrasyta AJAX,dar yra nupiestas namas,plyteles ir uzrasas, kad aromatas islieka 24val. Tikrai jo yra visose maksimose ir rimi.
jau papirkaaaaaaaaaaaaaaaaaau

QUOTE(A&S @ 2008 07 14, 16:54)
laukiu ivertinimo

QUOTE(birucaite @ 2008 07 14, 17:11)
truputį palaukt reiks...dar tik siurbliuojuos

Sveikutes,
As tai Higejos grindu plovikli su semenu aliejumi naudoju, o kartais siaip su paprastu vandenuku praplaunu ir viskas...
Zinau tik tiek, kad svarbiausia yra nepalikti dregnu grindu, reikia sausu skuduriuku pervalyti, nes laminato tarpeliai per laika isbrinksta ir gali iskilti gumbai visokie... Va cia mane taip prigasdino, tai dabar as is pradziu su paprasta sluota grindis issluoju, po to su kempinine nuspaudziama dregna sluota isplaunu ir po to visiskai ta kempinine sluota isgrezus dar pereinu karta, kad nepalikti dregmes ant laminato.
As tai Higejos grindu plovikli su semenu aliejumi naudoju, o kartais siaip su paprastu vandenuku praplaunu ir viskas...
Zinau tik tiek, kad svarbiausia yra nepalikti dregnu grindu, reikia sausu skuduriuku pervalyti, nes laminato tarpeliai per laika isbrinksta ir gali iskilti gumbai visokie... Va cia mane taip prigasdino, tai dabar as is pradziu su paprasta sluota grindis issluoju, po to su kempinine nuspaudziama dregna sluota isplaunu ir po to visiskai ta kempinine sluota isgrezus dar pereinu karta, kad nepalikti dregmes ant laminato.

na pas mane parketas
tai plaunu su EMSAL firmos plovikliu.yra ir laminuotoms grindims
tikrai gerai valo

QUOTE(reksnyte @ 2008 08 05, 18:45)
na pas mane parketas
tai plaunu su EMSAL firmos plovikliu.yra ir laminuotoms grindims
tikrai gerai valo 

o kur to ploviklio galima nusipirkti?