Įkraunama...
Įkraunama...

IMB "Prie parko" Viršuliškėse

QUOTE(erika.gut @ 2008 04 12, 15:18)
Sveiki. O mums balkono stikla sudauze. doh.gif
Lyg krito betono gabalas is virsutiniu aukstu ir suskalde musu balkono stikla. cool.gif

o mums lodzijos stikla sudauze...
Papildyta:
QUOTE(gintaresa @ 2008 05 05, 19:04)
o mums lodzijos stikla sudauze...

ir nesiruosia pakeist kol kas....ar girdejote, kad visus darbus zada pabaigt, kaip sake Osvaldas:gal liepos pabaigoj....
Atsakyti
QUOTE(Uriukas @ 2008 05 05, 19:27)
Jei ne karštas vanduo, tiksliau, jo nebuvimas, mes irgi jau gyventume  ax.gif  Šį ilgą savaitgalį jau išbandėm - smarkiai valėmės, gramdėmės, o po to likom nakvoti. Nu kaip fainai, vakare atsigulus jaučiausi kaip kaime - tylu tylu, o ryte taip fainai paukščiukai čiulba... Tik parazitai karšto vandens neįjungia...  schmoll.gif

Kas dėl valymo - buvo žiauriai sunku išsivalyti lodžijas, jie turbūt kažkokiu gruntu ar kažkuom viską ką sugebėjo aptepliojo. Tai langus, rėmus gramdėm kuoim galėjom, visokiom chemijom atravom, į trasą ir britva ėjo, nes kitaip neišėjo... Visą savo manikiūrą nuvariau  lotuliukas.gif

Tai cia gal i jusu lodzija pastoviai nusileisdama is miskelio ir ziuriu... bigsmile.gif Maciau kaip kazkas vale langus, mergaite padejo. thumbup.gif 1 korpuse.. Jau mane tai lengva pamatyti , dazniausiai nusileidziu is miskelio lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erika.gut: 05 gegužės 2008 - 23:39
QUOTE(plir @ 2008 04 23, 16:45)
Ten yra keli fintai su sutartim i ka reiketu atkreipti demesi:

1. sutartyje nenurodytas joks apribojimas dėl buto ploto padidėjimo. Daug dabartiniu pirkeju nukentejo del Imobiliaro machinaciju su plotu- pasirasant pagrindine sutari paaiskedavo, kad buto plotas padidejo 4,5 sq/mt, kas pavertus i LT, sudaro apvalia sumele. ploto padidejimas is esmes yra fiktyvus t.y. jie priskaiciuoja palanges kaip "istiklintas nisas". Taigi realus ploto padidejimas yra 0, o babkiu sumoki beveik 5% daugiau. Bendrausit greiciausiai del sutarties pasirasymo su tokia p. Jolanta, tai jin ten labai graziai suoks ir pasakos, kad viskas bus OK, jokie plotai nesikeis, bet mano siulymas yra tos sutarties nepasirasyti, kol nebus tiksliu kadastro matavimu. Jei rupi detales- kreipkites, pakonsultuosiu smile.gif...

2. Visos sutarties pasirasymo islaidos paliekamos pirkejui, kas irgi sudaro normalia sumele. Lauzkiti Imobiliara, kad dalintusi islaidas per puse.

3. Jei irengsit bent viena papildoma rozete- turesit is naujo padaryti varzu matavimus. +600Lt.

4. Sutartyje nera jokiu apribojimu, kada namas turi buti priduotas. Imobiliaras priduoti nama zada jau metus (pirma data buvo 2007 liepos men), paskutinis terminas (mano manymu nerealus) yra birzelio men.

5. Sutartyje numatyta, kad dengsite visas sildymo, vandens & elektros islaidas is karto po pagr sutarties pasirasymo. Vel gali susidaryti normali sumele, tuo labiau kad bute gyventi negalesit, kol nepriduotas.

P.S. Ir perduokite linkejimus p. Jolantai smile.gif...

o cia del tu rozeciu klausimas: kodel butent 600 lt uz varzu pamatavimus? mes keiteme ir rozeciu vietas, nes buvo nesamoningai pridaryta, nu cia man smugis per nervus.... g.gif
Papildyta:
QUOTE(gintaresa @ 2008 05 06, 16:25)
o cia del tu rozeciu klausimas: kodel butent 600 lt uz varzu pamatavimus? mes  keiteme ir rozeciu vietas, nes buvo nesamoningai pridaryta, nu cia man smugis per nervus.... g.gif

Auuuu, ar yra cia kaimynu is 2 korpuso ir is stadiono puses? ziuriu, kad visi is kazkur aplinkui....
Atsakyti
QUOTE(gintaresa @ 2008 05 06, 17:27)
Auuuu, ar yra cia kaimynu is 2 korpuso ir is stadiono puses? ziuriu, kad visi is kazkur aplinkui....

yra yra lotuliukas.gif As esu, ir daugiau cia dar yra.

Man tai zada jau rytoj viska isvalyti, kraustysiuisi sia savaite, bandysim be karsto vandens unsure.gif Nors kuo greiciau visi pasirasys, tuo greiciau bus tas karstas vanduo smile.gif
O lodzijos langus tai turi IMB nusveisti. skambinsiu sakyti. mano lodzija is miskelio puses, tai velniava, langai tokie apkalkeje, kad net viso vaizdo nebesimato biggrin.gif doh.gif blink.gif
Atsakyti
cia kazkuri vakara vaziavau pro nama, tai tik keliuose butuose sviesa buvo unsure.gif o kodel to karsto vandens nepajungia? ar visiems sudejo plyteles i balkonus? ir kaip ten vaizdas prie namo, ar grazeja? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(special @ 2008 05 06, 17:34)
cia kazkuri vakara vaziavau pro nama, tai tik keliuose butuose sviesa buvo  unsure.gif  o kodel to karsto vandens nepajungia? ar visiems sudejo plyteles i balkonus? ir kaip ten vaizdas prie namo, ar grazeja? unsure.gif

Vaizdas gražėja, bet lėtokai. Ypač baisiai dabar atrodo laiptinės - baisi netvarka, plyteles deda, dulkės kyla, ir šiaip...

Mums su balkonų plytelėmis tai nervai nelaikė - patys nusipirkom ir susidėjom. Užtat labai gražu tongue.gif Prie naujosios lodžijų spalvos jau pripratau, visai nieko dabar. Na, bet baltai pilka man buvo gražesnė.

O dėl karšto vandens - gal aš neteisi - bet manau, kad imb ieško priekabių jo nejungti, nes nori pristabdyti žmonių įsikėlimą. na, bet čia tik mano sąmokslo teorija.

Tikiuosi, kad greitai pamiršim visus nesusipratimus su imb ir gyvensime gražiai ir laimingai thumbup.gif Ir dar - spėjom patikrinti garso izoliaciją. Bute buvo paleista muzika gan garsiai, o mane uždarė į balkoną - beveik nieko nesigirdėjo. Jau minėjau, kad vakare tylu kaip kaime. Aišku, gali išlįsti savi niuansai, kai kaimynai susikels, na, bet tikiuosi, kad nebus kaip kartoniniame skruzdėlyne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ArijaM @ 2008 05 06, 17:58)
yra yra lotuliukas.gif  As esu, ir daugiau cia dar yra.

Man tai zada jau rytoj viska isvalyti, kraustysiuisi sia savaite, bandysim be karsto vandens unsure.gif Nors kuo greiciau visi pasirasys, tuo greiciau bus tas karstas vanduo smile.gif
O lodzijos langus tai turi IMB nusveisti. skambinsiu sakyti. mano lodzija is miskelio puses, tai velniava, langai tokie apkalkeje, kad net viso vaizdo nebesimato biggrin.gif  doh.gif  blink.gif

Turbut cia jusu lodzija , kuri po tuo sudegusiu butu 8 auksto. Ten pastoviai varva is virsaus ir per 6 auksto lodzija. Dar pagalvojau, idomu, ar neuzlejo gaisra gesindami. Andrius sako, kad pas ji tvarkoje. Jo balkonas per viena nuo musu , o tavo tubut bus sekanti lodzija tame bloke, kur kita puse ziuri i mokykla.
Atsakyti
QUOTE(Uriukas @ 2008 05 06, 18:29)
O dėl karšto vandens - gal aš neteisi - bet manau, kad imb ieško priekabių jo nejungti, nes nori pristabdyti žmonių įsikėlimą. na, bet čia tik mano sąmokslo teorija.

Uriuk, geras del izoliacijos thumbup.gif
o kodel jie stabdo? as gal kazko nesuprantu, bet tai ko vilkint... g.gif
tikrai vaziuosiu sia savaite i buta, dazys - tai cekava be galo bus... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Uriukas @ 2008 05 06, 19:29)

Mums su balkonų plytelėmis tai nervai nelaikė - patys nusipirkom ir susidėjom. Užtat labai gražu  tongue.gif  Prie naujosios lodžijų spalvos jau pripratau, visai nieko dabar. Na, bet baltai pilka man buvo gražesnė.

wub.gif Aha, grazios jusu plyteles, skyresi nuo kitu. (jeigu ten jusu mirksiukas.gif )
Vyras klause, kada klijuos. Tai toks neaiskus buvo atsakymas..Tipo neaisku, ar visiems suklijuos.. blink.gif
Atsakyti
balkonuose visiems turi suklijuoti, tik tiek, kad kazkaip ten p. O. paklause apie galimybe musu darbininku suklijuoti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(special @ 2008 05 06, 20:26)
balkonuose visiems turi suklijuoti, tik tiek, kad kazkaip ten p. O. paklause apie galimybe musu darbininku suklijuoti... doh.gif

Tipo plyteles duos, o klijuokite patys?

Einu su dukra i buta paziuresiu ka ten gero vyras padare... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2008 05 06, 19:22)
wub.gif Aha, grazios jusu plyteles, skyresi nuo kitu. (jeigu ten jusu mirksiukas.gif )
Vyras klause, kada klijuos. Tai toks neaiskus buvo atsakymas..Tipo neaisku, ar visiems suklijuos.. blink.gif

Nu žinok, gal ten ne mes buvom, nes mes ne I korpuse (bent pagal imb skaičiavimus), ir gana aukštai - nebūtumėte matę plytelių unsure.gif ai, tos plytelės gražios tuom, kad niekuom neypatingos, tiesiog šviesios. irnesakyk.gif ai, aš kažkaip pavargus nuo spalvų. Svarbiausia spalva, kad už lango žalia. O kai dar paukščiukas čiulba... wub.gif apskritai tai gražiai tas mūsų namas įsikomponuoja į parką, nieko nepasakysi.

Dėl purvinų ir kalkėtų lodžijų - čia tikrai ir gaisro nereikia. Brūžinom tikrai labai sunkiai, jei kam reiks, galėsiu pasidalinti patirtimi. Nu netikiu, kad ateis IMB ir išvalys. Duok dieve, kad iš išorės išvalytų, bet tai be abejo padarys už mūsų pinigus.

Man įdomiau, kodėl trys svarbiausi statybininkai išėjo iš darbo prieš pat finalą?
Papildyta:
QUOTE(special @ 2008 05 06, 19:22)

o kodel jie stabdo? as gal kazko nesuprantu, bet tai ko vilkint... g.gif
tikrai vaziuosiu sia savaite i buta, dazys - tai cekava be galo bus... rolleyes.gif

O gal turi kitų priežasčių, ką čia žinosi. Bet kiek man teko kalbėti su kitais naujakuriais, niekur nebuvo tokių nesąmonių - pasirašyti už skaitliukus.. blin, sugalvok tu man.
Atsakyti