Įkraunama...
Įkraunama...

IMB "Prie parko" Viršuliškėse

QUOTE(Uriukas @ 2008 05 06, 21:57)
Nu žinok, gal ten ne mes buvom, nes mes ne I korpuse (bent pagal imb skaičiavimus), ir gana aukštai - nebūtumėte matę plytelių  unsure.gif  ai, tos plytelės gražios tuom, kad niekuom neypatingos, tiesiog šviesios.  irnesakyk.gif  ai, aš kažkaip pavargus nuo spalvų. Svarbiausia spalva, kad už lango žalia. O kai dar paukščiukas čiulba...  wub.gif  apskritai tai gražiai tas mūsų namas įsikomponuoja į parką, nieko nepasakysi.

Dėl purvinų ir kalkėtų lodžijų - čia tikrai ir gaisro nereikia. Brūžinom tikrai labai sunkiai, jei kam reiks, galėsiu pasidalinti patirtimi. Nu netikiu, kad ateis IMB ir išvalys. Duok dieve, kad iš išorės išvalytų, bet tai be abejo padarys už mūsų pinigus.

Man įdomiau, kodėl trys svarbiausi statybininkai išėjo iš darbo prieš pat finalą?
Papildyta:
O gal turi kitų priežasčių, ką čia žinosi. Bet kiek man teko kalbėti su kitais naujakuriais, niekur nebuvo tokių nesąmonių - pasirašyti už skaitliukus.. blin, sugalvok tu man.

lotuliukas.gif Aha, ne jusu- ten tamsios pyteles.. biggrin.gif
Tikrai kad. lanagai visi baisus siaubingai.. blink.gif cool.gif
Ar tikrai isejo? Gal i kita objekta? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erika.gut: 06 gegužės 2008 - 21:59
QUOTE(erika.gut @ 2008 05 06, 20:20)
Turbut cia jusu lodzija , kuri po tuo sudegusiu butu 8 auksto. Ten pastoviai varva is virsaus ir per 6 auksto lodzija. Dar pagalvojau, idomu, ar neuzlejo gaisra gesindami. Andrius sako, kad pas ji tvarkoje. Jo balkonas per viena nuo musu , o tavo tubut bus sekanti lodzija  tame bloke, kur kita puse ziuri i mokykla.

Aha, mano smile.gif Mano lodzijos langai net smala truputi aptaskyta.

Siandien kalbejausi su Osvaldu, pasiemiau visus raktus, nuo apatines, virsutines spynu, taip pat nuo pasto dezuciu. klausiau del lodziju valymo, tai sake, kad jie tikrai is isores valys. tik vat, jauciu patys greiciau isivalytume lotuliukas.gif tik kad sudetingai is isores. taip pat teiravausi del karsto vandens, tai sake, kol visi nepasirasys tai karsto vandens nebus. jis buvo labai piktas ant butu gyventoju. tipo visi bando kaip kas nori apsukti. sako, paskui eik ir gaudyk ir aiskinkis, kas kiek vandens nusuko. paskui skundesi del tu paciu siuksliu aukstuose, sake kad septintam, astuntam aukste is viso baisu. tai sake, uzkniso patiems moketi, tai leido suprasti, kad Admista dalins ant musu visu ir mokesim patys uz savo siuksles, nes tipo ne ju zmones prisiukslino.
Kas dar....Del elektros, sake kad sia savaite gal pavyks suderinti, kad RST atvarytu patikros kuo greiciau (bet ne sia savaite tai ivyks), paskui reikes mums eiti pasirasineti sutartis ir statys skaitliukus smile.gif
vienzo, jauciu kad cia greitai dar neivyks viskas schmoll.gif jeigu tokiais tempais ir mes patys suksimes, tai jau tikrai...As jau galim sakyti vsio su apdaila, si savaitgali kraustysimes tikrai, kaip nors isgyvensim su saltu v biggrin.gif
galesit uzsukti i svecius pasciokinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ArijaM: 07 gegužės 2008 - 20:01
QUOTE(ArijaM @ 2008 05 07, 19:59)
Aha, mano smile.gif  Mano lodzijos langai net smala truputi aptaskyta.

Siandien kalbejausi su Osvaldu, pasiemiau visus raktus, nuo apatines, virsutines spynu, taip pat nuo pasto dezuciu. klausiau del lodziju valymo, tai sake, kad jie tikrai is isores valys. tik vat, jauciu patys greiciau isivalytume lotuliukas.gif  tik kad sudetingai is isores. taip pat teiravausi del karsto vandens, tai sake, kol visi nepasirasys tai karsto vandens nebus. jis buvo labai piktas ant butu gyventoju. tipo visi bando kaip kas nori apsukti. sako, paskui eik ir gaudyk ir aiskinkis, kas kiek vandens nusuko. paskui skundesi del tu paciu siuksliu aukstuose, sake kad septintam, astuntam aukste is viso baisu. tai sake, uzkniso patiems moketi, tai leido suprasti, kad Admista dalins ant musu visu ir mokesim patys uz savo siuksles, nes tipo ne ju zmones prisiukslino.

Pas mus aukšte irgi daug šiukšklių. bet duodu galvą, kad čia IMB šiukšlės. nes kad ne mūsų, tai žinau tikrai, o kaimynai irgi jau pabaigę apdailą, taigi nėr kam šiukšlinti. O kas šiuo metu laiptines tvarko? kas plyteles deda? Oi oi oi, atsibodo jiems už gyventojus mokėti, nu prajuokino.... "Visi bando kaip nors apsukti" lotuliukas.gif Įdomu, nuo ko nusižiūrėjo lotuliukas.gif Š... užverda tokius jų svaisčiojimus klausant.
Atsakyti
Uriuk, o jus jau visus baldus/sviestuvus turit? bigsmile.gif
zodziu, mielosios, kantrybes linkiu visoms 4u.gif
aj mums ryt tipo lodzija pabaigs, dieve dieve laukiam nesulaukiam, nes negalim grindu det del tu lochu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo special: 07 gegužės 2008 - 20:42
QUOTE(special @ 2008 05 07, 20:39)
Uriuk, o jus jau visus baldus/sviestuvus turit?  bigsmile.gif
zodziu, mielosios, kantrybes linkiu visoms  4u.gif
aj mums ryt tipo lodzija pabaigs, dieve dieve laukiam nesulaukiam, nes negalim grindu det del tu lochu  unsure.gif

Šviestuvus visus, baldus - ne daug trūksta, bet gyventi jau būtų galima.

Atsakyti
QUOTE(ArijaM @ 2008 05 07, 20:59)
Aha, mano smile.gif  Mano lodzijos langai net smala truputi aptaskyta.

Siandien kalbejausi su Osvaldu, pasiemiau visus raktus, nuo apatines, virsutines spynu, taip pat nuo pasto dezuciu.

Tik as rasydama savo balkona supainiojau. Zodziu mano balkonas sekantis po Andriaus vidurineme bloke. kaimyne.. mirksiukas.gif
Siandien buvau apie 20-30 paziureti ka vyras veikia. Lipdama laiptais jau isgirdau reksmus blink.gif . Uzlipau auksciau i 8 auksta.Tem moteryske-seimininke su darbininkais barasi doh.gif . Sukauja per visa laiptine. Ji viena su vaiku , 2 alkoholikai darbininkai ( pajuode bomzai) ir 2 tokie pusiau girtuokliai jauni, sukti unsure.gif .Ir mano vyras stovi (kaimine gina biggrin.gif ) Zodziu kalba eina apie padarytus brokus ir ji nenori jiems moketi, o tie is pykcio ja net gasdina. Barasi visi toliau ir laukiam iskviestos policijos g.gif
Nu atvaziavo, isklause ir pasake, kad aiskinkites patys (nors mes jai taip ir sakem).Darbininkai nelegalus, sutarties nera-nieko neirodisi. Broku, tai tikrai yra nemazai ir medziagas pasak jos vage, bet jie nesiruose nuo jos atstoti, kol nesumokes. O ji nesiruosia moketi nei cento.. schmoll.gif Varksas vaikas, taip issigandes, apsiverkes, kad mama viena bejege, kad visi reikia. verysad.gif
Issiskyrste ir sutere, kad kvies neprilausomus ekspertus viska ivertinti. Tik moterys nenori, nes nieko tame neismano (vienisa) . O tie vyrukai tai rimtai grasino, kad su plaktuku visas sienas subjauros ir siap , kad jai riesta bus.. unsure.gif
Pergiveno varkse kaip namo reikes grizti, tamsu ir su vaiku viena.O gal dar jie kur lauke, lyg ir isgere buvo.... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erika.gut: 07 gegužės 2008 - 23:07
Labas rytas,
gal yra besiruosianciu gyventi ketvirtame korpuse? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uriukas @ 2008 05 07, 21:30)
Pas mus aukšte irgi daug šiukšklių. bet duodu galvą, kad čia IMB šiukšlės. nes kad ne mūsų, tai žinau tikrai, o kaimynai irgi jau pabaigę apdailą, taigi nėr kam šiukšlinti. O kas šiuo metu laiptines tvarko? kas plyteles deda? Oi oi oi, atsibodo jiems už gyventojus mokėti, nu prajuokino.... "Visi bando kaip nors apsukti"  lotuliukas.gif  Įdomu, nuo ko nusižiūrėjo  lotuliukas.gif  Š... užverda tokius jų svaisčiojimus klausant.

Ka jie ten knisa prota- atejo prieš pora dienų Imobiliaro šudadarbiai į mano suremontuota butą, suklijavo plyteles balkone, paliko visas šiukšles, primėtė kancarų, primyžo į neprijungta tuliką ir išėjo. Ir ka tas Osvaldas ten knisa prota atseit gyventojai stabdo tai man juokingai skamba. Gyventojai susimokėjo už viską ir su kaupu- už šilumą, kurios nesunaudojo, vandenį patys nešiojosi, sutarties išlaidas patys apmokėjo, už plotą- apmokėjo ir t.t. ir pan. O Imobiliaras pi...rastai vėluoja metus priduoti savo nama ir dar čia varto nekaltai akis... Juokinga man apie tokias firmas klausytis censored2.gif .

P.S. Gaisras- eina peklon... Kažkaip jaučiu, kad suplanavęs įsikėlimo datą link rugsėjo nedaug suklysiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plir: 08 gegužės 2008 - 10:28
Sveiki kaimyneliai,
Tas Osvaldas š***malys neblogas! Toj būdelėj kol rėkt nepradedi, niekas nepajudina nei piršto. Pykta žiauriai..
Šiukšlių pilna laiptinė ir pas mus.. Ir jos visos pasirodo irgi gyventojų smile.gif trūksta žodžių...

O šiaip tai laukiu tos dienos, kai jau kraustysimes. gal net nesulaukę kol bus karštas vanduo..

Atsakyti
QUOTE(Ievuliuks @ 2008 05 08, 08:24)
Labas rytas,
gal yra besiruosianciu gyventi ketvirtame korpuse? smile.gif

Sveika,

mes (is 4 korpuso) ruosiames apsigyventi iki birzelio 1 d. Kaip ir kiti, bandysime be karsto vandens kenteti...

P.S. O "Plir" nuomone apie IMB labai teisinga thumbup.gif
Pritariu biggrin.gif
Mes su IMB preliminaria sutarti pasiraseme 2006 m. lapkricio men. ir svajojome veliausiai isikelti iki 2007 m. rudens... Pikta labai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ASsSA: 08 gegužės 2008 - 13:55
[quote=ASsSA,2008 05 08, 14:49]
Sveika,

mes (is 4 korpuso) ruosiames apsigyventi iki birzelio 1 d. Kaip ir kiti, bandysime be karsto vandens kenteti.

UUuu kaip džiugu. thumbup.gif nors viena kaimyna radau. nes kiek teko skaityt, tai visi iš kitu korpusų smile.gif
Kaip sekasi tvarkytis? Matyt jau nedaug beliko, jei planuojat iki birželio smile.gif
Mes šiek tiek buvom apsileidę.. tik dabar kloja (paskutiniams) plyteles balkone. ir šiaip tvarko fasadą balkone. Tai baigsis didžiosios šiukslės ir tada thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Ievuliuks,2008 05 08, 15:11]
[quote=ASsSA,2008 05 08, 14:49]
Sveika,

mes (is 4 korpuso) ruosiames apsigyventi iki birzelio 1 d. Kaip ir kiti, bandysime be karsto vandens kenteti.
UUuu kaip džiugu. thumbup.gif nors viena kaimyna radau. nes kiek teko skaityt, tai visi iš kitu korpusų smile.gif
Kaip sekasi tvarkytis? Matyt jau nedaug beliko, jei planuojat iki birželio smile.gif
Mes šiek tiek buvom apsileidę.. tik dabar kloja (paskutiniams) plyteles balkone. ir šiaip tvarko fasadą balkone. Tai baigsis didžiosios šiukslės ir tada thumbup.gif
[/quote]

Pas mus plyteles balkone jau isklijuotos, tik dar niekaip nepabaigia balkone lubas sutvarkyti - vakar nutinkavo, reikia dar nudazyti, kiek zinau rolleyes.gif .
Siaip remontai pas mus jau visai i pabaiga... Liks tik baldininkams darbas...
Atsakyti