siandien draugas nuvaziavo paziureti, mano butas sveikas
QUOTE(ArijaM @ 2008 04 30, 17:02)
Su tuo gaisru vakar mane gerokai pagasdino
Vakar sau gerai leidziu laika, o vakare paskambina brolis ir klausia ar ne mano butas
Vos soko negavau
Man tai kilo noras peržiūrėti savo draudimo sąlygas
IMB kaip visada ramūs, sakė, gaisras namo pridavimo nevėlins, tipo, greit jie tą lodžiją ir stogą sutvarkys. Oi kaip girdėta...
beje, šiandien ir Sostinė rašė apie tą gaisrą. Tipo, įtaria priešgaisrinės saugos pažeidimus.
klausykit, aš čia truputį ne į temą- kaip jums patinka dažomų lodžijų spalva? Man tai kažkaip nelabai.... švelniai tariant. Turbūt greitu laiku patiems reiks persidažyt. Bet jau kokie atgrubnagiai tie imb rangovai, bože bože. Tiap liap drėbt...
Beje, man ir buvusioji laiptinių spalva buvo kur kas geresnė, dabartinė ne į temą mano kukliu supratimu....
QUOTE(Uriukas @ 2008 04 30, 22:55)
klausykit, aš čia truputį ne į temą- kaip jums patinka dažomų lodžijų spalva? Man tai kažkaip nelabai.... švelniai tariant. Turbūt greitu laiku patiems reiks persidažyt. Bet jau kokie atgrubnagiai tie imb rangovai, bože bože. Tiap liap drėbt...
Beje, man ir buvusioji laiptinių spalva buvo kur kas geresnė, dabartinė ne į temą mano kukliu supratimu....
As lodzijos neturiu, bet kiek ziurejau is lauko i kitas lodzijas, tai dazamo nieko nemaciau, apart lubu. Visur zalia, balta lauko apdailos medziaga (keturkampiai).
O va musu balkono sienos yra dazomos.
Laiptineje irgi nepastebejau kitos sienu spalvos. Kaip buvo pirma karta padazyta ir , subraizita siena taip ir yra.
Buvome siandien bute, paziurejau is balkono i sudegusi buta. Siaubas, viskas juoda. Ir paskaiciavus, musu 6 auksto lygyje sudege butas 8 aukste, o ne 7.
Pasirodo vyras jau susipazines ir su kaiminais is 66 buto. Tai 2B korpuse 6 aukte jau beveik visus pazistam. Ka givai 64,mes 65 ir 66. , o ka ir is cia..
QUOTE(Uriukas @ 2008 04 30, 22:55)
Man tai kilo noras peržiūrėti savo draudimo sąlygas
Turbūt reik didinti įmoką ir rinktis kokį nors labiau papuikintą variantą, kad mažiau nervų būtų, nes blin blin, ko tik gyvenime neatsitinka.
IMB kaip visada ramūs, sakė, gaisras namo pridavimo nevėlins, tipo, greit jie tą lodžiją ir stogą sutvarkys. Oi kaip girdėta...
beje, šiandien ir Sostinė rašė apie tą gaisrą. Tipo, įtaria priešgaisrinės saugos pažeidimus.
sveiki, jo su gaisru tai oho nemiegojau ,tik save raminau galvojau juk jau paskambintu jai ka, as po pasirasymo notarines tiek privargau su imb kad jiems ir retai kada paskambinu, dabar laukiu patvutinimo kad gavo is banko pavedima, tai ir nesuprnatu aplamai ar man ten ruosiasi dazyti lodzija ar ne, ir ta lodzija keista vos negyvenama patalpa langai kaip kambariuose, juk norejo nusukti lodzija ,o veliau tik padare kaip uzsikaprizinau
QUOTE(erika.gut @ 2008 04 30, 23:38)
Buvome siandien bute, paziurejau is balkono i sudegusi buta. Siaubas, viskas juoda. Ir paskaiciavus, musu 6 auksto lygyje sudege butas 8 aukste, o ne 7.
Pasirodo vyras jau susipazines ir su kaiminais is 66 buto. Tai 2B korpuse 6 aukte jau beveik visus pazistam. Ka givai 64,mes 65 ir 66. , o ka ir is cia..
As tai irgi nesupratau, kodel 7, ziuriu tas nuotraukas, kad 8, ir virs manes zinau kad yra dar du butai
O del susipazinimo, tai as mazokai dar ka pazistu
Buvome siandien ir mes bute. Vyras dirbo. Vel su kaimynu Andriumi is 66 buto vyras bendravo.
ArijaM, dar nesusipazinot su jo ?
O is 69 buto muzika taip gasiai grojo, kad pagalvojau turbut jau balius
. Bet, tikriausiai meistrai megejai garsiai klausyti
.
Jau laiptineje laiptus plytelemis kloti pradejo.
Tik taip idomiai ne nuo pirmo auksto, o tik 4ir 5 aukstus. Vyras kalbejo su darbininkais, tai jie samdomi, todel zino tik savo darba, kiekvienas po auksta turi..
Tai kam pasiseke, kam ne..
Nu kaimynai, kas rytoj eisit i buta, gal pasimatysime..
Vel vyrui pietus nesiu.. 
Jau laiptineje laiptus plytelemis kloti pradejo.
Nu kaimynai, kas rytoj eisit i buta, gal pasimatysime..
QUOTE(erika.gut @ 2008 05 01, 23:48)
Buvome siandien ir mes bute. Vyras dirbo. Vel su kaimynu Andriumi is 66 buto vyras bendravo.
. Bet, tikriausiai meistrai megejai garsiai klausyti
.
Aha, su juo tai susipazinus
Sveiki.
Istikruju laiptinese dar kita spalva sienas dazo. Man ta zalsva grazesne uz balta.
Vakar stovejau balkone ir ziurejau kaip kituose balkonose plyteles klijuoja, o iki musu niekas neateina.. Ir suduzusi stikla niekaip nepakeicia..
Ziuriu zmones jau daiktus po truputi nesasi i butus.. Kaimyne sake, kad pasak IMB jau apie 30 seimu gyvena.
Buvau dar uzsukusi i A bloka. Taip keista jie turi tik 1 lifta. :unsurei
Antradieni jau eisim raktu nuo pasto dezuciu pasiimti.
Vakar stovejau balkone ir ziurejau kaip kituose balkonose plyteles klijuoja, o iki musu niekas neateina.. Ir suduzusi stikla niekaip nepakeicia..
Ziuriu zmones jau daiktus po truputi nesasi i butus.. Kaimyne sake, kad pasak IMB jau apie 30 seimu gyvena.
Labas rytas,
mes is pasto dezutes gavom saskaiteles silumos apmokejimui uz buta.
Ar visi mokejote, ar yra minciu tu saskaitu neapmoketi, nes nepasirasem sutarciu su silumos energija?
Ievuliuks
Ar visi mokejote, ar yra minciu tu saskaitu neapmoketi, nes nepasirasem sutarciu su silumos energija?
Ievuliuks
QUOTE(Ievuliuks @ 2008 05 04, 10:36)
Labas rytas,
Ievuliuks
Ievuliuks
Koks skirtumas, nu pasirasysit sutarti su silomos tinklais, tada reikes sumoketi.
QUOTE(Ievuliuks @ 2008 05 04, 10:36)
Labas rytas,
Ievuliuks
Ievuliuks
Kuo ilgiau delsit, tai priskaiciuos delspinigius
QUOTE(erika.gut @ 2008 05 03, 10:43)
Buvau dar uzsukusi i A bloka. Taip keista jie turi tik 1 lifta. :unsurei
Jei ne karštas vanduo, tiksliau, jo nebuvimas, mes irgi jau gyventume
Kas dėl valymo - buvo žiauriai sunku išsivalyti lodžijas, jie turbūt kažkokiu gruntu ar kažkuom viską ką sugebėjo aptepliojo. Tai langus, rėmus gramdėm kuoim galėjom, visokiom chemijom atravom, į trasą ir britva ėjo, nes kitaip neišėjo... Visą savo manikiūrą nuvariau