Įkraunama...
Įkraunama...

Laminuotų grindų priežiūra

QUOTE(A&S @ 2008 04 09, 08:06)
ausin gausi Varvaryt lotuliukas.gif

Bijau aš tavęs kaip pernykštės, oi užpernykštės žiemos tongue.gif tongue.gif tongue.gif

QUOTE(A&S @ 2008 04 09, 09:26)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif
šakės kaip pigu doh.gif

Reik maxima prašluot šiandien, reikia šunėko myžaliukais suvarytom grindim priemonių užsipirkt ir va kaip tik kokią šluostę nugriebsiu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Varvara_ilgakasė @ 2008 04 09, 14:40)
Bijau aš tavęs kaip pernykštės, oi užpernykštės žiemos  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif
Reik maxima prašluot šiandien, reikia šunėko myžaliukais suvarytom grindim priemonių užsipirkt ir va kaip tik kokią šluostę nugriebsiu  thumbup.gif  thumbup.gif

myžaliukui kažin a bemačys lotuliukas.gif
Atsakyti
taip nuo šito reikalo jokios šluostės nepadės, tik viena paguoda kad tai ne katino
Atsakyti
Sveikos,

Pas mane yra sudetos parketlentes ir tokiu problemu neturiu.
Atsakyti
QUOTE(aurikka @ 2008 04 11, 09:53)
Sveikos,

Pas mane yra sudetos parketlentes ir tokiu problemu neturiu.

pasigyrei g.gif
Atsakyti
laisvo žodžio demokratija lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 04 16, 12:09)
laisvo žodžio demokratija  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

aha lotuliukas.gif
Atsakyti
Mamos mamulytės, padėkit!Visuose kambariuose laminatas, ne pats pigiausias, dar sakyčiau iš brangesnių, kokybė turėtų būt gera, nu bet valymas ! Ko tik neišbaldžiau : LOC universalų, specialią lietuvišką priemonę laminatui "Laminato valiklis" su sėmenų aliejum, acto tirpalą(kažkur SM skaičiau), nusipirkau Viledos šluotą ne pačią brangiausią, kažkur apie 48 lt.Plaunu ir nervinuos MATOSI VISI PLOVIMO DRYŽIAI IR PĖDOS! Šluotą tikrai gerai nugręžiu, būna tik drėgna. Nebeturiu nervų ir sveikatos pastoviai brūžinti. Ką dar naudojat jūs, gal man tiks? Gal laminato parduotuvėse yra kokios specialios priemonės?HELP!
Atsakyti
siaip kai pirkom laminata tai kartu iskarto paklausiau tai dave kazkoki sampuna (ruzavas - paziuresiu pavadinima parasysiu kita diena).
atskiedziu ji su vandeniu ir plaunu su sluota (tikrai ne pacia geriausia) nu ir nusiplauna ir dryziu nelieka, bet jeigu ne su sluota o paprastai kazkur pavalau tai lieka dryziai.
Atsakyti
tai koks tas šampūnas?
Atsakyti
pas mus katik nesenai sudejo laminata, bet turiu kita problemele, dieda isterliojo grindis su hermetiku, kuris tepasi ant siuliu kad jos geriau laikytu, tai vay niekaip nenukrapstau to brudo, lieka plemai doh.gif ka daryti g.gif
Atsakyti
sveikos...seniai bebuvau temutėj savo...dabar išbandžiau grindų šluostę naują...dar vieną blush2.gif siūlinę tokią...iš siūliukų kur susukta...tai man ji geriau už visokias viledas ar tas vokiškas... doh.gif
tai vat bigsmile.gif
Atsakyti