Bijau aš tavęs kaip pernykštės, oi užpernykštės žiemos
Reik maxima prašluot šiandien, reikia šunėko myžaliukais suvarytom grindim priemonių užsipirkt ir va kaip tik kokią šluostę nugriebsiu
Mamos mamulytės, padėkit!Visuose kambariuose laminatas, ne pats pigiausias, dar sakyčiau iš brangesnių, kokybė turėtų būt gera, nu bet valymas ! Ko tik neišbaldžiau : LOC universalų, specialią lietuvišką priemonę laminatui "Laminato valiklis" su sėmenų aliejum, acto tirpalą(kažkur SM skaičiau), nusipirkau Viledos šluotą ne pačią brangiausią, kažkur apie 48 lt.Plaunu ir nervinuos MATOSI VISI PLOVIMO DRYŽIAI IR PĖDOS! Šluotą tikrai gerai nugręžiu, būna tik drėgna. Nebeturiu nervų ir sveikatos pastoviai brūžinti. Ką dar naudojat jūs, gal man tiks? Gal laminato parduotuvėse yra kokios specialios priemonės?HELP!
siaip kai pirkom laminata tai kartu iskarto paklausiau tai dave kazkoki sampuna (ruzavas - paziuresiu pavadinima parasysiu kita diena). atskiedziu ji su vandeniu ir plaunu su sluota (tikrai ne pacia geriausia) nu ir nusiplauna ir dryziu nelieka, bet jeigu ne su sluota o paprastai kazkur pavalau tai lieka dryziai.
pas mus katik nesenai sudejo laminata, bet turiu kita problemele, dieda isterliojo grindis su hermetiku, kuris tepasi ant siuliu kad jos geriau laikytu, tai vay niekaip nenukrapstau to brudo, lieka plemai ka daryti
sveikos...seniai bebuvau temutėj savo...dabar išbandžiau grindų šluostę naują...dar vieną siūlinę tokią...iš siūliukų kur susukta...tai man ji geriau už visokias viledas ar tas vokiškas... tai vat