Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis- VIII

QUOTE(Nute_Bitute @ 2008 04 17, 19:58)
Solo, o kaip tu sau zig-zago kalorijas reikiamas nusistatai? nežinau ką daryt, pati norėčiau pabandyt zig-zagintis.. blush2.gif

va čia yra viena skaičiuoklė zig-zagui apsiskaičiuot pagal savus duomenis ir aktyvumą :zig-zag

QUOTE(gretoole @ 2008 04 17, 20:09)
na bet ir kokio dydzio butu puodeliai ar tie obuoliai manau vistiek kcal ryskiai truksta  g.gif

tikrai taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gretoole @ 2008 04 17, 20:09)
na bet ir kokio dydzio butu puodeliai ar tie obuoliai manau vistiek kcal ryskiai truksta  g.gif

hm..kaip tik galvojau cia nemazai tu kaloriju bus...bet jauciuos visiskai soti. o makaronu tai tokia porcija buvo kaip kavinej.,. Padazas buvo is pieno, trupucio keciupo, ziupsnelio pjaustyto svoguno, ziupsnelio spageciu prieskoniu.
o puoduka kaip apibudint tai nzn , normalus ir tiek.nei didelis nei mazas. Duonos riekele tokia kaip buna parduotuvines pjaustytos. Obuolys ..sakykim kokiu 7 cm skersmens:D man su tais svoriais tai isvis ...zalia as skaiciavimuose 4u.gif reikia gal i koki matuokli tuos produktus pilt...kaip jus darot? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayte @ 2008 04 17, 20:29)
hm..kaip tik galvojau cia nemazai tu kaloriju bus...bet jauciuos visiskai soti. o makaronu tai tokia porcija buvo kaip kavinej.,. Padazas buvo is pieno, trupucio keciupo, ziupsnelio pjaustyto svoguno, ziupsnelio spageciu prieskoniu.
o puoduka kaip apibudint tai nzn , normalus ir tiek.nei didelis nei mazas. Duonos riekele tokia kaip buna parduotuvines pjaustytos. Obuolys ..sakykim kokiu 7 cm skersmens:D man su tais svoriais tai isvis ...zalia as skaiciavimuose  4u.gif  reikia gal i koki matuokli tuos produktus pilt...kaip jus darot?  g.gif  blush2.gif

aš naudoju svarstykles smile.gif o šiaip patarimas valgyti daugiau, nes sulėtinsi medžiagų apykaitą, o tai nieko gero doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gretoole @ 2008 04 17, 20:36)
aš naudoju svarstykles smile.gif o šiaip patarimas valgyti daugiau, nes sulėtinsi medžiagų apykaitą, o tai nieko gero  doh.gif

Ne kaip man smegenelis paveike jusu komentarai nes surijau kokius 12 misto Miz tu apvaliu sokoladiniu saldainiuku su riesutu viduj biggrin.gif O kiek reiktu mazdaug koloriju suvartot kad nesuletint tos apykaitos? Nors leta medziagu apykaita tikrai nesiskundziu.. Kas kiek laiko ir kokiom mazdaug porcijom reikia valgyt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayte @ 2008 04 17, 20:41)
Ne kaip man smegenelis paveike jusu komentarai nes surijau kokius 12 misto Miz tu apvaliu sokoladiniu saldainiuku su riesutu viduj  biggrin.gif  O kiek reiktu mazdaug koloriju suvartot kad nesuletint tos apykaitos? Nors leta medziagu apykaita tikrai nesiskundziu.. Kas kiek laiko ir kokiom mazdaug porcijom reikia valgyt? 4u.gif

na, bet netinkama mityba, lb greit paveikia medžiagų apykaitą. šiaip kalorijų kiekis priklauso nuo aktyvumo, bet bent jau 1200kcal butinai reikai suvartoti smile.gif reikia valgyti 4-6 kartus per diena nedidelėmis porcijomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gretoole @ 2008 04 17, 20:45)
na, bet netinkama mityba, lb greit paveikia medžiagų apykaitą. šiaip kalorijų kiekis priklauso nuo aktyvumo, bet bent jau 1200kcal butinai reikai suvartoti smile.gif reikia valgyti 4-6 kartus per diena nedidelėmis porcijomis  smile.gif

Aciu uz patarimus... reikia pasiskaiciuot kokiom cia mazdaug val valgyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayte @ 2008 04 17, 20:50)
Aciu uz patarimus... reikia pasiskaiciuot kokiom cia mazdaug val valgyt  smile.gif

pasistenk valgyti kas 3 val
Atsakyti
Ketvirtadienis:
Pusryčiai: tradiciniai bigsmile.gif žalia arbata, indelis jog. Activia
Pietūs: 5 grikių-grybų blyneliai, šv. daržovių salotos su nat. jogurtu, "&Joy Lux" sūrelis
Pavakariai: didelis ledų kokteilis (Mc'Donalds... blush2.gif bet tikrai nusipelniau tongue.gif )
Vakarienė: 300ml pasukų, dvipusė morkų duonelė thumbup.gif
Povakariai: 2 obuoliai, porcija ledų

Sveiki, aš esu Wild Flower - priklausoma nuo ledų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Flower @ 2008 04 17, 21:02)
Sveiki, aš esu Wild Flower - priklausoma nuo ledų lotuliukas.gif

o kokius ledus tu čia taip mėgsti? 4u.gif
Atsakyti
sveikos! 4u.gif as noriu prisideti prie savo valgiarascio pridavimo,anksciau taip dariau,bet vis valia pasibaigdavo,o dabar tikiuosi valinsiuos ilgesni laika ,tai siandienos mano valgiarastis:
pusryciai: bananas su fitness dribsniu sauja ir pienu,vanduo,arbata
priespieciai:vanduo,bananas,vynuogiu saujele
pietus:vanduo,bliudelis jautienos maltinuku ir darzoviu sriubytes
pavakariai:3 ryziu paploteliai su jogurtiniu glaistu
vakariene:2 indeliai naturalaus jogurto be nieko(mazi)
Atsakyti
QUOTE(Nute_Bitute @ 2008 04 17, 21:22)
o kokius ledus tu čia taip mėgsti? 4u.gif

Visus! bigsmile.gif Nuo A iki Z, išskyrus su razynkom ax.gif Nu, dar čikoladiniai nelabai prie širdies, bet nebūtų kitokių, tai ir tie sueitų mirksiukas.gif O šiaip tie, kur kasvakar lepinuos, tai paprastučiai vaniliniai wub.gif
Atsakyti
Sveikutes.
Matau daug ledu megeju, gal kuri pasakytU kiek kcal. slepiasi vienam kausialyje soprano citrininiu ar kitokiu vaisiniu ledu g.gif
Atsakyti