Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Neringoje

Ir mane domina 2 kambariu butas Nidoje liepos gale 4-5 paroms . Labai laukiu AZ
Atsakyti
QUOTE(Ratatankė @ 2008 05 26, 14:28)
O mano protas pailsi nerealiai, aš nekuriu ten jokių planų ką ir kaip pamatyt - pamatyt šiaip yra ką, vien kopos ko vertos  wub.gif , bet apima tokia dvasinė ekstazė, kad uchhhhhh  wub.gif

Būtent 4u.gif
Manrods, Kuršių nerija tuo ir yra ypatinga, kad niekur kitur kaip joje nerasi tokios tylos, kurioje pailsima, pasikraunama energijos...
Būtent poilsis nuo minčių "malūno" čia nepakartojamas ir nežinau, kur dar daugiau toks...Tad kiekvienam pagal poreikius ax.gif
Jokiu būdu nesakau, kad taip gerai, o anaip - ne, čia jau - ko kam reikia ir visaip gerai.
Vieniems reikia nenutrūkstamų įspūdžių, kiti gi važiuoja į gamtą kur prie ežero ir tik iškėlę koją iš mašinos, užleidžia trankią muziką, traukia termosus su kava, kai tuo tarpu tereikia ištiesti ranką ir kvapniausios įvairių rūšių arbatos taip pamalonintų kūną ir sielą, kad atsimintum ilgam, o paukštelių trelės nurungtų pačius brangiausius mieste parduodamus relaksacinės muzikos įrašus.
Tolstame nuo savo šaknų, neišnaudojame galimybių.
Bet niekada nevėlu tai prisiminti mirksiukas.gif
Nieko asmeniško toms, kurios pagrįstai nori susipažinti su šiuo kraštu, istorija, iškiliom asmenybėm...Tai tik mintys apie tai, kad, mano manymu, viena didžiausių šio rojaus kampelio įžymybių ir yra kopų erdvėse sklandanti tyla...
O Rusijos pusėj...oi, kaip yra ką pažiūrėti doh.gif Tik, berods, vizom iš anksto reikia pasirūpinti.
Atsakyti
Dėl paukščių žiedavimo, tai juo žieduoja masiškai jų pagrindinių migracijų metu: t.y. rudenį ir pavasarį. O vasara pauksčiai ir taip turi ką veikti: pvz. palikuonimis rūpintis. Lankytinos Neringos vietos yra www.visitneringa.lt
Atsakyti
O Rusijos pusėj...oi, kaip yra ką pažiūrėti doh.gif Tik, berods, vizom iš anksto reikia pasirūpinti.
[/quote]

Viza, jei neklystu, isduoda per menesi laiko g.gif Taip. kad reikes pasiplanuoti is anksto rolleyes.gif
Atsakyti
Labai norėčiau jaukios vietelės, 2 suaug., 10 metų mergina ir 1 metukų vyrukas( vienintelis moteriškoje kompanijoje blush2.gif ). Norėčiau Nidoje. Didelių reikalavimų nekeliu, tiesiog, kad būtų patogu su mažu vaiku. Liepos mėn, bet tiktų ir birželio pabaiga. Para apie 200 Lt. Pasiūlykite prašau į až, nes jau baigiu pasimesti tarp visų skelbimų doh.gif . Ačiūūūūūūūūūū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ir mane domintu butas Nidoje, 2 suauge ir 13 m. mergaite, noretusi ko nors nebrangaus, pasiulykite prasau i az
Atsakyti
Sveiki,
Gal nesupyksite jei cia paklausiu blush2.gif
Si savaitgali sestadieni bus Nidoje atidarymo svente. Domina, ar dideles eiles buna prie keltu i abi puses? Nes noretume nuvykti, bet vienai dienai, o kadangi esu nestuke.gif tai bijau uzpult ant dideliu eiliu smile.gif Todel svarstau ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal kam yra teke poilsiauti vila simonoje?nidoje
kokie atsiliepimai butu
aciukas
Atsakyti
QUOTE(daabi @ 2008 05 29, 07:31)
Sveiki,
Gal nesupyksite jei cia paklausiu  blush2.gif
Si savaitgali sestadieni bus Nidoje atidarymo svente. Domina, ar dideles eiles buna prie keltu  i abi puses? Nes noretume nuvykti, bet vienai dienai, o kadangi esu  nestuke.gif tai bijau uzpult ant dideliu eiliu  smile.gif Todel svarstau  ax.gif

Su tom eilem sunku ka ir pasakyti....esant dideliam masinu srautui dirba visi 4 keltai, taip kad laukti labai ilgai tikriausiai nereiketu..O jei reiketu, gal valanda kokia...aij dar gali buti problemos prie ziedo ivaziuojant i Klaipeda...sito galima isvengti vaziuojant ryte ir keliantis keltu apie 8-9 valanda ryte , ir isvaziuojant kokia 10-11 irgi ryte.
QUOTE(picolo @ 2008 05 29, 08:29)
Sveikutes, gal kam yra teke poilsiauti vila simonoje?nidoje
kokie atsiliepimai butu.aciukas

Vila simona www.vilasimona.ot.lt apibudinta cia. Na man neteko nakvoti, galiu pasakyti tiek, kad jinai yra vilu rajone atokiau nuo gatves. Vienas kambarys yra su virtuvele. Pusryciai uz atskira kaina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutiene: 29 gegužės 2008 - 10:57
Jeigu kam idomu turiu keleta telefoniuku seimininku, kurie nuomoja butukus Juodkranteje birzelio menesi. Neblogi kambariukai 868261285 Juodkranteje. Iki 06.21; 2 atskiri blokai, tiek viename tiek kitame gali tilpti po 5 zmones, bet gali gyventi ir maziau, 07.02-07.08 - 4zmonem, 07.13-07.20 2 suauge ir vienas vaikas.
Nuo birzelio 7 iki 20 laisvi du butukai prie juros. Vienas 2 kambariu, o kitas 3 kambariu. 2 kambariu tel: 861290130, 3 kambariu 868475503.
250 lt pirmame aukste su vieta pasedeti birzelio men. 868627940, 2 kambariu butas, gali atostogauti 2 seimos tel. 869846184
2 kambariu butas, nelabai brangiai, galima nuomuoti visa buta arba kambariais visas birzelis, yra keletas tarpu ir liepa. tel. 863593439.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutiene: 29 gegužės 2008 - 13:33
QUOTE(mamutiene @ 2008 05 29, 10:55)
Vila simona www.vilasimona.ot.lt apibudinta cia. Na man neteko nakvoti, galiu pasakyti tiek, kad jinai yra vilu rajone atokiau nuo gatves. Vienas kambarys yra su virtuvele. Pusryciai uz atskira kaina.

aciukas 4u.gif maciau ju puslapi, bet norejosi isgirsti komentarus is zmoniu, kurie galbut ten poilsiave mirksiukas.gif, nes puslapelyje nelabai ir yra nuotraukeliu 4u.gif man patiko del to, kad kiemukas yra, vaikams bus kur pabegioti thumbup.gif terasa prie kambario, virtuvele, tai kai grisim is atostogu klosim savo ispudzius. manau tikrai bus thumbup.gif
sekmes ieskantiems kur praleisti atostogas 4u.gif
as pora savaiteliu prasiknaisiojau ienete, bet radau sau tinkanti varianta bigsmile.gif truputis pastangu ir rezultatai puikus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal galite pasiulyti kambari mamai su dukryte nuo liepos 28 iki rugpjucio 3d. Zinoma nebutinai visa savaite, mums uztektu ir keliu dienu. Butu gerai Nidoje, bet tinka ir Preiloje ar Pervalkoje. Lauksiu pasiulymu i AZ 4u.gif
Atsakyti