Įkraunama...
Įkraunama...

Laminuotų grindų priežiūra

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 07 09, 13:24)

taip taip as irgi su tokia plaunu, dar i vandeni isipilu ajax ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(birucaite @ 2008 07 13, 22:45)
taip taip as irgi su tokia plaunu, dar i vandeni isipilu ajax ir viskas  thumbup.gif

labas....ajax spcialus yra grindim? g.gif
velnias ta Viledos siūlinė šluostė 39.99 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 07 13, 22:47)
labas....ajax spcialus yra grindim? g.gif
velnias ta Viledos siūlinė  šluostė 39.99 doh.gif

na jis universalus...,bet man jis geriausias is visu kuriuos esu bandziusi,beto paskui visi namai gaiviai kvepia. thumbup.gif O ir MB kartais pasiteirauja kuo grindis plaunu,kad taip kvepia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(birucaite @ 2008 07 14, 11:21)
na jis universalus...,bet man jis geriausias is visu kuriuos esu bandziusi,beto paskui visi namai gaiviai kvepia.  thumbup.gif  O ir MB kartais pasiteirauja kuo grindis plaunu,kad taip kvepia ax.gif

reiks ir man pamėginti g.gif kaip atrodo ta pakuotė g.gif
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 07 14, 12:10)
reiks ir man pamėginti g.gif kaip atrodo ta pakuotė g.gif

Permatoma 1l talpos plastikine pakuote. Per viduri didelem raudonom raidem uzrasyta AJAX,dar yra nupiestas namas,plyteles ir uzrasas, kad aromatas islieka 24val. Tikrai jo yra visose maksimose ir rimi.
Atsakyti
QUOTE(birucaite @ 2008 07 14, 16:44)
Permatoma 1l talpos plastikine pakuote. Per viduri didelem raudonom raidem uzrasyta AJAX,dar yra nupiestas namas,plyteles ir uzrasas, kad aromatas islieka 24val. Tikrai jo yra visose maksimose ir rimi.

jau papirkaaaaaaaaaaaaaaaaaau drinks_cheers.gif varau plaut mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 07 14, 16:54)
jau papirkaaaaaaaaaaaaaaaaaau drinks_cheers.gif varau plaut mirksiukas.gif

laukiu ivertinimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(birucaite @ 2008 07 14, 17:11)
laukiu ivertinimo  g.gif

truputį palaukt reiks...dar tik siurbliuojuos lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,
As tai Higejos grindu plovikli su semenu aliejumi naudoju, o kartais siaip su paprastu vandenuku praplaunu ir viskas...
Zinau tik tiek, kad svarbiausia yra nepalikti dregnu grindu, reikia sausu skuduriuku pervalyti, nes laminato tarpeliai per laika isbrinksta ir gali iskilti gumbai visokie... Va cia mane taip prigasdino, tai dabar as is pradziu su paprasta sluota grindis issluoju, po to su kempinine nuspaudziama dregna sluota isplaunu ir po to visiskai ta kempinine sluota isgrezus dar pereinu karta, kad nepalikti dregmes ant laminato. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auslialia: 05 rugpjūčio 2008 - 16:39
na pas mane parketas ax.gif tai plaunu su EMSAL firmos plovikliu.yra ir laminuotoms grindims mirksiukas.gif tikrai gerai valo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(reksnyte @ 2008 08 05, 18:45)
na pas mane parketas  ax.gif tai plaunu su EMSAL firmos plovikliu.yra ir laminuotoms grindims  mirksiukas.gif tikrai gerai valo  thumbup.gif

o kur to ploviklio galima nusipirkti? g.gif baigiu gala gaut su tuo laminatu doh.gif
Atsakyti