Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis- VIII

QUOTE(Šaltmėtė @ 2008 04 22, 09:21)
Tai solo, manau kad tu per didelį tikslą užsibrėžus.. sakyčiau, jei būtum smulkių kaulų, tada ok, 53 realiau skambėtų, bet ir tai, mano sveikuoliškam mąstymui tai per mažai pagal tavo ūgį. O dabar, jei sakai, kad esi stambių kaulų, tai jei svertum 53, bus kaulai ir oda. Mano asmenine nuomone, tau nereikėtų svert mažiau nei 55 schmoll.gif

Matai, 53 man laikėsi apie 1,5 metų, ir kadangi dar buvau pasportavus, patikėk, atrodžiau labai gražiai. Kaip aš sakau, tai buvo didžiųjų komplimentų metas. Taip, kai parodau ankstesnes foto, tai sulaukiu žodžio "wow" ax.gif O dabar nesusigyvenu su savo dabartiniu svoriu ir tiek, o juk svarbiausia būt gražiai sau. Ir su 53 labai ramiai telpu į gero kmi ribas, nors kmi skaičiuoklė man ne rodiklis.

Dar norėjau tavęs paklaust, ar per mažo kaloringumo dienas sportuoji? Ar apkeiti kcal kiekį vietom?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 22 balandžio 2008 - 09:56
QUOTE(solo @ 2008 04 22, 10:56)
Matai, 53 man laikėsi apie 1,5 metų, ir kadangi dar buvau pasportavus, patikėk, atrodžiau labai gražiai. Kaip aš sakau, tai buvo didžiųjų komplimentų metas. Taip, kai parodau ankstesnes foto, tai sulaukiu žodžio "wow"  ax.gif  O dabar nesusigyvenu su savo dabartiniu svoriu ir tiek, o juk svarbiausia būt gražiai sau. Ir su 53 labai ramiai telpu į gero kmi ribas, nors kmi skaičiuoklė man ne rodiklis.

Dar norėjau tavęs paklaust, ar per mažo kaloringumo dienas sportuoji? Ar apkeiti kcal kiekį vietom?

Na, aišku, sutinku, svarbiausia būt gražiai pačiai sau, bet žinai, kita su tavo ūgiu ir sverdama 45 galvos, kad jai reikia numest vieną kitą kilogramą. Bet tau rinktis. 4u.gif

O mano kūdžiausia diena yra 1250, kurią aš paprastai paverčiu į iškrovą iki 800 kcal (šiandien ax.gif ), tai tada nesportuoju. Bet jei kokie 1400 išpuola, tada sportuoju.
Atsakyti
QUOTE(Vėjūna @ 2008 04 21, 21:07)
Gal berasydama pati akivaizdziau pamatysiu kur suo pakastas biggrin.gif

O dabar žiūrėk čia:
QUOTE(Vėjūna @ 2008 04 21, 21:07)
VISO: 1235 kcal.

Mažai, mergaite
Atsakyti
gaila, kad Ciocia Polia čia retai beapsilanko.. unsure.gif
Atsakyti
siandien velgi sunki diena:
pusryciai dobilo jogurtas braskinis su fitness dribsniais
pietus:maise kepta kalakutiena
vakariene:puse mazo meliono,dobilas naturalus
+numinti kokie 10km dviraciu ir 1 treniruote...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglincia: 22 balandžio 2008 - 20:32
Antradienis:
Pusryčiai: žalia arbata, indelis jog. Activia
Pietūs: 1/2 maxi picos (vištiena, sūris, ananasai, padažas)
Pavakariai: "&Joy Lux" sūrelis
Vakarienė: ~5-6 valg.š. citrininių ryžių, bananas
Povakariai: 3 obuoliai
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 04 21, 21:09)
siaubinga,streso kupina diena :
pusryciai-jogurto activia naturalaus su kaloringais miusliais ir bananu
pietus-2 dubeneliai pieno su tais paciais kaloringais miusliais
vakariene(dabar)- kalakutienos keptos maise gabalas ir ryziu paplotis su braskiu glajum

kaži ką tu tais kaloringais miusliais vadini? g.gif mano paskaičavimu net nesuvartojai 1200kcal. nebent tas mėsos gabalas puskilogramio dydžio.. unsure.gif

QUOTE(eglincia @ 2008 04 22, 21:31)

o čia net 1000kcal nesiekia.. jei nori susirgti, taip ir toliau "šauniai" maitinkis.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 04 22, 20:31)

ką reiškia sunki diena? pastaruoju metu pas tave jų daug. Ir be to, tiek suvalgydama visgi randi laiko ir jėgų minti dviratį ir eit į treniruotę. Produktų kaloringumas 100g nurodytas ant produktų, kuriuos valgai. Galėtum bent pasiskaičiuoti, kiek suvartojai. Nes kolkas tavo situaciją aš vadinu "pakeliui į antsvorį". Ar meti svorį? Nors jei ir nemeti, tai dabar laabi sėkmingai lėtini savo medžiagų apykaitą. Ne tik valgydama tik 3k. per dieną, bet valgydama labai mažai. Kur mėsa? žuvis? vaisiai, daržovės? Pieno produktų irgi turi būti saikingai. Gi dar ir sportuoji, tai jei meti svorį min gali suvartot 1400 drąsiai, o jei nemeti, tai ir 2000.

2dienis:
Pusryčiai: Karštas sumuštinis (190), liesas jogurtas su dribsniais (130).
Pietūs: Vištos krūt. medaus madaže su ryžiais (~350)
Pavakariai: Kažkokie ledai diabetikams huh.gif (velniškai skanūs) (90), obuolys (120).
Vakarienė: Varškės desertas su uogiene (bare) (~200)

Viso: 1080. Jop, mažai, nors čia pagal zigzag tiek ir tereikia.

Neketvirčiuokit, baisiai norėjos pasportuot. Taigi, 1,5 val. treniruokliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 22 balandžio 2008 - 22:42
sveikos, merginos smile.gif jei priimsit, as noreciau prie jusu prisijungti 4u.gif siandien pirma diena skaiciavau kolorijes, manau, sekesi neblogai:

9 kukuruzu dripsniai su pienu 160kcal arbata su pienu ir duonos gabaliukas 110kcl
11 musli 80kcal obuolys 50
13 jautienos liezuvis 448kcal salotos 26kcal pomidoras 19kcal arbata su pienu 10kcal
15 duonos su saulegrazom 330kcal musli 100kcal arbata su pienu 10kcal
17 musli 86kcal
19 jogurtas 106kcal salotos 20kcal suris 100kcal pomidoras 19kcal arbata su pienu 10 kcal

VISO:1684 kcal as maitinu krutimi pasiskaiciavau, kad reikia i diena 1800kcal, ar maziau sunaudojant kcal nesuletinsiu medzegu apykaitos? g.gif krutimi maitinanciom i diena papildomai reikia 600 kcal

o del arbuzo, manau: 32kcal smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Severute: 22 balandžio 2008 - 23:39
Taigi mano antradienis mirksiukas.gif
salotos su krevetem ir sauksteliu majonezo 200kcal
3 sausainiukai su mazu riebalu kiekiu 170kcal
kava 100kcal
bulve 300kcal
vistiena 600kcal
jogurtas 100kcal
viso: 1470kcal
Atsakyti
Antradienis ax.gif

Pusryčiai: liesa varškė su razinom (210kcal)
Priešpiečiai: kava su pienu (40kcal), varškės sūrelis (210kcal)
Pietūs: avižinė košytė su obuoliais ir džiovintais vaisiais (350kcal) wub.gif
Pavakariai: trapučiai (180kcal), mentos saldainiai (70kcal)
Vakarienė: jogurtas (240kcal)
Naktipiečiai: sūrūs sausainukai (140kcal)

Viso ~1450kcal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Severute @ 2008 04 22, 23:31)
9  kukuruzu dripsniai su pienu 160kcal arbata su pienu ir duonos gabaliukas 110kcl
11  musli 80kcal obuolys 50
13  jautienos liezuvis 448kcal salotos 26kcal pomidoras 19kcal arbata su pienu 10kcal
15  duonos su saulegrazom 330kcal musli 100kcal arbata su pienu 10kcal
17  musli 86kcal
19  jogurtas 106kcal salotos 20kcal suris 100kcal pomidoras 19kcal arbata su pienu 10 kcal

VISO:1684 kcal as maitinu krutimi pasiskaiciavau, kad reikia i diena 1800kcal, ar maziau sunaudojant kcal nesuletinsiu medzegu apykaitos?  g.gif krutimi maitinanciom i diena papildomai reikia 600 kcal

o del arbuzo, manau: 32kcal smile.gif

Koks ten gabaliukas? bigsmile.gif 110 kcal turi tokia diiidelė riekė. Ir siūlyčiau rašyti kaip visos pusryčiai, pietūs ir ir t.t.

o maitinančiom kiek tekę domėtis reikia 400 kcal daugiau. Manau, kad suvartojai labai optimalų kcal kiekį mirksiukas.gif
Atsakyti